من چند روز پیش به پارس آنلاین ایمیل زدم و از سرعت پایین گله کردم.ساعت 1 شب بهم زنگ زدن و اون موقع سرعتم 40 بود.مسئول پشتیبانی ازم خواست مقدار MTU رو از 1300 به 1380 تغییر بدم و بعد خودش مودممو ریست کرد.بعد از این تغییر سرعتم به بالای 60 رسید یعنی همون 512 کیلوبیتی که دارم واقعی شد.بعد هم خودم MTU رو روی 1492 گذاشتم و سرعتم تا 100 هم میرسید. اما اوج فاجعه وقتی بود که ساعات رایگان تموم شد یا بهتر بگم ساعت 6 شد.بعد ازساعت 6 هر وقت میخواستم چیزی دانلود کنم سرعتم برای 3 ثانیه به 230 میرسید و دوباره صفر میشد و عملا نمیشد هیچی دانلود کرد.
اما نکته جالبی که وجود داشت حرفی بود که پشتیبانی پارس آنلاین بهم گفت.وقتی MTU رو روی 1380 گذاشتم گفت ((حالا یه چند لحظه صبر کنین تا پروفایل شما رو عوض کنم.)) بعدش مودمم ریست شد و وقتی دوباره وصل شد سرعتم بهتر شده بود (البته نه اونقدر که من میخواستم اما از 40 به 60 رسید).نکته جالبتر اینکه وقتی ایشون پروفایلمو عوض کرد SNR Margin برای من از 47 به 33 رسید در حالی که همه میدونن SNR نویز خط رو نشون میده و بیشتر به مخابرات و یا سیمکشی داخلی ربط داره.
من ازش پرسیدم سرعتم توی روز تغییری نمیکنه و ایشون هم گفتن حتی ممکنه از 220 هم بالاتر بره و پروفایلم رو ارتقا دادن.(نمیدونم منظورش از این جمله چی بود).
حالا دو روز از این ماجرا میگذره و سرعت شبانه من کماکان همون 40 کیلوبایته و روزانه هم همون 220 کیلوبایت.
الان دیگه مطمئن شدم که ریش و قیچی همه جوره دست خودشونه و میتونن سرعت رو برا هر کسی که میخوان بالاتر ببرن.
اینطور که من فهمیدم هر کاربر پارس آنلاین یه خط 2 مگابیتی رو با 7 نفر دیگه شریکه.یعنی هر 8 نفر دو مگابیت.حالا اگه شانس باهاتون یار باشه یا تو پارس آنلاین آشنا داشته باشین خط شما رو با افرادی که دانلود شبانه کمی دارند یا اصلا دانلود شبانه ندارند (مثل شرکتای کوچیک یا مغازه دارا) به اشتراک میذارن و اینجوریه که سرعتتون میتونه بالاتر بره.متاسفانه من که تو این مورد خاص نه شانس دارم و نه پارتی.![]()