ار کجا باید بفهمم خطم نویز داره یا نه؟
ار کجا باید بفهمم خطم نویز داره یا نه؟
سلام دوستان
من تصمیم گرفتم یه مودم روتر linksys وایرلس بگیرم. خیلی هم درگیر قیمت نیستم.
ولی حقیقتش بین این مدل های WAG-160N , WAG-320N و X2000 ، X3000 سرگردان شدم . نمیدونم فرقشون چیه و کدوم به درد بخور تره ؟ اگه ممکنه راهنماییم کنید. میخوام بدونم میشه راحت زوی کدوم مدل .vp نصب کرد و به راحتی دستگاههایی مثل ----- و تلویزیون رو ساپورت میکنن .
همچنین اگه ممکنه بهم بفرمایید با این هزینه 300 یا 400 تومانی گزینه یا گزینه های بسیار بهتری دارم یا اینها گزینه های خوبی هستند ؟
ممنونم.
Last edited by firstfreelove; 24-02-2013 at 18:02.
کسی نمیدونه؟
SNR Margin رو در قسمت ADSL statistics مودم نگاه کنید، هر چی بیشتر باشه نویز خط کمتره. پست شماره 36 لینک زیر رو ببینید:
Last edited by solidworm; 24-02-2013 at 21:39.
هیچکی نبود ؟
سلام من یه مودم زایکسل دارم میخوام بدونم از کجای تنظیمات مودم میتونم با کانشکن وصل شم یعنی گزینه وصل شد با نت رو انتخاب کنم؟
سلام دوستان من یه مودم maxnet530i دارم تنظیمات اولش طوری بود که تا توی ویندوز کانکشن بسازی و کانکت بشی.
بردم دادم کانفینگ کردن تا اتوماتیک کانکت بشه اما وقتی اوردم خونه دیدم هیچ پیجی رو باز نمکنه بردم دادم بازم کانفینگش کردن .
یاز هیچ پیجی رو باز نمیکرد.زنگ زدم پشتیبانی یکم بالا و پایین کرد درست شد. اما دیشب حدودهای ساعت 3 تاصبح قطع شده بود .وقتی این طوری قطع میشه حتما باید به صورت دستی روش کلید کنم تا درست بشه.یعنی باید انیبل و دزیبل کنم.
ظهر هم هم همین طور قطع شده بود.زنگ زدم پشتیبانب درست شد.ایراد از کجاست دیونه شدم.کمک کنید.
Last edited by saeidtop; 25-02-2013 at 16:29.
عکساش نمایش داده نمیشن.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان من یه مودم وایرلس edup dl-520g دارم یوزر و پسش رو برای کانفیگ نمیدونم دفترچشم گم کردم کلی هم گشتم کسی میتونه راهنمایی کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)