تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1448 از 4428 اولاول ... 44894813481398143814441445144614471448144914501451145214581498154819482448 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,471 به 14,480 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

من چند روز پیش به پارس آنلاین ایمیل زدم و از سرعت پایین گله کردم.ساعت 1 شب بهم زنگ زدن و اون موقع سرعتم 40 بود.مسئول پشتیبانی ازم خواست مقدار MTU رو از 1300 به 1380 تغییر بدم و بعد خودش مودممو ریست کرد.بعد از این تغییر سرعتم به بالای 60 رسید یعنی همون 512 کیلوبیتی که دارم واقعی شد.بعد هم خودم MTU رو روی 1492 گذاشتم و سرعتم تا 100 هم میرسید. اما اوج فاجعه وقتی بود که ساعات رایگان تموم شد یا بهتر بگم ساعت 6 شد.بعد ازساعت 6 هر وقت میخواستم چیزی دانلود کنم سرعتم برای 3 ثانیه به 230 میرسید و دوباره صفر میشد و عملا نمیشد هیچی دانلود کرد.
    اما نکته جالبی که وجود داشت حرفی بود که پشتیبانی پارس آنلاین بهم گفت.وقتی MTU رو روی 1380 گذاشتم گفت ((حالا یه چند لحظه صبر کنین تا پروفایل شما رو عوض کنم.)) بعدش مودمم ریست شد و وقتی دوباره وصل شد سرعتم بهتر شده بود (البته نه اونقدر که من میخواستم اما از 40 به 60 رسید).نکته جالبتر اینکه وقتی ایشون پروفایلمو عوض کرد SNR Margin برای من از 47 به 33 رسید در حالی که همه میدونن SNR نویز خط رو نشون میده و بیشتر به مخابرات و یا سیمکشی داخلی ربط داره.
    من ازش پرسیدم سرعتم توی روز تغییری نمیکنه و ایشون هم گفتن حتی ممکنه از 220 هم بالاتر بره و پروفایلم رو ارتقا دادن.(نمیدونم منظورش از این جمله چی بود).
    حالا دو روز از این ماجرا میگذره و سرعت شبانه من کماکان همون 40 کیلوبایته و روزانه هم همون 220 کیلوبایت.
    الان دیگه مطمئن شدم که ریش و قیچی همه جوره دست خودشونه و میتونن سرعت رو برا هر کسی که میخوان بالاتر ببرن.
    اینطور که من فهمیدم هر کاربر پارس آنلاین یه خط 2 مگابیتی رو با 7 نفر دیگه شریکه.یعنی هر 8 نفر دو مگابیت.حالا اگه شانس باهاتون یار باشه یا تو پارس آنلاین آشنا داشته باشین خط شما رو با افرادی که دانلود شبانه کمی دارند یا اصلا دانلود شبانه ندارند (مثل شرکتای کوچیک یا مغازه دارا) به اشتراک میذارن و اینجوریه که سرعتتون میتونه بالاتر بره.متاسفانه من که تو این مورد خاص نه شانس دارم و نه پارتی.

2. 6 کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Daniel4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ChargeOK.com

پيش فرض

امشب سرعت من افزايش پيدا كرده.
    تا ديشب ميانگين 25 بود.
    الان تا 100 هم ميره ولي ميانگين 40 شده.
    با چه نرم افزاري دان ميكني به جز idm؟
    JUST Internet Download Manager

میانگین سرعت من 100 بود

---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------

دوستان کسی راجب این قضیه نمیدونه
    چون دیشب بهم اثبات شد :
    توی دانلود یک فایل سرعت 90 تا 130 متغیره اما گاهی 180 بیشتر هم 150 میره
    اما وقتی فایل دوم رو استارت میزنم پهنای باند به 225 میره ولی سرعت فایل همونه یعنی همون 90 تا 120 و دیگری هم 90 تا 120
    نمیدونم چیکار کنم
    بنظر دوستان زنگ بزنم به شرکت ؟

4. این کاربر از Daniel4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کسی راجب این قضیه نمیدونه
    چون دیشب بهم اثبات شد :
    توی دانلود یک فایل سرعت 90 تا 130 متغیره اما گاهی 180 بیشتر هم 150 میره
    اما وقتی فایل دوم رو استارت میزنم پهنای باند به 225 میره ولی سرعت فایل همونه یعنی همون 90 تا 120 و دیگری هم 90 تا 120
    نمیدونم چیکار کنم
    بنظر دوستان زنگ بزنم به شرکت ؟
    به لینکی که داره دانلود میشه هم بستگی داره . زنگ بزنی می گن همین 90 هم خیلی بیشتر از استاندارده و و طلب کار هم میشن

6. 3 کاربر از Mehran14233 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام بر دوستان عزیز کسی از سرویس خدمات TRA خبرداره که پارس گذاشته و شر بین 10 نفر ممنون مشم اگر کسی درمورد کیفیت سروس اطلاعاتی داره بگد باسپاس

8. این کاربر از mohsensamand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ChargeOK.com

پيش فرض

من چند روز پیش به پارس آنلاین ایمیل زدم و از سرعت پایین گله کردم.ساعت 1 شب بهم زنگ زدن و اون موقع سرعتم 40 بود.مسئول پشتیبانی ازم خواست مقدار MTU رو از 1300 به 1380 تغییر بدم و بعد خودش مودممو ریست کرد.بعد از این تغییر سرعتم به بالای 60 رسید یعنی همون 512 کیلوبیتی که دارم واقعی شد.بعد هم خودم MTU رو روی 1492 گذاشتم و سرعتم تا 100 هم میرسید. اما اوج فاجعه وقتی بود که ساعات رایگان تموم شد یا بهتر بگم ساعت 6 شد.بعد ازساعت 6 هر وقت میخواستم چیزی دانلود کنم سرعتم برای 3 ثانیه به 230 میرسید و دوباره صفر میشد و عملا نمیشد هیچی دانلود کرد.
    اما نکته جالبی که وجود داشت حرفی بود که پشتیبانی پارس آنلاین بهم گفت.وقتی MTU رو روی 1380 گذاشتم گفت ((حالا یه چند لحظه صبر کنین تا پروفایل شما رو عوض کنم.)) بعدش مودمم ریست شد و وقتی دوباره وصل شد سرعتم بهتر شده بود (البته نه اونقدر که من میخواستم اما از 40 به 60 رسید).نکته جالبتر اینکه وقتی ایشون پروفایلمو عوض کرد SNR Margin برای من از 47 به 33 رسید در حالی که همه میدونن SNR نویز خط رو نشون میده و بیشتر به مخابرات و یا سیمکشی داخلی ربط داره.
    من ازش پرسیدم سرعتم توی روز تغییری نمیکنه و ایشون هم گفتن حتی ممکنه از 220 هم بالاتر بره و پروفایلم رو ارتقا دادن.(نمیدونم منظورش از این جمله چی بود).
    حالا دو روز از این ماجرا میگذره و سرعت شبانه من کماکان همون 40 کیلوبایته و روزانه هم همون 220 کیلوبایت.
    الان دیگه مطمئن شدم که ریش و قیچی همه جوره دست خودشونه و میتونن سرعت رو برا هر کسی که میخوان بالاتر ببرن.
    اینطور که من فهمیدم هر کاربر پارس آنلاین یه خط 2 مگابیتی رو با 7 نفر دیگه شریکه.یعنی هر 8 نفر دو مگابیت.حالا اگه شانس باهاتون یار باشه یا تو پارس آنلاین آشنا داشته باشین خط شما رو با افرادی که دانلود شبانه کمی دارند یا اصلا دانلود شبانه ندارند (مثل شرکتای کوچیک یا مغازه دارا) به اشتراک میذارن و اینجوریه که سرعتتون میتونه بالاتر بره.متاسفانه من که تو این مورد خاص نه شانس دارم و نه پارتی.

راجب پروفایل بله درست گفتید میتونن خیلی کارا بکنن
    راجب سیگنال نه اشتباه گفتید
    سیگنال دست اونا هست و سیگنال 512 با 256 فرق میکنی فکر کنم هرچی کمتر باشه بهتره
    به هر حال - اگه بلدی یا میتونی یه کاریکن بگو سیگنالتو کمتر کنن تا سرعتت بیشتر بشه
    البته اینو نمیدونم تو شب تاثیر داره یا نه

راجب اینکه 7 نفر دیگه پر مصرف باشن و یا کم مصرف و ما با چه کسایی می افتیم خبری ندارم اگه اینطور باشه باید بهشون بگم که منو با 7 نفر کم مصرف بذارن

10. 3 کاربر از Daniel4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yes47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان شما هم سر مدارک پارس آنلاین خیلی سخت گیری کرد؟
    الان 2 هفته اس هر کار میکنم بازم میگن ناقصه
    الان کسی میدونه این فرم دایری چیه؟
    من مستاجرم و چون صاحب خط تلفن با صاحبخونه یکی نیس میگن باس فرم دایری پر شه و مدارک صاحب خط رو بیارین،حالا موندم این صاحب خط رو از کجا پیداش کنم!
    کسی مشکل مشابه داشته یه راهنمایی کنه
    کسی نیس راهنمایی کنه

12. این کاربر از yes47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

راجب پروفایل بله درست گفتید میتونن خیلی کارا بکنن
    راجب سیگنال نه اشتباه گفتید
    سیگنال دست اونا هست و سیگنال 512 با 256 فرق میکنی فکر کنم هرچی کمتر باشه بهتره
    به هر حال - اگه بلدی یا میتونی یه کاریکن بگو سیگنالتو کمتر کنن تا سرعتت بیشتر بشه
    البته اینو نمیدونم تو شب تاثیر داره یا نه

راجب اینکه 7 نفر دیگه پر مصرف باشن و یا کم مصرف و ما با چه کسایی می افتیم خبری ندارم اگه اینطور باشه باید بهشون بگم که منو با 7 نفر کم مصرف بذارن
    SNR Margin اگه بالای 20 دسیبل باشه عالیه(هرچی بیشتر بهتر) و Line Attenuation اگه زیر 20 دسیبل باشه عالیه (هرچی کمتر بهتر).البته اگه منظورتون از سیگنال همین باشه چون من تو پست قبلیم در مورد اس ان آر اشتباه کرده بودم..
    در مورد این موضوع هم که به هر 8 نفر یه خط دو مگابیتی اختصاص میدن باید بیشتر پرس و جو کنم ولی تا جایی که میدونم برای طرحهای محدود همینجوریه و بهش میگن قابلیت BRUST.
    حالا اگه کسی تو پارس آنلاین آشنا داره یه جوری سفارش مارو هم بکنه شیرینیش هم محفوظه.

SNR Margin
    •7dB-10dB. = Fair but does not leave much room for variances in conditions.
    •11dB-20dB. = Good with little or no disconnection problems
    •20dB-28dB. = Excellent
    •29dB. or above = Outstanding

Line Attenuation
    •20bB. and below = Outstanding
    •20dB-30dB. = Excellent
    •30dB-40dB. = Very Good
    •40dB-50dB. = Good
    •50dB-60dB. = Poor and may experience connectivity issues
    •60dB. and above = Bad and will experience connectivity issues
    Last edited by csssaeed; 14-01-2012 at 16:34. دليل: غلط املایی

14. 3 کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

بله در مورد مدارکی که اول ازتون میخوان خیلی حساسن و بیش از حد گیر میدن.دلیلش هم اینه که همه مدارک رو باید به مخابرات تحویل بدن و لازمه که به دلایل امنیتی مالک خط رو بشناسن تا یه وقت از خط کسی سو استفاده نشه.
    در مورد فرم دایری هم اینو میدونم که فرم رو باید از مخابرات تهیه کنین و خود مخابرات هم باید این فرم رو امضا و مهر کنه.البته فرم دایری رو به شرطی قبول میکنن که مالک خط و موجر یکی باشه که شامل شما نمیشه. چون مالک خط و اجاره دهنده (موجر) برای شما یکی نیست فکر میکنم شما باید (وکالتنامه رسمی از مالک خط تلفن) داشته باشین.البته شما برای اینکه خیلی اذیت نشین و بیخودی اینور و اونور نرین قبل از هر کاری به 82205 زنگ بزنین (بخش فروش پارس آنلاین) و شرایط خودتونو براشون توضیح بدین تا راهنماییتون کنن چون به نظر من کسی که به شما گفته فرم دایری تهیه کنین اشتباه گفته چون شرط اصلی برای فرم دایری اینه که مالک خط و موجر یکی باشن که شامل شما نمیشه.

16. 3 کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ChargeOK.com

پيش فرض

SNR Margin 20.8 db

Attenuation 7.2 db
    برای DownStream

خبری شد بگو
    برای من همیشه همین عدد بود حالا گاهی دوتا کمتر دو تا بیشتر

---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------

من هنوز اون MTU رو تو پنل مودمم پیدا نکردم
    مربوط به کدوم بخش میشه ؟

18. این کاربر از Daniel4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

SNR Margin 20.8 db

Attenuation 7.2 db
    برای DownStream

خبری شد بگو
    برای من همیشه همین عدد بود حالا گاهی دوتا کمتر دو تا بیشتر

---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------

من هنوز اون MTU رو تو پنل مودمم پیدا نکردم
    مربوط به کدوم بخش میشه ؟
    تو تنظیمات مودم و تو بخش Interface Setup پایین صفحه یه بخشی هست به نام TCP MTU Option که برا من بصورت پیشفرض روی صفر قرار داره.وقتی رو صفر باشه با وصل شدن به پارس آنلاین سیستم پارس آنلاین اون رو اتوماتیک روی 1300 قرار میده البته برا هر منطقه ممکنه فرق کنه.

20. 2 کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •