تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1449 از 2376 اولاول ... 4499491349139914391445144614471448144914501451145214531459149915491949 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,481 به 14,490 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

حاشيه ديدار سپاهان و استقلال/سنگ پراني هواداران استقلال و مصدوميت دروازه بان سپاهان
    خبرگزاري فارس: هواداران تيم فوتبال استقلال با سنگ پراني به سمت دروازه بان سپاهان وي را مصدوم كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس، در حالي كه باشگاه سپاهان نسبت به حضور هواداران استقلال پشت دروازه اعتراض كرده بود مسئولان برگزار كننده نسبت به اين موضوع اهميتي ندادند تا در جريان مسابقه همين مسئله مشكل ساز شود.
    در دقيقه 12 بازي به دليل پرتاب سنگ از سوي هواداران استقلال عباس محمدي دچار مشكل شد و براي دقايقي بازي متوقف شد.

* قبل از شروع بازي طالب لو، نوري، حسين كاظمي، عليزاده و شكوري از فرهاد كاظمي براي بازي رخصت گرفتند.
    انتهاي پيام/

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

ديگه وقتي ميازين بيخود از كسي ايراد نگيرين خدائيش سپاهان خيلي بهتر بازي كرد! حقش برد بود.

تا زه كلي موقعيت گل را هم خراب كردن!

ولي دم اين نويد كيا گرررررم.
    مي بخشيد.
    به قولي آقا شما عكس با شرت ورزشي داريد؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

حاشيه ديدار سپاهان و استقلال/اعتراض هاي قلعه نويي به داور
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال در جريان بازي بارها به داور و كمك داور معترض شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي به دليل سوت هاي مختلف رحيمي مقدم بارها به كمك داور و داور اعتراض كرد و مدام با آنها مشغول حرف زدن بود.

* امير واعظ آشتياني با حضور در جايگاه ويژه نظاره گر اين بازي بود.

* حميد عزيززاده و جلال اكبري نيمه دوم با سر بانداژ شده بازي را دنبال كردند.

* قبل از شروع اين بازي ماموران حاضر در ورزشگاه براي ورود خبرنگاران به جايگاه ممانعت هايي را به وجود آوردند.
    انتهي پيام/

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

/ هفته بيستم ليگ برتر فوتبال/
    استقلال باخت و صدرنشين ماند
    خبرگزاري فارس: ديدار تيم هاي سپاهان و استقلال با نتيجه 2 بر يك به سود تيم اصفهاني به پايان رسيد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار تيم هاي سپاهان و استقلال از ساعت 13:30 در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان آغاز شد.
    شاگردان فرهاد كاظمي توانستند در دقيقه 10 توسط محرم نويدكيا به گل برسند. در جريان بازي با وجود حملات دو تيم، سپاهان بود كه توانست در دقيقه 26 به گل دوم برسد.
    در اين صحنه پرتاب اوت احسان حاج صفي با ضربه سر اشتباه علي عليزاده همراه شد تا گل دوم سپاهان توسط مهاجم استقلال به ثمر برسد.
    در نيمه دوم پس از اينكه دو تيم موقعيت هاي زيادي را از دست دادند، آبي پوشان موفق شدند در دقيقه 74 توسط آرش برهاني به گل رسيد.
    در ادامه تلاش بازيكنان استقلال براي تغيير نتيجه بي نتيجه باقي ماند. با وجود اين باخت، استقلال با همان 37 امتياز در صدر باقي ماند.
    قضاوت اين مسابقه بر عهده رحيم رحيمي مقدم بود. وي به حاج صفي و آرماندو و جعفرپور و عماد رضا از سپاهان كارت زرد نشان داد. ضمن اينكه در دقيقه 80 مهدي جعفرپور به دليل دريافت كارت دوم از بازي اخراج شد.
    بازيكنان تيم سپاهان:
    عباس محمدي، هادي عقيلي، حميد عزيززاده، جلال اكبري، آرماندو دسا، ابوالهيل، مهدي جعفرپور، احسان حاج صفي(90-احمد جمشيديان)، محرم نويدكيا، هادي اصغري(77- بهمن طهماسبي)(89- حسين پاپي)، عماد رضا
    سرمربي: فرهاد كاظمي
    بازيكنان تيم استقلال:
    وحيد طالب لو، بيژن كوشكي،پژمان منتظري،هادي شكوري(64- يدا...اكبري)،خسرو حيدري، مهدي اميرآبادي(46- ميثم منيعي)، حسين كاظمي، ميلاد نوري( 33- آرش برهاني)، فابيو جانواريو، سياوش اكبرپور، علي عليزاده
    سرمربي: امير قلعه نويي
    انتهاي پيام/

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

پس از شكست مقابل سپاهان
    قلعه نويي: رحيمي مقدم به اشتباه خود اعتراف كند
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: از رحيمي مقدم مي خواهم اگر پنالتي استقلال را اعلام نكرده به اشتباه خود اعتراف كند.

به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي پس از پايان بازي مقابل سپاهان در در مورد داوري رحيمي مقدم اظهار داشت: از او خواهش دارم اگر صحنه برخورد عقيلي و عليزاده پنالتي بود، به اشتباهش اعتراف كند.
    وي ادامه داد: از باشگاه سپاهان به دليل ميزباني خوب تشكر مي كنم .ضمن اينكه به خاطر تقديري كه از من شد ممنون هستم.
    قلعه نويي در مورد جريان بازي عنوان كرد: تا قبل از دريافت گل اول بازي خوبي انجام نداديم. بعد از گل اول هم تا قصد جمع و جور كردن خود را داشتيم عليزاده با گل به خودي كار را مشكل كرد.
    سرمربي آبي پوشان اضافه كرد: در نيمه دوم با تعويض هاي كه انجام دادم سعي در كنترل بازي داشتم اما متاسفانه حملاتمان نتيجه نداد.
    قلعه نويي با طعنه به فدراسيون فوتبال گفت: ديگر تصميم گرفتم در مورد تاج و برنامه ريزي سازمان ليگ هيچ حرفي نزنم. در اين بازي مجبور شدم از آرش برهاني استفاده كنيم اما كشاله او كش آمد و آسيب ديد.
    انتهاي پيام/

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

دوباره چرت گفتن شروع شد....

پس از پيروزي مقابل استقلال
    كاظمي: اين 10 درصد سپاهان واقعي بود
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: تيمي كه امروز استقلال را شكست داد 10 درصد سپاهان واقعي بود.

به گزارش خبرگزاري فارس، فرهاد كاظمي در جمع خبرنگاران در مورد مسائل حاشيه اي كه در مورد او و رابطه اش با مسئولان باشگاه گفته مي شود؛ اظهار داشت: واقعيت اين است كه من خودم از اين تيم رفتم. در اين مدت در هيچ نشريه اي نمي توانيد از من مصاحبه اي عليه مسئولان اين باشگاه پيدا كنيد.
    وي سپس ادامه داد: قبل از اينكه صحبتي كنم بايد به مسائلي كه در ماه محرم قلب مسلمانان را آتش زده اشاره كنم .من به جامعه شيعيان حملات صهيونيست‌ها به مردم غزه را تسليت عرض مي كنم.
    كاظمي درباره پيروزي مقابل استقلال عنوان كرد: امروز دو فاكتور باعث پيروزي ما شد. يكي خواست خود بازيكنان بود و دوم حمايت هواداران بود.
    وي تصريح كرد: از مربيان قبلي سپاهان تشكر مي كنم. اين تيمي كه ديديد شايد فقط 10 درصد واقعي تيم سپاهان بود. بايد بيشتر كار كنيم. من از بچه ها توقع بيشتري دارم.
    كاظمي در ارتباط با جذب رسول خطيبي گفت: اين بازيكن با ساكت صحبت كرده و گفته حاضر است اكنون به سپاهان بيايد اما ما اگر براي ليگ قهرمانان آسيا به او احتياج داشتيم خطيبي را جذب مي كنيم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

/ حاشيه ديدار سپاهان و استقلال /
    درگيري هواداران استقلال و آسيب ديدگي سپاهاني ها
    خبرگزاري فارس: به دليل درگيري هواداران تيم فوتبال استقلال با هواداران سپاهان دو تن از هواداران تيم اصفهاني آسيب ديدند.

به گزارش خبرگزاري فارس، پس از پايان بازي و در حالي كه بازيكنان دو تيم به رختكن رفته بودند، شماري از هواداران تيم استقلال وارد چمن شده و با شمار ديگري از هواداران سپاهان درگيري پيدا كردند. نتيجه اين درگيري شكستن سر دو تن از هواداران سپاهان بود.

* تماشاگران تيم سپاهان يك پرچم بزرگ زرد رنگ به ابعاد دو در يك متر را مقابل نيمكت استقلال نصب كرده بودند كه روي آن خطاب به سرمربي استقلال پرسيده بودند : " آقاي قلعه نويي چرا علي را با خود به اصفهان نياوردي؟"
    انتهاي پيام/

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    غلامعلي زاد: درس خوبي به پرسپوليس داديم
    خبرگزاري فارس: دروازه بان تيم فوتبال ملوان پس از پيروزي در هفته بيستم ليگ برتر ايران گفت: درس خوبي در ورزشگاه آزادي به پرسپوليس داديم.

مسعود غلامعلي زاد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، درباره پيروزي 2 بر صفر ملوان برابر پرسپوليس اظهار داشت: بازيكنان پرسپوليس قبل از شروع مسابقه فكر مي كردند از پيش برنده هستند. ما با كسب پيروزي درس خوبي را به آنها داديم.
    وي ادامه داد: در جريان مسابقه 90 دقيقه تماشاگران پرسپوليس روي چشمان من نور مي انداختند. بارها اين موضوع را به داور مسابقه اعلام كردم.
    دروازه بان ملوان گفت: همه بازيكنان ما براي كسب 3 امتياز مسابقه با پرسپوليس انگيزه داشتند. با بازگشت محمد احمد زاده بازيكنان روحيه گرفته بودند.
    انتهاي پيام/

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

در ضمن یه پنالتی هم برای استقلال نگرفتند.

همون اول گفتم این داور مزخرفه با اون کلش.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

به نظر من باید علیزاده رو ترور کنیم:d
    چیه اه اه اه حال آدمو بد میکنه

والا اگه من بودم بهتر بازی می کردم . واقعا موندم چجوری تو استقلال مونده ! شاید پولم نمیگیره محض رضای ما میاد بازی.

هیچی مثل صحنه دقیقه 46-47 اینا باحال نبود بازیکن سپاهان افتاده بود رو زمین اومدن ببرنش بیرون با برانکارد بلد نبودن، نزدیک بود طرف بیفته یه لحظه هم افتادا ولی دیگه بردنش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •