اگر تبلیغ نیست. البته ربطی به من نداره ها (فکر نکنید برای خودم تبلیغ می کنم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر تبلیغ نیست. البته ربطی به من نداره ها (فکر نکنید برای خودم تبلیغ می کنم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از هر شرکتی میگیری از مخابرات نگیر . اگرم گرفتی به همراهش قرص ارام بخش بگیر که هر وقت اعصابتو ریخت بهم بخوری وگرنه به خاطر یه اینترنت به روح و روانت اسیب میرسونی
به قول دوستمان از مخابرات نگیر چرا؟؟؟
1-پشتیبانی ضعیف
2-کیفیت محصول
3-ثبات کیفیت محصول در همه ساعات
4-دانلود نکردن اسمی تعرفه خریداری شده برای مثال نصف اون تعرفه به گفته خودشون 1به 8 حساب کتاب کنی دیگر شرکت ها برای کیفیت محصول ضریب رو پایین میارن
5-عدم مدیرت بر حجم استفاده شده یک گیگ دانلود مقدار مصرفی حجم 1/5 گیگ 500 مگ حق..........است!!!
6-نداشتن بستر کابلی مناسب برای ارایه سرویس مطلوب برای اغلب مشترکین
7-وجود اشکالات زیاد در سیستم شبکه خود که آخر به ضرر مشترک آب میخوره
بخشی از عدم کفایت این سازمان برای ارایه اینترنت و جلب رضایت مشتری
تنها راهش اینه بفروشیش.
الته من مدتها مودم کابلی و معمولی غیروایرلس داشتم و هر وقت لازم بود بوسیله ی خود کامپیوتر ایجاد یک شبکه ی وایرلس می کردم
به این صورت که اگر کامپیوتر رومیزی داری کافیه یک کارت شبکه ی وایرلس usb ارزان 26 تومنی مثلا TP-Link TL-WN727N USB و یا Tenda w311m و یا انواع اینترنال که از 32 تومن شروع میشه مثل cnet cwp-906 تهیه کنی و با نصب برنامه ی connectify-me در ویندوز بسادگی اقدام به راه اندازی اینترنت وایرلس در محوطه کنی. البته اگر سیستم لپتاپ باشه که خودش کارت وایرلس داخلی داره و نیازی به خرید کارت مزبور نیست
آقا یک توضیح بده بدونیم جریان این چیه؟ نوعی واسطه هست که حاضره گرون بخره و ارزون بفروشه؟!!!![]()
ممنون واسه جوابت.ایشون یکی از نمایندهای فروش مخابراته که درازای فروش هر گیگ درصدی به ایشون تعلق میگیره.حالا ایشون از سود خودش کم کرده که ارزونتر میفروشه.داداش مودم من 8811 تی پی لینکه 25تومن خریده بودم کجا میتونم بفروشمش ؟
بین شرکتها خوب بگین کدوم بهتره حداقل
دوستان این موضوع رو از صبح فهمیدم
اینترنت مخابرات الان قاطی کرده
من الان حجم ندارم ولی می تونم به تمام سایت ها دسترسی داشته باشم
کسایی که حجمشون تموم شده زودتر بزنن دانلود تا درستش نکردند
حالا درسته که مفته هست ولی نباید سو استفاده کرد دی
تجرب ثابت کرده که باید محتات بود .
یه دفعه میبینی کل حجمت رو کم مینند.
Last edited by frozen01; 30-12-2014 at 14:57.
اینکه میگن همه چیمون به همه چیمون میاد همینه
isp های ایران و به طور کلی اینترنت ایران وضعیتش اونه
کاربرامون هم این
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)