پوپی یوریک رو هم باید ریورک کنن. کسی بازی نمی کنه. پو پی رو که عمرا کسی بازی نمی کنه. سالی یک بار شاید تو ارام اگر طرف رول اوت نداشته باشه![]()
پوپی یوریک رو هم باید ریورک کنن. کسی بازی نمی کنه. پو پی رو که عمرا کسی بازی نمی کنه. سالی یک بار شاید تو ارام اگر طرف رول اوت نداشته باشه![]()
poppy خفن op هست ولی کسی بلد نیست باهاش بازی کنه این فقط کامل باید باهاش تانک بری rune هم CC ببندی با gold و armor
yorick هم خفن op هست تو top همه رو کانتر میکنه tank هم با هاش باشی کهGG من هر وقت حریفم این بود فقط سعی میکرم قارم کنم حمله بهش فایده نداره
باید سه نفره ریخت سرش
اینا fail بشن هیچ جوره نمیشه جمعشون کرد ولی چمپ های مثل jax و yi قابل جمع کردنن به خاطر همین اکثرا اینا رو بازی میکنن
urgout رو من چند باهاش بازی کردم همه میگفتن مضخرفه من یه e میزدم یه q نصف جون darus میرفت طرق کمپ کرد نزدیک تاور مید و جانگر هم همش میریختن سرم![]()
من اشتباه کردم تو جمعشون. 3 تا رونه هم تو آبی ها داره ندیدم![]()
به هیچ وجه نباید کاملا باهاش تانک بری!
Trinity Force
Infinity Edge
Statikk Shiv
Ionian Boots of Lucidity
Randuin's Omen
Blade of the Ruined King یا Essence Reaver یا Youmuu's Ghostblade
اینا رو واسش بگیر...!!
ست عزیز اون قسمت خارجی پستت رو تصحیح کنید. نمی دونم شما نمی دونی اون چه معنی میده یا از قصد گفتی یا سریع تایپ کردی![]()
داشتم ویرایشش میکردم اجازه بده دو دقیقه...ریپورت هم میده :| !!
![]()
Last edited by Fiddle; 15-11-2014 at 19:14.
سلام. بلد نبودم پاک کنم
Last edited by kamron_devil; 15-11-2014 at 19:38.
اخه بعضی از این خارجیا که کافرن زیاد استفاده می کنن. منم همه رو ریپورت افنسیو میدم ^^ گفتم شاید از قصد گفتیداشتم ویرایشش میکردم اجازه بده دو دقیقه...ریپورت هم میده :| !!
![]()
Trinity Force
Iceborn Gauntlet
Randuin's Omen or frozen heart که من frozen رو ترجیح میدم
ninja tabi or mercury treads
the bloodthrister =
من اینو میبندم براش اگه ap بود یکم هم براش mr ببندید
جدول ضرب سوم ابتدایی
1.19*3=3.57 و 4.95*3=14.85 در نتیجه 3.57+14.85=18.407 که به اختصار نوشته 18.4+ من که مشکلی نمیبینماگه تو جمع مشکل داری دوم ابتدایی
اتفاقا poppy (تلفظ درستش پاپی هست) از خفن ترین چمپاست و تو elo بالا هم خیلی پیک میشه،چه طور به این نتیجه رسیدی نمیدونم
یک چیز دیگه اضافه کنم جان داداش ناراحت نشوبه جا اینکه چنتا پست spam پشت هم بدی همرو تو یک پست بنویس مثل همین کاری که من الان کردن ،هر بار میام صفحه 10 ،15 تایی جولو رفته همشم هم پست های تو هست پشت سر هم
-------------------------------------
دوستان به شخصه در مورد ...... blade of the ruined king به supp ایمیل زدم گفتم،جواب داد گفت ممنون ازین که به ما اطلاع دادی اضافه کرد گفت ما خودمون مشکل رو میدونیم و داریم بررسی میکنیم و قول داد در آینده نزدیک این مشکل حل میشه ،اما گفت زمان دقیقشو نمیتونم بهت بگم. منم در جواب ازش پرسیدم تکلیف این همه آدم که lp از دست دادن چی میشه ؟آخه نه به خاطر afk نه troll نه flamer نه ... باختن،اونا باختن به خاطره ضعف سیستمی شما حالا یا bug هست یا ه....... شما responsible هستین. حالا ببینم چی جواب میده بهتون میگم![]()
Last edited by pancha73; 16-11-2014 at 00:03.
سلام دوستان
جایی خونده بودم که تا لول 20 هیچ rune نخرید. چون تو لول 20 rune های قویتری باز میشن.
درسته این حرف ؟ صبر کنم تا لول 20 بعد rune بخرم ؟ من الان لول 19 هستم.
ضمناً اول دوتا رون Quintessence بخرم بعد بقیه rune ها رو ؟( mark seal glyph)
ما 3 دسته Rune داریم که Tier1,2,3 هستند
بعد از Level 20 برای شما Rune های Tier 3 که قوی ترین Rune ها هستند آزاد می شن ، در نتیجه Rune خریدن قبل از لول 20 بی فایدست چون Rune های Tier 1,2 هستند و از Rune های Tier 3 ضعیف تر هستند ،در لول های بالاتر(که در نهایت می شه 30) و Match Making و Ranked کسانی که مقابل شما بازی می کنند از Rune های Tier 3 استفاده می کنند
Rune Page اول آخرش باید پر شه ، اینی که از کدومش شروع کنی با توجه به لول شما چندان مهم نیست اما من خودم به شخصه پر کردن Quints ها رو به عنوان اولین Rune ها در Rune Page ترجیح می دم چون Stat قابل توجهی می دن در صورتی که IP کافی نداشته باشید
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)