دوستان کسی با این ارور مواجه شده حین اجرای بازی ؟
مشکلش چیه؟تشکر
دوستان کسی با این ارور مواجه شده حین اجرای بازی ؟
مشکلش چیه؟تشکر
واسه هر کارت گرافیک فرق میکنه ؟
یا واسه همه یکسانه ؟
چون الان واسم در ورود به سایت ان ویدیا ارور داد اومدم اینجا بپرسم
مرسی![]()
سلام به همگي من تو بازي RISEN مشكل دارم وقتي نصبش ميكني بعد كه مي خواي اجراش كني يه ارور ميده بعد سه تا گزينه داره دوتاش چيزي نميشه اما وسطي رو كه ميزنم ميگه سريال راوارد كنيد اما اصلا سريال نداره !
سلام دوستان
من بازی Need for Speed Hot Pursuit رو نصب کردم توی بازی بعضی جاها تصویر گیر می کنه (که بهش باگ میگن درسته؟) بعد حالا پچی چیزی دارین که بشه این حالت رو برطرف کرد؟ ضمن اینکه هیچ کرک یا پچی هم واسش نصب نکردم.
سلام به همگي من تو بازي RISEN مشكل دارم وقتي نصبش ميكني بعد كه مي خواي اجراش كني يه ارور ميده بعد سه تا گزينه داره دوتاش چيزي نميشه اما وسطي رو كه ميزنم ميگه سريال راوارد كنيد اما اصلا سريال نداره !
دلم داره آب میشه هیتمن 4 نصب کنم بازی کنم ولی سیدیش خش داره تا 70% میره گیر میکنه ...
هیچ راهی نیست درستش کنم ؟![]()
خیر برای تمامی کارتها یکسانه...
اون ایراد هم به خاطر تحریم ایران توسط شرکت nvidia هست باید از V.P.N استفاده کنید!
البته برای دانلود از سایتهای دیگه هم میتونید به این پست مراجعه کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله این یه جور باگ توی بازیه ولی من تا حدی حدس میزنم در بعضی از مواردش به ضعف CPU هم برمیگرده!!
تا اونجا هم که من میدونم نه خاص رفع این ایراد پچی نیومده ولی در بعضی موارد با آپگرید گرافیک تا حدودی مشکل کمتر شده
یه دست کامل DVD رو بشور بعد ازش یه ایمیچ بگیر(البته اگه میگیره) بعد از روی ایمیج بازی رو نصب کن ببین جواب میده یا نه...اگه نشد دیگه باید DVD رو عوض کنی...
سی پی یو هست intel core i5 - 2410 m - 2.30 ghz البته با لب تاب یعنی ضعیفه؟
نمیشه یه خش ضایع رو دی وی دی داره تا 70% میره ارور میده.یه دست کامل DVD رو بشور بعد ازش یه ایمیچ بگیر(البته اگه میگیره) بعد از روی ایمیج بازی رو نصب کن ببین جواب میده یا نه...اگه نشد دیگه باید DVD رو عوض کنی...
کسی جایی رو نمیشناسه Hitman : Blood Money رو داشته باشه ؟
هر جا رفتم نداشت![]()
با alchol یا clon ایمیج بگیر شاید شد.
بعدشم اگه سرعت نت خوبی داره برو دان کن![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)