تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1448 از 4105 اولاول ... 44894813481398143814441445144614471448144914501451145214581498154819482448 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,471 به 14,480 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ن یادمه 3 هفته پیش گفتم. ناجا فرق میکنه چون سازمان وظیفه عمومی زیر نظر ناجاست کارهای اداریش بسیار سریع تر انجام میشه.
    در ناجا معمولا بین 2 هفته تا 5 هفته کارتت میاد در خونه.
    درسته.
    ولی این دوستمون فرمودند که اون نامه رو بعیده که بهت بدن! ولی این حرفیه که اداره گذرنامه به من گفت که میتونی بری نظام وظیفه نامه بگیری و با اون درخواست گذرنامه کنی. پلیس + 10 هم تائید کرد.
    الان من مشکل اصلیم اینه که الان که ثبت شده اطلاعات تو نظام وظیفه، تا زمانی که بخواد بارکد بخوره یعنی 5 ماه طول میکشه؟!!؟ یعنی من تا 5 ماه دیگه نمیتونم این نامه رو بگیرم؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

یادش نخیر! یه زمانی قبل از اعزامم اینجا پست میذاشتم با هزاران مدل استرس! وای که چه روزهای افتضاحی بود. الآنشم افتضاحه. الآن 14 ماه خدمتم داره پر میشه و 19 اسفند میرم تو 15 ماه. وای که حالم از این خدمت بهم میخوره. در حال حاضر در فرماندهی کل سپاه ( بالاتر از سه راه تختی ) خدمت میکنم. خدایا زودتر تمومش کن که دیگه جدا رو اعصابه و عمرم داره واقعا تلف میشه و مغزمم دیگه داره تحلیل میره

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

دوستان محترم اگه يه بنده خدايي امريه بشه تو يه اداره بعدش قبول بشه كارشناسي ارشد بره معافيت تحصيلي بگيره درسشو بخونه..بعد از دوسال درس خوندن آيا دوباره بايد بره تو همون اداره امريه بشه يا مراحل دوباره شروع ميشه و معلوم نيست كجا بيوفته؟؟؟؟؟؟؟؟

منو در يابيد دوستان.....

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

درسته.
    ولی این دوستمون فرمودند که اون نامه رو بعیده که بهت بدن! ولی این حرفیه که اداره گذرنامه به من گفت که میتونی بری نظام وظیفه نامه بگیری و با اون درخواست گذرنامه کنی. پلیس + 10 هم تائید کرد.
    الان من مشکل اصلیم اینه که الان که ثبت شده اطلاعات تو نظام وظیفه، تا زمانی که بخواد بارکد بخوره یعنی 5 ماه طول میکشه؟!!؟ یعنی من تا 5 ماه دیگه نمیتونم این نامه رو بگیرم؟!
    ممنون.
    لطفاً این دو پست 14364 و 14365 رو مطالعه بفرمایید. جواب این دوستمون هم تا حدودی متفاوت هست با شما.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست من تو ناجا 20 روزه کارتش رو گرفته. خیلی از دوستان دیگر من هم به محض اتمام خدمت رفتن گذرنامه گرفتن....
    بنده هم مشمول هیچ بندی نیستم. این مورد رو هم از اداره گذرنامه و پلیس + 10 سوال کردم و فرمایش همین دوستمون در این پست رو تائید کردن. حالا نمیدونم آیا اطلاعات شما موثقتره، یا فرمایش این دوستمون.
    درود دوست عزیز من خودم یک هفته بعد از ترخیص کارتم اومد در خونه اما خوب 6 ماه مونده با پایان خدمت مدارکم روثبت کردند
    حالا احتمالا شما زمانی که ترخیص شدی تازه مدارک رو ثبت کرده و من هم گفتم 5 ماه بعد از ثبت مدارک یعنی شما که ترخیص برج 10 هستی باید تا اخر فروردین بیاد
    درمورد گذرنامه هم درسته اما احتمالا اون ثبتی که گذرنامه گفته با ثبتی که یگان انجام داده فرق میکنه
    در هرصورت وقتی تو پروسه ارسال قرار میگیره یعنی تایید شده و شاید به شما نامه بدن هرچند که برای خروج بنده گفتند باید اصل کارت پایان خدمت ارائه بشه شاید العان قوانین فرق کرده

5. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

مدت خدمت سرباز های مرزبانی چقدر؟؟؟؟ نحوه محاسبه مرخصی چطور؟؟؟؟ من شنیدم هر ۴۵ روز ۱۵ روز

من خودم سرباز مرزبانی هستم …
    بستگی داره کجا خدمت میکنی ….
    الان من تو کوه های پیرانشهر تو نقطه صفر مرزی خدمت میکنم و آخرین پایگاه های ایران هستیم .
    از اول برج ۴ تا آخر برج ۸ … ۳۰-۳۵ روز میمونیم ۱۲-۱۳ روز میدن ..
    از اول برج ۹ تا آخر برج ۳ اکیپ ها شروع میشه …. با هلی کوپتر میریم میایم و برای هر ۲۰ روز ۲۰ روز مرخصی میدن و حتی بیشتر … الان من مرخصی هستم و برای ۲۲ روز ۲۸ روز اومدم مرخصی ……… البته شرایط اونجا طاقت فرسا هست و هر کسی نمیتونه اونجا خدمت کنه توی برف ۱۰ متری ………

7. 2 کاربر از mrouzbehi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

نه دوست عزیز بعد از تموم شدن درسش دفترچه پست میکنه و تو یگان تقسیم میشه و امریه قبلیش کنسل میشه دیگه از طرفی اگه امریه بشه واسه قبولی تو دانشگاه یکم سخت میشه ترخیص شدنش فکر میکنم زمانی که امریه میشی تعهد میدی که اگه خواستی کنسلش کنی و ترخیص بشی باید جبران خسارت اون سازمانی که امریه شده رو بکنه.
    ولی در کل به نظرم کار اشتباهیه که از خدمت ترخیص شه بره ارشد بخونه.

9. این کاربر از black_roz18 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

درسته.
    دوست من تو سایت نظام وظیفه که بری قسمت خدمات الکترونیک که لینکش رو میزارم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میتونی مشکلت رو مطرح کنی و جواب بگیری.

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان من ماه مرداد 91 کاردانیم تموم شد.و الآن ترم 2 کارشناسی هستم.اگه الآن واسه انصراف اقدام کنم، حدودا کی اعزام می شم؟
    چند درصد امکان داره خدمتم تهران بیفته؟ (بدون هیچ گونه پارتی و سهمیه و غیره.)
    ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.

داره خودمونی میشه arash9426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من دفترچه پست کردم برگه آماده به خدمت هم گرفتم برام کد خورده 14188 کسی میدونه کد کجاست ؟
    از چند نفر پرسیدم میگن فقط نظام وظیفه میدونه یا کسی که قبلا با همین کد به خدمت رفته باشه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اگه من سه چهار روز اینده برم دنبال کارهای خدمت...زمان اعزامم حدودا کی میشه ؟
    .
    اگه بعد عید برم دنبالش چطور ؟ مدرکم هم دیپلم هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •