مث من بدشانس که مظلوم واقع شدم وحجمم رو برنگردوندن شکایت هام رو هم نادیده گرفتن![]()
مث من بدشانس که مظلوم واقع شدم وحجمم رو برنگردوندن شکایت هام رو هم نادیده گرفتن![]()
پاساژ تک طبقه ی اول اگه جمع نکرده باشه! تا از پله ها بالا رفتی مغازه ی دوم یا سوم دست چپ توی کار خرید و فروش دست دو هست
البته توی بازارچه ی پرشن تولز هم به حراج بذاری بد نیست
سلام تو سایت 2020 وقتی به حسابت وارد میشی اسم و فامیل استفاده کننده رو زده بابا زشته شاید ه ک بشه اصلا از ما اجازه نگرفتن داخل سایت گذاشتن
حلا بیشتر میترسم از طرح اینده دولت که هرکس فقط با کد ملی میتونه از اینترنت استفاده کنه
Last edited by milad azad; 31-12-2014 at 14:59.
اوضاع اسفبار...
دو دقیقه وبگردی مساوی با کسر ده ها مگ حجم
اره دقیقا همینه زنگ زدم گفتم مشکل داره چرا اضافه کم میکنه نکنه حق مسکن حق اولاد کم میکنه طرف خندش گرفت گفت سند کن بفرست رسیدگی میشه گفتم مثل دیگر شکایت هام برو آقا خودتو فیلم کن قطع کردم
شایعه بود رفیق، تکذیب شد
برای استفاده ی اختصاصی از شبکه ی ملی داخلی در آینده لازمه، چون طرف اگه به سرورهای دولتی داخلی حمله کرد بتونن ردش رو بهتر بگیرن، که البته همینم مسخرست چون چیزی که توی اینترنت ریخته شماره ملی مردمه!
از قرار معلوم تا یکی دو سال آینده هر کی بخواد فقط شبکه ی داخلی رو داشته باشه با هزینه ی ناچیز و سرعت بالا در اختیارش میذارن. هر کی هم مثل ما نخواد، باید همینجوری پول بسلفه و ترافیک و پهنای باند اینترنت خریداری کنه
برای استفاده از مورد اول نیاز به کد ملی و این چیزاست
Last edited by HardwareMaster; 01-01-2015 at 01:44.
^^^
برا ثبت نام طرح کمپین ازم کارت ملی خواستن...
.................................................. ....
سرعت دانلود طرح کمپین دو مگ در تایم رایگان
سرور داخلی و خارجی در یک قاب...
بکچا داریم میریم ما؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور خارجی هم متفاوت هست حتی میشه از سرورهای خارج هم با سرعت بالا دانلود کرد فقط باید سرور مناسب رو پیدا کنید.
و یا از اکانت های تغییر اینترنت به اینترانت استفاده کنید.
سلام برای من نه سایت مخابرات قسمت ورود به سامانه برام وا نمی شه وهم گلدنت چی کار کنم؟
سلام دوستان من می خواهم از طرح کمپین 1 مگابایت بردارم حالا سه سوال دارم--
1-سرعت توی روز چند است؟
2-شبانه سرعتش چند است/
3- مودم رایگان که می دهند خوب وبا کیفیت است؟؟
لطف کنید دوستان جواب بدهند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)