شما ماهی 18900 شارژ می کنید؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شما ماهی 18900 شارژ می کنید؟
با سلام و خسته نباشید
آقا من یه سوال حرفه ای دارم که هر چی فکر میکنم جوابی براش ندارم. لطفا راهنمایی کنید. من این قصیه چند بار برام پیش اومده که مثلا یه فیلمی که 5 پارت هست رو مثلا دو پارتشو با سرعت 55 میگیره و سه پارت دیگه رو با سرعت 12 میگیره. در ضمن پارتها را یکی یکی در یه زمان خاص امتحان کردم. همه پارتها هم مال یه سایته. قضیش چیه؟ اگه سرعت بده چرا دو پارتشو خوب میگیره؟ من که چیزی حالیم نشد.
دیشب بهتر از قبل شده بود . آخه من قبلاً سرعتم شب ها میرفت زیر 1 کیلوبایت و میشد 700 بایت .
دیشب حدود 20 بود و 450 مگ تورنت دانلود کرده بود که فکر کنم سرور تورنت هم سرعتش کمتر هست بعضی اوقات
بله عزیز
دیشب من با تورنت 450 دانلود داشتم و 250 مگ هم آپلود. سرعت از پریشب خیلی بهتر شده بود .
اینم تست همین الان (اکو 512 )![]()
همین الان هم با پشتیبانی چتیدم. میگفت باید در زمان مشکل باهاشون درارتباط باشیم . منم گفتم دیشب ساعت 1 صبح آفلاین بودین . گفت نه ما همیشه آنلاین هستیم .
منم توی دلم گفتم (تو که راست میگی ولی اگر دروغ میگی .... ) .
بنظر من دوستانیکه از سرعتشون ناراضی هستن همین امروز به پشتیبانی گیر بدید . مطمئنا شما رو مثل من حواله میکنه برای شب ولی باز براش یه پیش زمینه ی ذهنی ایجاد میشه که : 100 % یه مشکلی هست و به 4 نفر از اون بالایی ها اطلاع میده .![]()
من دیشب تا 1:15 بیدار بودم که داشت با 60 دانلود میکرد و مشکلی نبود
ولی الان فقط 350 مگ دانلود شده
الان که گزارشات را دیدم دیشب اصلا قظعی هم نداشتم , شاید مشکل از رپیدشر هست امشب باید 1 سرور دیگه را تست کنم ببینم چی میشه
تو ایران اگه نتونی شبانه با سرعت 512 خودت دانلود رایگان داشته باشی مفت نمی ارزه اون اینترنت (با اون محدودیت های حجمی که گذاشتن)
اینا دیگه شورشو دراوردن به خدا((منم زنگ زدم میگه همون موقع باید زنگ بزنی...بزار فردا همون موقع زنگ میزنم دهنشونو سرویس میکنم))
یه نگاه به میزان دانلود رایگان بندازید .
ولی باور کنید تو این یه هفته کمتر از یک گیگ دانلود کردم
همین دیشب 300 مگ دانلود کردم که زده 700 مگ![]()
با سلام و خسته نباشید
آقا من یه سوال حرفه ای دارم که هر چی فکر میکنم جوابی براش ندارم. لطفا راهنمایی کنید. من این قصیه چند بار برام پیش اومده که مثلا یه فیلمی که 5 پارت هست رو مثلا دو پارتشو با سرعت 55 میگیره و سه پارت دیگه رو با سرعت 12 میگیره. در ضمن پارتها را یکی یکی در یه زمان خاص امتحان کردم. همه پارتها هم مال یه سایته. قضیش چیه؟ اگه سرعت بده چرا دو پارتشو خوب میگیره؟ من که چیزی حالیم نشد.
با سلام و خسته نباشید مجدد
هم اکنون 87 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 87 مهمان)