تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1448 از 1849 اولاول ... 448948134813981438144414451446144714481449145014511452145814981548 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,471 به 14,480 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi 78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام
    ممنون از پاسختون
    من خطم بیشتر از 4 مگابیت نمی کشه یعنی 512 مگابایت
    نمی دونم این نوسان در حدی هست که از این کمتر بشه سرعت یا نه!
    پینگ 8.8.8.8 بین 100 تا 160 متغیره
    الان شما غیر پارس آنلاین چه ISP رو پیشنهاد می دید ؟
    خیییییلی ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

سلام
    ممنون از پاسختون
    من خطم بیشتر از 4 مگابیت نمی کشه یعنی 512 مگابایت
    نمی دونم این نوسان در حدی هست که از این کمتر بشه سرعت یا نه!
    پینگ 8.8.8.8 بین 100 تا 160 متغیره
    الان شما غیر پارس آنلاین چه ISP رو پیشنهاد می دید ؟
    خیییییلی ممنون
    والله من قبل از های وب پیشگامان داشتم . الان قیمتاش رو خوب پایین آورده کیفیتش رو خبر ندارم . حتی نمایندگی پیشگامان که پیشگامان چنوب باشه قیمتش از خود شرکت پیشگامان ارزون تره!!

صبانت رو تعریفش رو خیلی شنیدم که شمال غرب و مرکز ایران رو پوشش میده مخصوص شمال غرب هست . و شاتل و پارس آنلاین. یکی از این سه تا رو توصیه می کنم هر کدومش که تونستی.

البته همون طور که دوستان گفتن اگر خیلی هزینه برات مهم نیست از نت ایرانسل استفاده کن

3. این کاربر از hmz2016 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

8 دزدی های وب

سلام دوستان ماه پیش یه سرویس 7گیگ 1 ماهه به قیمت 26000 تومان + نیترو 5 روزه به قیمت 6000 تومان و فشفشه 50 گیگ 30 روزه به قیمت 33000 تومان که جمعا مبلغ 65000 تومان شد را به ناچار خریداری کردم
    تاریخ اتمام فشفشه را فراموش کرده بودم که امروز بود و 10 گیگ حجم فشفشه داشتم که سوخت ولی حجم سرویس اصلی ام که 7 گیگ بود چون نیترو خریده بودم و 5 روز هم به پایان سرویسم مونده نباید میسوخت که یدفعه اینترنتم قطع شد و تو پنل حجمم را منفی 15- گیگ نشون داد در صورتی که 7 گیگ حجم اصلی سرویس را هنوز مصرف نکرده بودم و هنوز 5 روز هم به اتمام سرویسم مونده
    زنگ زدم پشتیبانی گفت سیستم ما اشتباه نمیکنه و خیلی دقیقه و فقط پنل برای ما ملاکه و شما بیشتر از 50 گیگ فشفشه تون استفاده کردین که بقیش را ازحجم اصلی سرویستون کم کرده
    گفت من دارم تو سیستم میبینم شما 60 گیگ دانلود کردی
    من ناراحت شدم و بهش گفتم مگه سیستم شما به من اجازه میده بیشتر از 50 گیگ دانلود کنم ؟؟؟ اصلا فشفشه ای که خریدم 50 گیگی بوده ... و بهش گفتم تازه 10 گیک از فشفشه من هم سوخته
    قبول نکرد و گفت سیستم ما دقیقهخلاصه دارن تو روز روشن دزدی میکنن

بهشون گفتم به سازمان تنظیم مقررات رادیویی ازتون شکایت میکنم و دیگه تمدید نمیکنم و تخلیه میکنم ... که قطع کرد ...

تازه من 5 ساله های وب دارم و 6 ستاره هستم که با من اینطور برخورد کردن وای به حال تک ستاره ها
    جالبه ماه قبلش هم در نمایشگاه یه فشفشه ازشون خریدم و پولش را نقدا کارت کشیدم بعدش تا 10 روز فعالش نکردنبعدش وقتی فشفشه را فعال کردن اون مبلغی که من در نمایشگاه نقدا پرداخت کرده بودم را در حسابم به صورت منفی و بدهکار زده بودن بعد زنگ زدم پشتیبانی گفت شما سرویس جدید بخر و اون مبلغ منفی و بدهکاری که 30000 تومان بود را هم پرداخت کن بعد ما به حسابت اضافه میکنیم
    بعد باهاش خرید کن فقط ببینین چه سیاست های کثیفی دارن برای گرفتن پول زور از مشترکینشون

دوستان عزیز یه ISP خوب که دزد نباشه و شبانه رایگان داشته باشه قیمتاش هم معقول باشه بهم معرفی کنین به نظرتون ISP های زیر کدامشون بهترن ؟
    مخابرات
    شاتل
    پارس آنلاین
    صبا نت
    آسیا تک
    پیشگامان
    و ...
    ممنون میشم راهنمائی کنین
    Last edited by EhsanCPU; 27-12-2016 at 02:43.

5. این کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان ماه پیش یه سرویس 7گیگ 1 ماهه به قیمت 26000 تومان + نیترو 5 روزه به قیمت 6000 تومان و فشفشه 50 گیگ 30 روزه به قیمت 33000 تومان که جمعا مبلغ 65000 تومان شد را به ناچار خریداری کردم
    تاریخ اتمام فشفشه را فراموش کرده بودم که امروز بود و 10 گیگ حجم فشفشه داشتم که سوخت ولی حجم سرویس اصلی ام که 7 گیگ بود چون نیترو خریده بودم و 5 روز هم به پایان سرویسم مونده نباید میسوخت که یدفعه اینترنتم قطع شد و تو پنل حجمم را منفی 15- گیگ نشون داد در صورتی که 7 گیگ حجم اصلی سرویس را هنوز مصرف نکرده بودم و هنوز 5 روز هم به اتمام سرویسم مونده
    زنگ زدم پشتیبانی گفت سیستم ما اشتباه نمیکنه و خیلی دقیقه و فقط پنل برای ما ملاکه و شما بیشتر از 50 گیگ فشفشه تون استفاده کردین که بقیش را ازحجم اصلی سرویستون کم کرده
    من ناراحت شدم و بهش گفتم مگه سیستم شما به من اجازه میده بیشتر از 50 گیگ دانلود کنم ؟؟؟ اصلا فشفشه ای که خریدم 50 گیگی بوده ... و بهش گفتم تازه 10 گیک از فشفشه من هم سوخته

بهشون گفتم به سازمان تنظیم مقررات رادیویی ازتون شکایت میکنم و دیگه تمدید نمیکنم و تخلیه میکنم ... که قطع کرد ...

تازه من 5 ساله های وب دارم و 6 ستاره هستم که با من اینطور برخورد کردن وای به حال تک ستاره ها
    جالبه ماه قبلش هم در نمایشگاه یه فشفشه ازشون خریدم و پولش را نقدا کارت کشیدم بعدش تا 10 روز فعالش نکردنبعدش وقتی فشفشه را فعال کردن اون مبلغی که من در نمایشگاه نقدا پرداخت کرده بودم را در حسابم به صورت منفی و بدهکار زده بودن بعد زنگ زدم پشتیبانی گفت شما سرویس جدید بخر و اون مبلغ منفی و بدهکاری که 30000 تومان بود را هم پرداخت کن بعد ما به حسابت اضافه میکنیم
    بعد باهاش خرید کن فقط ببینین چه سیاست های کثیفی دارن برای گرفتن پول زور از مشترکینشون

دوستان عزیز یه ISP خوب که دزد نباشه و شبانه رایگان داشته باشه قیمتاش هم معقول باشه بهم معرفی کنین به نظرتون ISP های زیر کدامشون بهترن ؟
    مخابرات
    شاتل
    پارس آنلاین
    صبا نت
    آسیا تک
    پیشگامان
    و ...
    ممنون میشم راهنمائی کنین
    یک نصیحت میکنم قبول کن به هیچ وجه ای دی اس ال نگیر یه مودم فورجی بخر و از اینترنت ایرانسل استفاده کن لذت ببر برا دانلود رایگان هم شبا تو یک ساعت با نهصد تومن با ایرانسل من شخصا 18 گیگ دانلود میکنم،با همراه اولم تو پنج ساعت بالای بیست و پنج گیگ دانلود میکنم با هزار تومن،
    تقریبا از همه شرکتا adsl داشتم که های وب آشغالترین بود با نفهم ترین پشتیبانی موجود فقط دو جمله بلدن بگن،الانم پارس آنلاین دارم اونم خوب نیست ولی بازهم از های وب بهتره،

7. 2 کاربر از bivafa.va.man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Living DEATH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Morgue

پيش فرض

مخابرات
    شاتل
    پارس آنلاین
    صبا نت
    آسیا تک
    پیشگامان
    و ...
    ممنون میشم راهنمائی کنین

دوست عزیز . های وب این اواخر حجم دزدیه شدیدی داشت . من آخرین سرویسی که ازش داشتم از 10 گیگ حجم فقط حدود 6 گیگ دانلود شد .

9. این کاربر از Living DEATH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال tranceyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان این شرکت واسه کرج هم سرویس میده؟ کیفیت سرویس چطوره؟

پروفشنال tranceyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان این شرکت واسه کرج هم سرویس میده؟ کیفیت سرویس چطوره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

یعنی عاشق تنوع سرویس های وب هستم مثل این می مونه بری رستوران یه منوی غذا واست بیارن کلا دو سه نوع غذا بیشتر توی لیست نباشه به اجبار مجبوری یکیشون رو انتخاب کنی الان هم های وب همین وضعیت رو داره اول خوب تبلیغ کرد بسته های متنوع ارزان و...ارائه کرد حالا که مشترک رو جلب کرد همه چیز رو تغییر داد بخوای یا نخوای همینه تعرفه هاش که ارزون نشد هیچ تازه گرونتر هم شده تنوع سرویس هم هیچ جالب اینه توی اینستاگرام هر چی بگی کامنت حذف میکنند پیگیری این موضوع و مساله با شما کاربران من به خاطر نبود تنوع و افزایش قیمت تخلیه کردم موفق باشید

13. 6 کاربر از mehdi244 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

۳ ماه بعد تخلیع اومدم ببینم های وب چطور شده
    [emoji3]

کسانی که حجم اصلیشون با فشفشه ریست میشه، این مشکل دو بار آخری که من فشفشه زدم (۳ ماه پیش ) هم بود. هر بار ۲۰ دقیقه سر و کله زدم با پشتیبانی برگردوندن.

با وجود مشکل پینگ و پکت لاست و سرعت و قطعی و حجم دزدی و نبود تنوع و پشتیبانی فوق العاده حال به هم زن واقعا چرا تخلیه نمی‌کنید؟!

خیلی کنجکاوم

Sent from my SM-G920I using Tapatalk

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

۳ ماه بعد تخلیع اومدم ببینم های وب چطور شده
    [emoji3]

کسانی که حجم اصلیشون با فشفشه ریست میشه، این مشکل دو بار آخری که من فشفشه زدم (۳ ماه پیش ) هم بود. هر بار ۲۰ دقیقه سر و کله زدم با پشتیبانی برگردوندن.

با وجود مشکل پینگ و پکت لاست و سرعت و قطعی و حجم دزدی و نبود تنوع و پشتیبانی فوق العاده حال به هم زن واقعا چرا تخلیه نمی‌کنید؟!

خیلی کنجکاوم

Sent from my SM-G920I using Tapatalk
    سلام
    من دیگه سرویسم را تمدید نکردم و دارم تخلیه میکنم
    ولی نمیدونم کدام شرکت برم
    شما شرکت خوب که دزد نباشه دانلود شبانه رایگان داشته باشه و قیمتاش هم منطقی باشه سراغ دارین ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •