بچه ها اینترنت من مرتب قطعی داره ، نمدونم چشه ؛ کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
![]()
بچه ها اینترنت من مرتب قطعی داره ، نمدونم چشه ؛ کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
![]()
با این اسپرهای تمیز کننده بردهای الکترونیکی وقتیکه سر کابلتونو که داخل جعبه پست روی دیوار کوچتون هست پیدا کردید(در ضمن اسمشون پست هست نه کافو.کافو به اون صندوقهای بزرگ سبز رنگ میگن که تو پیاده روها هست و درشم قفل درست و حسابی داره) اونوقت محل پیچ شدن یک جفت کابل مسی خطتون به ترمینال مربوطه رو خوب اسپری کنید و تمیز کنید.شاید شاید اگر سولفاته یا کثیفی ای چیزی باعث نویز میشده اونوقت کمتر بشه.![]()
SNR خطت اومده زیر 6منظورم اینه که نویزت بالا هست
یه عکس از استاتوس مودم بزار دوستان نظر بدن
نه ، ازون نیست چک کردم ، با این حال الان که باز پایدار شده و قطعی فعلا ندارم ، عکس بذارم فایده نداره ؛ باشه باز که این حالت دوباره پیش اومد عکس میگیرم میذارم![]()
دوستان خواهشن یه بررسی بکنیم یه جای خوب انتخاب کنیم همه بریم اونجا.
باتشکر
فکر خیلی خوبیه ولی من خودم به شخصه نمیرسم
ولی میگم اگر بریم مخابرات حتی بدون شبانه بازم سود کردیم چون حداقل قیمت هاش کمتره
تو نمایشگاه نماینده فروشش میگفت همه جا همینجوریه
یا در آینده همینجوری میشه و کلا وضعیت نت همینجوریه تو ایران
وکلا منظورش این بود صبا خوبه و اگر بری ضرر میکنی و آسمون همه جا همین رنگه
تو اینجا هم بعضیا همین نظرات رو دارن
ولی بنظرتون نباید به شرکت فهموند کارش اشتباه بوده
تو پنل کاربری که وارد میشی همون اول میخواد کل اطلاعات زندگیتو به زور بگیره ، من کد ملی رو هرجور می زنم میگه فرمت کد ملی نادرست است
اینو بزن قبول میکنه 1234567891![]()
اینم زدم قبول نکرد ، قبلا خودم چرت و پرت می زدم و همین ایراد رو می گرفت اما بعد که اطلاعات سرویس رو می زدم مشکلی نداشت و صفحه رو میاورد الان هر کار می کنم از این صفحه ی اطلاعات کاربری خلاص نمیشم ، بی خاصیتای بی عرضه فقط پول گرفتنشون با نظم و ترتیبه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)