سلام
ممنون از پاسختون
من خطم بیشتر از 4 مگابیت نمی کشه یعنی 512 مگابایتنمی دونم این نوسان در حدی هست که از این کمتر بشه سرعت یا نه!
پینگ 8.8.8.8 بین 100 تا 160 متغیره
الان شما غیر پارس آنلاین چه ISP رو پیشنهاد می دید ؟
خیییییلی ممنون![]()
سلام
ممنون از پاسختون
من خطم بیشتر از 4 مگابیت نمی کشه یعنی 512 مگابایتنمی دونم این نوسان در حدی هست که از این کمتر بشه سرعت یا نه!
پینگ 8.8.8.8 بین 100 تا 160 متغیره
الان شما غیر پارس آنلاین چه ISP رو پیشنهاد می دید ؟
خیییییلی ممنون![]()
والله من قبل از های وب پیشگامان داشتم . الان قیمتاش رو خوب پایین آورده کیفیتش رو خبر ندارم . حتی نمایندگی پیشگامان که پیشگامان چنوب باشه قیمتش از خود شرکت پیشگامان ارزون تره!!
صبانت رو تعریفش رو خیلی شنیدم که شمال غرب و مرکز ایران رو پوشش میده مخصوص شمال غرب هست . و شاتل و پارس آنلاین. یکی از این سه تا رو توصیه می کنم هر کدومش که تونستی.
البته همون طور که دوستان گفتن اگر خیلی هزینه برات مهم نیست از نت ایرانسل استفاده کن
سلام دوستان ماه پیش یه سرویس 7گیگ 1 ماهه به قیمت 26000 تومان + نیترو 5 روزه به قیمت 6000 تومان و فشفشه 50 گیگ 30 روزه به قیمت 33000 تومان که جمعا مبلغ 65000 تومانشد را به ناچار
خریداری کردم
تاریخ اتمام فشفشه را فراموش کرده بودم که امروز بود و 10 گیگ حجم فشفشه داشتم که سوختولی حجم سرویس اصلی ام که 7 گیگ بود چون نیترو خریده بودم و 5 روز هم به پایان سرویسم مونده نباید میسوخت که یدفعه اینترنتم قطع شد و تو پنل حجمم را منفی 15- گیگ نشون داد در صورتی که 7 گیگ حجم اصلی سرویس را هنوز مصرف نکرده بودم و هنوز 5 روز هم به اتمام سرویسم مونده
زنگ زدم پشتیبانی گفت سیستم ما اشتباه نمیکنه و خیلی دقیقه و فقط پنل برای ما ملاکه و شما بیشتر از 50 گیگ فشفشه تون استفاده کردینکه بقیش را ازحجم اصلی سرویستون کم کرده
گفت من دارم تو سیستم میبینم شما 60 گیگ دانلود کردی
من ناراحت شدم و بهش گفتم مگه سیستم شما به من اجازه میده بیشتر از 50 گیگ دانلود کنم ؟؟؟ اصلا فشفشه ای که خریدم 50 گیگی بوده ... و بهش گفتم تازه 10 گیک از فشفشه من هم سوخته
قبول نکرد و گفت سیستم ما دقیقهخلاصه دارن تو روز روشن دزدی میکنن
بهشون گفتم به سازمان تنظیم مقررات رادیویی ازتون شکایت میکنم و دیگه تمدید نمیکنم و تخلیه میکنم ... که قطع کرد ...
تازه من 5 ساله های وب دارم و 6 ستارههستم که با من اینطور برخورد کردن وای به حال تک ستاره ها
جالبه ماه قبلش هم در نمایشگاه یه فشفشه ازشون خریدم و پولش را نقدا کارت کشیدم بعدش تا 10 روز فعالش نکردنبعدش وقتی فشفشه را فعال کردن اون مبلغی که من در نمایشگاه نقدا پرداخت کرده بودم را در حسابم به صورت منفی و بدهکار زده بودن
بعد زنگ زدم پشتیبانی گفت شما سرویس جدید بخر و اون مبلغ منفی و بدهکاری که 30000 تومان بود را هم پرداخت کن بعد ما به حسابت اضافه میکنیم
بعد باهاش خرید کن فقط ببینین چه سیاست های کثیفی دارن برای گرفتن پول زور از مشترکینشون
دوستان عزیز یه ISP خوب که دزد نباشه و شبانه رایگان داشته باشه قیمتاش هم معقول باشه بهم معرفی کنین به نظرتون ISP های زیر کدامشون بهترن ؟
مخابرات
شاتل
پارس آنلاین
صبا نت
آسیا تک
پیشگامان
و ...
ممنون میشم راهنمائی کنین
Last edited by EhsanCPU; 27-12-2016 at 02:43.
یک نصیحت میکنم قبول کن به هیچ وجه ای دی اس ال نگیر یه مودم فورجی بخر و از اینترنت ایرانسل استفاده کن لذت ببر برا دانلود رایگان هم شبا تو یک ساعت با نهصد تومن با ایرانسل من شخصا 18 گیگ دانلود میکنم،با همراه اولم تو پنج ساعت بالای بیست و پنج گیگ دانلود میکنم با هزار تومن،
تقریبا از همه شرکتا adsl داشتم که های وب آشغالترین بود با نفهم ترین پشتیبانی موجود فقط دو جمله بلدن بگن،الانم پارس آنلاین دارم اونم خوب نیست ولی بازهم از های وب بهتره،
دوست عزیز . های وب این اواخر حجم دزدیه شدیدی داشت . من آخرین سرویسی که ازش داشتم از 10 گیگ حجم فقط حدود 6 گیگ دانلود شد .
سلام دوستان این شرکت واسه کرج هم سرویس میده؟ کیفیت سرویس چطوره؟
سلام دوستان این شرکت واسه کرج هم سرویس میده؟ کیفیت سرویس چطوره؟
یعنی عاشق تنوع سرویس های وب هستم مثل این می مونه بری رستوران یه منوی غذا واست بیارن کلا دو سه نوع غذا بیشتر توی لیست نباشه به اجبار مجبوری یکیشون رو انتخاب کنی الان هم های وب همین وضعیت رو داره اول خوب تبلیغ کرد بسته های متنوع ارزان و...ارائه کرد حالا که مشترک رو جلب کرد همه چیز رو تغییر داد بخوای یا نخوای همینه تعرفه هاش که ارزون نشد هیچ تازه گرونتر هم شده تنوع سرویس هم هیچ جالب اینه توی اینستاگرام هر چی بگی کامنت حذف میکنند پیگیری این موضوع و مساله با شما کاربران من به خاطر نبود تنوع و افزایش قیمت تخلیه کردم موفق باشید
۳ ماه بعد تخلیع اومدم ببینم های وب چطور شده
[emoji3]
کسانی که حجم اصلیشون با فشفشه ریست میشه، این مشکل دو بار آخری که من فشفشه زدم (۳ ماه پیش ) هم بود. هر بار ۲۰ دقیقه سر و کله زدم با پشتیبانی برگردوندن.
با وجود مشکل پینگ و پکت لاست و سرعت و قطعی و حجم دزدی و نبود تنوع و پشتیبانی فوق العاده حال به هم زن واقعا چرا تخلیه نمیکنید؟!
خیلی کنجکاوم
Sent from my SM-G920I using Tapatalk
سلام
من دیگه سرویسم را تمدید نکردم و دارم تخلیه میکنم
ولی نمیدونم کدام شرکت برم
شما شرکت خوب که دزد نباشه دانلود شبانه رایگان داشته باشه و قیمتاش هم منطقی باشه سراغ دارین ؟؟؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)