تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1449 از 1849 اولاول ... 449949134913991439144514461447144814491450145114521453145914991549 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,481 به 14,490 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام
    من دیگه سرویسم را تمدید نکردم و دارم تخلیه میکنم
    ولی نمیدونم کدام شرکت برم
    شما شرکت خوب که دزد نباشه دانلود شبانه رایگان داشته باشه و قیمتاش هم منطقی باشه سراغ دارین ؟؟؟
    پیدا کردید به منم بگید [emoji1]

Sent from my SM-G920I using Tapatalk

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

۳ ماه بعد تخلیع اومدم ببینم های وب چطور شده
    [emoji3]

با وجود مشکل پینگ و پکت لاست و سرعت و قطعی و حجم دزدی و نبود تنوع و پشتیبانی فوق العاده حال به هم زن واقعا چرا تخلیه نمی‌کنید؟!

خیلی کنجکاوم

پیدا کردید به منم بگید [emoji1]

جالبه خودت جواب پست قبلی و کنجکاوی ات را دادی
    چرا تخلیه نمیکنن چون جای بهتری سراغ ندارن و نیست طبق گفته خودت
    مشخصه خودتم جای بهتری پیدا نکردی که دوباره به تاپیک سر زدی ببینی اگه اوضاع خوب شده دوباره برگردی بای وب
    Last edited by EhsanCPU; 04-01-2017 at 04:04.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

قبلا فک می کردم که به خاطر جداسازی ترافیک داخلی و خارحی هست که این قدر سرعت دانلود از سرورای خارجی پایینه . تا نه سرورای داخلی هم سرعت پایین اومده .

یعنی الانه که دارم خودمو فحش میدم که چرا باز گول های وب رو خوردم . تو این جشنواره یلداش تا می تونستم حجم خریدم . گفتیم ارزون شده بخریم البته می دونستم باز یه جای کارش می لنگه ولی کاچی به از هیچی . بدتر از این هم اینه که تو این منطقه خراب شده بهتر از های وب می ترسم گیرم نیاد. از های وب راحت شم ولی چاله به چاه بیفتم

دیگه با این وضع تا بعد عید باید گیر فشفشه تموم کردن باشم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام. اینجا کسی مرکز سعادتمند تهران های وب داره؟؟؟ میخواستم بدونم پینگ و تک کانکشن چطوره؟؟ یکی از دوستام مرکز پیام نور های وب داره خیلی تعریف میکنه. اکه کسی داره تو مرکز سعادتمند راهنمایی کنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام. اینجا کسی مرکز سعادتمند تهران های وب داره؟؟؟ میخواستم بدونم پینگ و تک کانکشن چطوره؟؟ یکی از دوستام مرکز پیام نور های وب داره خیلی تعریف میکنه. اکه کسی داره تو مرکز سعادتمند راهنمایی کنه.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام، من مرکز سعادتمند هستم حدود ۶ ماه خطم اورده بودن رو ۳ مگابیت از روی ۸ ! الان یه هفتس اومده رو ۶ اما معلوم نیست دوباره چی بشه، یکی از بدترین مراکز مخابراتی سعادتمنده ، منطقه تحت پوشش تا ۴.۵ کیلومتره یعنی کارشناسی نشده هر جا دیدن تلفن نداره از مرکز سیم کشیدن! فقط خونه های اطراف مرکز خطشون کشش داره. های وب هم اینجا هر چند ساعت قطع میشه اما پینگش خوبه اگر پکت لاست نداشته باشه همراش! تک کانکشن اوایل صبح روزهای کاری مثل شنبه یکشنبه خوبه اخر هفته و عصر ها همه روزه افت میکنه.

Sent from my iPhone using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام، من مرکز سعادتمند هستم حدود ۶ ماه خطم اورده بودن رو ۳ مگابیت از روی ۸ ! الان یه هفتس اومده رو ۶ اما معلوم نیست دوباره چی بشه، یکی از بدترین مراکز مخابراتی سعادتمنده ، منطقه تحت پوشش تا ۴.۵ کیلومتره یعنی کارشناسی نشده هر جا دیدن تلفن نداره از مرکز سیم کشیدن! فقط خونه های اطراف مرکز خطشون کشش داره. های وب هم اینجا هر چند ساعت قطع میشه اما پینگش خوبه اگر پکت لاست نداشته باشه همراش! تک کانکشن اوایل صبح روزهای کاری مثل شنبه یکشنبه خوبه اخر هفته و عصر ها همه روزه افت میکنه.

مرسی واسه راهنماییت. من خیابون عباسی هستم. اوب پارس داشتم مکس ریت رو ۲ بود. الان مخابرات دارم مکس ریتم رو ۱۳!!!! نمیدونم های وب بگیرم سرعتم چی میشه؟؟ شما کجا هستی؟؟ مکس ریت خطط چنده؟؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض ADSL Hiweb / شرکت های وب

مرسی واسه راهنماییت. من خیابون عباسی هستم. اوب پارس داشتم مکس ریت رو ۲ بود. الان مخابرات دارم مکس ریتم رو ۱۳!!!! نمیدونم های وب بگیرم سرعتم چی میشه؟؟ شما کجا هستی؟؟ مکس ریت خطط چنده؟؟
    خواهش میکنم، من همت هستم، پارس چه سرویسی بوده که رو ۲ بوده؟ ازشون خواسته بودین خط بالاتر ببنده ؟ یا اینکه کلا پارس تا ۲ براتون میکشید؟ اما اینترنت مخابرات سعادتمند بد نیست، مکس خط گفتم که دیگه تو بهترین حالت ۶ هستش، های وب تجهیزات جالبی نداره واسه کشش خط اما اگر شما خطت تا ۱۳ جواب داده و های وب هم تا ۱۶ داره شاید خطتون بکشه اما بچه هایی که ۱۶ هم دارن راضی نیست چون ماکزیمم سرعت بهشون نداده.

Last edited by amirbrad; 05-01-2017 at 12:32.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

خواهش میکنم، من همت هستم، پارس چه سرویسی بوده که رو ۲ بوده؟ ازشون خواسته بودین خط بالاتر ببنده ؟ یا اینکه کلا پارس تا ۲ براتون میکشید؟ اما مخابرات سعادتمند بد نیست، مکس خط گفتم که دیگه تو بهترین حالت ۶ هستش، های وی تجهیزات جالبی نداره واسه کشش خط اما اگر شما خطت تا ۱۳ جواب داده و های وب هم تا ۱۶ داره شاید خطتون بکشه اما بچه هایی که ۱۶ هم دارن راضی نیست چون ماکزیمم سرعت بهشون نداده.

نه وقتی که پارس داشتم خطم بیشتر از ۲ مگ نمیکشید. الان با مخابرات تا ۱۳ میکشه که رو ۹ بستن. میترسم های وب بگیرم مثل پارس بشه. راستی شما وضعیت ایرانسلت چطوره؟؟ مال من همیشه رو ۵ مگه ولی کل روز و شب این سرعتو میده.

داره خودمونی میشه Living DEATH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Morgue

پيش فرض

سرویس من رو بعد از 1ماه که تمدیدش نکرده بودم تخلیه نکردن . آخرش زنگ زدم که تخلیه کنین حالا برمیگرده به من میگه اگه نمیخوای اینترنت بگیری چرا تخلیه میکنی؟ بزار باشه واسه خودش
    خلاصه بعد از 2ساعت کلنجار رضایت دادن که تخلیه کنن
    دوباره فرداش یکی دیگه زنگید گفت آقا تخلیه نکن بیا یه سرویس 1 ماهه رایگان میدیم شاید نظرت برگشت
    خداروشکر همین اینترنت ایرانسل کارمو راه میندازه از شر این سرطان خلاص شدم
    دوستانی که میخوان بیان های وب اصلا همچین ریسکی نکنن که واقعا آشغاله

11. این کاربر از Living DEATH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •