با سلاماز بین این دوربینا کدومو پیشنهاد میدین؟canon sx 230 or 260
sony hx-10V ------------ nikon s9300
فوا اچ دی بودن 60 فرم و صفحه نمایش 3 اینچ از اولویت. نیکون رو کسی تا حال کارکرده؟؟ نهایت تا 900 میخام هزینه کنم/ ممنون
با سلاماز بین این دوربینا کدومو پیشنهاد میدین؟canon sx 230 or 260
sony hx-10V ------------ nikon s9300
فوا اچ دی بودن 60 فرم و صفحه نمایش 3 اینچ از اولویت. نیکون رو کسی تا حال کارکرده؟؟ نهایت تا 900 میخام هزینه کنم/ ممنون
دنبال S100 خیلی گشتم اما متاسفانه پیدا نکردم، اما S95 داشتن و گفتن مثل همون S100 هست.
یه دوربین دیگه که بهم معرفی شده G15 هست، کیفیت عکس G15 نسبت به S95 چطوره؟ برای من که عکس هام میمونه تو آلبوم خودم و کیفیتی که انتظار دارم برا دل خودم هست، چقدر تفاوت کیفیت داره؟ می ارزه که حدود 500 تومن اضافه تر بدم؟
و اگه میشه دوربین کنون پیشنهاد بدید ارزون تر از G15 و کیفیت عکسش خوب باشه و تو تاریکی عکسهای خوبی بگیره و سرعتش قابل قبول باشه ...
تو همین هفته دوربین میخرم و اینکه چه مارکی میگیرم به راهنمایی دوستان عکاس و حرفه ای این فروم بستگی داره... خیلییییییی ممنون.
Last edited by ok.baby; 07-04-2013 at 17:45.
سلام
من wx50رو یکماه پیش گرفتم 520 دارم میفروشم .خودم تو دی جی الا تو این رنج قیمت هرچی گشتم جز H90سونی چیزی پیدا نکردم
که کلی از امکانات اینو نداره فقط زوم بالاتری داره صددرصد هم تو شب پیش WX50کم میاره چون تنها دوربین کامپکتهیی که دیدم تو شب
موفق سریWXسونی.حالا به نظر شما اینو فروختم چی بگیرم که پشیمون نشم یعنی تقریبا تو همین رنج قیمت یکم بهترآیا H90میتونه
دوربین خوبی باشه یا ایکسوز125
تو همین رنج قیمت هیچی گیرت نمیاد بهتر از این باشه حداقل یه مقدار پول بیشتر بذار روش Sony-HX10 بگیر که تفاوت کیفیت و امکاناتش به چشم بیاد .
Last edited by Danial_4139; 07-04-2013 at 21:49.
دوستان واسم ماركش مهم نيس ميخام عكس بندازه در حد لاليگا حدود قيمتشم همين 400
ممنون![]()
ممنون . به نظر میرسه روی ccd دوربین گرد و خاک میشینه . در حالت عادی نباید گرد و خاک بگیره ؟؟ چون برای من معمولا بعد از 30 40 عکس لکه های گرد و خاک تو عکسا پدیدار میشه مجبورم دوباره گرد و خاکش و بگیرم . دوستان دیگه هم اگر اطلاع دارن راهنمایی کنن ممنون میشم .
سلام
دوستان تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کار میکنم.برای ادامه کار سایت به نظرتون نیاز به دوربین بریدج و اس ال ار دارم؟
کامپکتو که هر کی از بستگان داره فقط به پیکسل و کوچیک بودنش مینازه.ولی مث اینکه کار حرفه ای داستانش فرق میکنه.
خلاصه اینکه
برای عکاسی و فیلم برداری برای هتل ها و ویلا ها و ... که هم میخوام عکسم تو نور کم اتاقا کیفیت خوبی داشته باشه و هم منظره رو قشنگ بندازه و هم اگه بخوام بشه کل یه اتاق کوچیک رو با یه عکس انداخت.یعنی همون واید منظورمه.آیا برای این کار نیاز به دوربین اس ال ار و تعویض لنز هست؟یا اینکه با کامپکت هم میشه؟ مثلا کنون is 500
برای عکس گرفتن تبلیغاتی برای چاپ تو بنرهای 3 در 5 متر (سایز بزرگ) آیا با کامپکت میشه؟ یا باید اس ال آر یا بریدج باشه
اگه بودجمو میپرسید باید بگم با توجه به توضیحات بالا اگه نیاز به هزینه بالای 1 تومان باشه حاضرم (مجبورم) هزینه کنم.
از 1 الی 1500000 هم میتونم (یعنی باز مجبورم!)
خواهشا جواب کاملی همه دوستان بدن تا بتونم زود خرید کنم
باور کنید تموم عکسای سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با دوربین های هندی کم قرضی از این و اون گرفته شده.
بين اين دو مدل كدوم:
samsung st93
و
sony w710
ميخام بهترين كيفيت واسه عكاسي تو اين رنج قيمت رو داشته باشه همين حدود 400 تومن
و در ضمن اگه پيشنهاد ديگه اي هم داريد بفرماييد لطفا
لطفا راهنمایی کنید . بالاخره HX10V یا canon sx 240.؟؟ میگن سونی نویز داره. راستی قیمت روز این دوتارو دوستان دارن؟؟
h90یاایکسوز230هم بهتر از این نیست.این دوربین یه جورایی دلمو زد درزای دوربین خیلی بازه باترش هم به نسبت کنون خیلی زود خالی میشه حدود120شات رو عکسها هم خیلی روتوش میکنه حداقل نمیشه کاری کرد که انقدر رنکهارو پررنگ نکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)