حاجی من که متر نکردم فک کنم همون سه متر باشه
درود بر شما خدا زیادش کنه ما که تو این خراب شده همینم برا هفت پشتمون زیاده میترسیم همینم از دستمون بره![]()
حاجی من که متر نکردم فک کنم همون سه متر باشه
درود بر شما خدا زیادش کنه ما که تو این خراب شده همینم برا هفت پشتمون زیاده میترسیم همینم از دستمون بره![]()
کمپین پاییزست آره شبانه رایگان هم داره به حساب![]()
داداش از شبانه اش راضی هستی شبی چند گیگ دانلود مگیری تو بهترین شرایط سرعت سرویس خارج داخلت یکی؟
دوستان من به تازگی سرویس 256 نا محدودم رو تبدیل به خط 1 مگ با کمپین پاییزه یکساله با محدودیت حجمی 7 گیگ تغییر دادم چند تا سوال داشتم راهنمایی بفرمایید ممنون میشم. اول اینکه من تاریخ 27 آذر درخواست تغییر رو حضوری دادم و 29 آذر اعمال کردند میخواستم ببینم هزینه یک ماه رو چجوری حساب می کنن یعنی تا 29 دی ماه حساب میشه؟ دوم اینکه شبانه این طرح رایگان هست ؟چون موقع قرار داد چیزی نگفتن بهم بعد با همون سرعت روزانه است ؟ سوم این که در حال حاضر سرعت دانلودم رو 130 هست یعنی 1 مگابیت واقعی راهی هست مثل شرکت های خصوصی با توجه به این که سرویس حجمیه از این سرعت بالاتر ببندند ؟ سوال آخر با چه نرم افزاری میتونم مثل بالا از خطم گزارش بگیرم ؟
با سلام برای من چطوری خوبه یا نه لطفا بگید
خطت معمولیه، بد نیست.
تا 6مگو میکشه.
1 مگ هست باسه 1 مگ نرماله؟![]()
بگو دان استریممو بالا ببرید که بعید میدونم انجام بدن چون همین الان از 1024 بالاتر بستن
اگر روی 2048 یا حداقلش 1500ببندن بهتره
Last edited by farshad0123; 21-12-2014 at 23:39.
سرعت دانلود شما از سرورهای ایران به 128 میرسد ؟ اگر سرعت دانلودبا IDM به 128 می رسد که نیازی به تماس با 2020 نیست و همه چیز نرماله. شما همزمان با دانلود به وبگردی می پردازید؟
ولی اگر سرعت دانلود شما کمتره ؛ پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را ببینید.
Last edited by vissoto; 22-12-2014 at 03:20.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)