دو تا دی وی دی گرفتم هر دوتا اینجوریه
دو تا دی وی دی گرفتم هر دوتا اینجوریه
ببخشید من بازی NFS MW رو روی ویندوز 7 نصب کردم بعد که میرم تو تنظیمات گرافیک رزولیشسن بیشتر از 1600*1200 نداره راهی نیست بشه 1920*1080 تنظیمش کرد ؟؟؟؟؟یا سیستم من مشکل داره ؟؟؟؟؟
من روی 1080 اوردم . شاید از مانیتورته .
بچه ها من کرک بازی cities xl رو میخوام
تو بازیه Call of dutu : world at war
یه مشکل عجیب دارم ! :|
اینه که برای واردش دن به بازی باید روی آیکون بازی کلیک کنیم بعد صفحه سیاه میشه ( کامل ) بعد باید یه بار بیام بیرون تا و دوباره وارد شم تا وارد Main menu ــشه . بعد باز New Game رو که میزنم باز برای وارد شدن به بازی باز باید بیام بیرون و برم باز توشتا بیاد :|
* بیرون اومدن ینی که با زدن ترکیب Alt + Tab یا دکمه ی Start !
لطفا برای نصب بازی جنرال بروی ویندز 7 کمک کنید ممنون میشم .
اینجور مشکلات مربوط به گرافیک میشه. احتمالا مشکل از درایور کارت گرافیکتون یا دایرکتس هستش. جفتش رو چک کنن.
من بازی cossacks napoleonic wars رو نصب کردم . ولی نمی تونستم تو بازی سیو کنم و بعضی امکاناتش هم باز نبود . تو سایتا جست و جو کردم گفتن باید یه پچی رو با یه کرک بگیری که اون رو هم گرفتم . مشکل اینجاست که پچ نصبیه و وقتی می خوام نصب کنم You have to install Cossacks II first before installing Cossacks II
- Patch Version 1.2 رو مینویسه در حالی که منم بازی رو نصب کردم . جاهای مختلفم پچ و کپی کردم ولی بازم این مشکل و داره باید چیکار کنم ؟
سلام
میشه یکی سریال نصب بازی Dragon Age II رو برام بگذاره؟
ممنون
چجوری میشه نام application های بازی هایی که نصب شده رو تغییر داد ؟ مثلا برای نصب پچ به خاطر اینکه اسم application نصب شده cossacks II alibaba هست نمیشناسه و پچ و نصب نمی کنه . لطفا کمک کنید .
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)