سلام؛ یوزر و پسورد بیشتر مودمها برای ورود به تنظیمات admin هست. بعد از ورود به تنظیمات یه جای دیگه هم باید یوزر و پسورد رو وارد کنید که اونها رو ISP مربوطه به شما میده.
سلام؛ یوزر و پسورد بیشتر مودمها برای ورود به تنظیمات admin هست. بعد از ورود به تنظیمات یه جای دیگه هم باید یوزر و پسورد رو وارد کنید که اونها رو ISP مربوطه به شما میده.
سلام ممنون از پاسخ گوییتون admin جواب نمیده حتی تو سایت passwordrouter رو هم گشتم نام مودمم نبود کسی از این نوع مودم نداره؟
پیداش کردم
Last edited by shamaiel; 26-02-2013 at 16:56.
سلام دوستان
من مودم D-Link 2730-u خریدم. فوق العاده آشغال هست. روی صبانت به هیچ عنوان جواب نمی ده. بی نهایت قطعی داره. ازشون سوال کردم گفتن طبیعیه. زمانی که قطع می شه فقط باید روشن خاموش کنی تا مشکلش حل بشه. چی کار کنم دوستان؟؟؟؟
جواب پست 14482: دفترچه راهنما رو دوباره بررسی کنید، غیر ممکنه نباشه. سایت خود مودم رو ببینید شاید بتونید پیدا کنید.(احتمالا توی دفترچه، روی جعبه یا... نوشته) . اصلا یه بار مودم رو ریست کنید ببنید چی میشه!
الان تو این گرونی فقط مودم--D-LINK 2520u باید بخریم.
آپدیت مودم ها رو از کجا میتون تهیه کنن؟
سلام دوستان میشه لطفاً منو راهنمایی کنید
وین عوض کردم حالا در مورد راه اندازی مودم AR-5383N دچار مشکل شدم
تا قبل از اینکه وین عوض کنم چراغ dsl ثابت بود ولی الان دائماً چشمک میزنه کانکشن هم مطابق گفته ها میسازم ولی بازم مشکل دارم
نمیدونم باید دوباره تنظیماتش رو چک کنم بلد نیستم چون قبلاً یه نفر اومد مودم رو راه اندازی کرد الان که ویندوز عوض کردم به مشکل برخوردم
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین چیکار کنم
سلام output power چی هست و باید چه مقداری باشه اخه برام از صفر شده 1.4 و لتنسی با سرور های داخلی بالا رفته!!
من هر چی تو سایت مارک مودمم گشتم آپدیتی نبود.
این آپدیت تاثیری داره؟
سلام
می خواستم بدونم در حالت bridge میشه چندتا سیستم از یه مودم اینترنت بگیرن؟ من که تست کردم فقط یک سیستم میتونه کانکت بشه و دوتا سیستم همزمان جواب نمیده. راهی داره؟
سلام
لطفا یه مودم وایرلس که برد خوبی داشته باشه و کانفیکش هم زیاد سخت نباشه معرفی کنین
بنده در مورد نوع مودم ها زیاد اطلاع ندارم و میخوام در قیمت خودش بهترین باشه بودجه هم حداکثر 120 و اگه سایتی هم برای فروش میشناسین ممنون میشم بگین
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)