با سلام
بسیار زود تر از اونچه که فکرش رو بکنید!
از اونجایی که دیپلمه ها هر ماه اعزام میشن اگر شما در خواستون رو تا پنجم یا ششم ماه ثبت کنید امکان داره همون ماهِ ثبت درخواست هم اعزام بشید.
با سلام
بسیار زود تر از اونچه که فکرش رو بکنید!
از اونجایی که دیپلمه ها هر ماه اعزام میشن اگر شما در خواستون رو تا پنجم یا ششم ماه ثبت کنید امکان داره همون ماهِ ثبت درخواست هم اعزام بشید.
کسی که دندان های ارتودنسی شده داره یعنی دندوناش سیمکشی شده- توی آموزشی سختش نیست؟
امکانش هست کمی با ادم مدارا کنن؟
سلام
ببخشید دوستان کسی خبر نداره هنوز معافی تلفیق جانبازی و سابقه جبهه هست یا نه؟
من بابام 20 درصد جانبازه... قدیما مثل اینکه با 10 ماه سابقه جبهه و گرفتن سی امتیاز میتونست یکی از بچه ها رو معاف کنه....آیا هنوز چنین چیزی هست و اجرا میشه؟
ممنون![]()
بله هست به شرطی که اون 10 ماه جبهه قبل قطعنامه باشه
همین فردا برو کاراشو بکن که این قانونها روزی یه مرتبه عوض میشن
یکی از دوستان من از اولین روز اموزشی تا پایان یگان با هم بودیم
دندان هاش ارتودنسی بود
مشکلی نداشت
چون اصلا به دندان کاری ندارن تو سربازی
خیلی راحت به کارهای دندانش هم میرسید
آخه پسر دایی توی آموزش نظام جمع رو اشتباه رفته بود اون مربی با مشت(که انگشتر هم داشته) خوابونده بود تو چشمش
حالا شاید هم جایی دیگه کتک خورده بود الکی گفته بود مربیها زدن
ولی به هرحال اگر یکی از اون مشت ها بخوره تو دهن ما که هیچی دیگه! فاتحه خونده میشه
این سازمان ضمن فراخوان کلیه مشمولان غایب و غیرغایب متولد 1355 تا پایان اسفند ماه 1373 برای انجام خدمت دوره ضرورت طی اطلاعیه ای اعلام کرد: کلیه مشمولان دیپلم و زیر دیپلم سال های مذکور که برگ آماده به خدمت به تاریخ 19 اسفند ماه سال 1391 دریافت کرده اند، باید در ساعت و محلی که توسط سازمان وظیفه عمومی ناجا در برگ معرفی نامه مشمولان به مراکز آموزش نیروهای مسلح اعلام شده، حضور یابند.
قابل توجه مشمولان ساکن تهران بزرگ
کلیه مشمولان دیپلم و زیردیپلم غایب و غیرغایب مذکور که دارای برگ آماده بخدمت به تاریخ اسفند ماه سال 1391هستند، باید رأس ساعت 6 صبح روز شنبه مورخ 19/12/1391 به محل و مراکزی که توسط سازمان وظیفه عمومی ناجا در برگ معرفی نامه مشمولان به مراکزآموزش نیروهای مسلح اعلام شده، حاضر شوند تا به خدمت دوره ضرورت اعزام شوند.
قابل توجه مشمولان ساکن سایر استان های کشور
کلیه مشمولان دیپلم و زیردیپلم غایب و غیر غایب مذکور که دارای برگ آماده بخدمت به تاریخ اسفند ماه سال 1391 هستند نیز باید رأس ساعت 7 صبح شنبه مورخ نوزدهم اسفند ماه 91 به معاونت وظیفه عمومی استان محل سکونت مراجعه کنند تا به خدمت دوره ضرورت اعزام شوند.
لازم به ذکر است عدم حضور به موقع در زمان و محل های تعیین شده غیبت محسوب می شود.
براساس گزارش سازمان وظیفه عمومی ناجا، آن دسته از مشمولانی که به هر دلیل تاکنون موفق به دریافت برگ معرفی نامه به مراکز آموزش نشده اند، می توانند به نزدیکترین دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی(پلیس+10) مراجعه و با دریافت برگ مذکور، بر اساس اطلاعات درج شده در آن اقدام نمایند.
سلام
من تک فرزند پسرم آیا قانونی هست که من خدمتم نزدیک محل زندگیم باشه؟
بله. در حین آموزشی فرم تک فرزند ذکور را پر می کنید و یه سری کارهای اداری داره مثل رفتن به ثبت احوال و ... آنوقت به احنمال 99% شهر خودت میوفتی.
کسی از دوستان دیده یا شنیده که فوق لیسانس شهر خودش نیوفته؟
با تشکر
Last edited by pedromi; 06-03-2013 at 10:52.
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)