درود
پسر خاله بنده متولد 25 مرداد 73 هست. ايشون ايا مشمول شدن؟ و اينكه قصد ادامه تحصيل در دانشگاه رو دارند ،تا كي فرصت دارند براي دانشگاه رفتن اقدام كنند؟
تشكر
درود
پسر خاله بنده متولد 25 مرداد 73 هست. ايشون ايا مشمول شدن؟ و اينكه قصد ادامه تحصيل در دانشگاه رو دارند ،تا كي فرصت دارند براي دانشگاه رفتن اقدام كنند؟
تشكر
درود
ایشون کی اخرین مدرک تحصیلیشون رو گرفتند ؟
پ.ن : من هم متولد ٢٥ مرداد ٧٠ هستم
اذر ٨٩ رفتم خدمت
در هرصورت به نظر نمیرسه ایشون برای شرکت در کنکور امسال مشکلی داشته باشند
tapatalk
Last edited by SNOW PATROL; 04-03-2013 at 16:56.
دوستان من مدتیه که پیگیر وضعیت پایان خدمتم هستم که دی ماه امسال تموم شد.
قبلاً که از پلیس + 10 استعلام میگرفتم، بهم میگفتن فقط اعزام به خدمتم رو زده، ولی امروز که چک کردم گفتن مدارک پایان خدمتت تو سیستم نظام وظیفه ثبت شده ولی هنوز بارکد نخورده.
میخواستم ببینم این پروسه بارکد خوردن چقدر طول میکشه؟ چون من باید هر چه سریعتر یه نامه از نظام وظیفه بگیرم که برم گذرنامه درخواست کنم. به نظرتون این نامه رو میتونم این ور سال بگیرم یا بیشتر از این حرفها کار داره؟
از نظر تجربی بهتون بگم از زمان ثبت در سیستم
تا صدور کارت حدود ٥ ماه طول میکشه حالا من نمیدونم جریان بارکد چیه
در هر صورت شما تا کارتت دستت نیاد اجازه خروج نداری
برای نامه از نظام وظیفه هم خیلی خیلی بعید هست چنین نامه ای به شما بدهند لااقل تا زمان صادرشدن کارت !!
باری اگر شما مشمول بند پ هستید میتونید تمام موارد بالا را با یک تلفن نقض کنید
موفق باشید
tapatalk
هر زمانی که کارت پایان خدمت شما به اداره پست تحویل بشه بارکد خورده میشه و پلیس +10 طبق اون میفهمه که کارتت ارسال شده و طبق اون هم میتونی رهگیری رو از سایت اداره پست انجام بدی.
ممنون.از نظر تجربی بهتون بگم از زمان ثبت در سیستم
تا صدور کارت حدود ٥ ماه طول میکشه حالا من نمیدونم جریان بارکد چیه
در هر صورت شما تا کارتت دستت نیاد اجازه خروج نداری
برای نامه از نظام وظیفه هم خیلی خیلی بعید هست چنین نامه ای به شما بدهند لااقل تا زمان صادرشدن کارت !!
باری اگر شما مشمول بند پ هستید میتونید تمام موارد بالا را با یک تلفن نقض کنید
موفق باشید
لطفاً این دو پست 14364 و 14365 رو مطالعه بفرمایید. جواب این دوستمون هم تا حدودی متفاوت هست با شما.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من تو ناجا 20 روزه کارتش رو گرفته. خیلی از دوستان دیگر من هم به محض اتمام خدمت رفتن گذرنامه گرفتن....
بنده هم مشمول هیچ بندی نیستم. این مورد رو هم از اداره گذرنامه و پلیس + 10 سوال کردم و فرمایش همین دوستمون در این پست رو تائید کردن. حالا نمیدونم آیا اطلاعات شما موثقتره، یا فرمایش این دوستمون.
Last edited by matin_vv; 04-03-2013 at 17:52.
خب حالا من اگر بخوام نامه ای از نظام وظیفه بگیرم، باید صبر کنم تا کارتم رو بده به پست؟
دوستان محترم اگه يه بنده خدايي امريه بشه تو يه اداره بعدش قبول بشه كارشناسي ارشد بره معافيت تحصيلي بگيره درسشو بخونه..بعد از دوسال درس خوندن آيا دوباره بايد بره تو همون اداره امريه بشه يا مراحل دوباره شروع ميشه و معلوم نيست كجا بيوفته؟؟؟؟؟؟؟؟
ن یادمه 3 هفته پیش گفتم. ناجا فرق میکنه چون سازمان وظیفه عمومی زیر نظر ناجاست کارهای اداریش بسیار سریع تر انجام میشه.
در ناجا معمولا بین 2 هفته تا 5 هفته کارتت میاد در خونه.
سلام . یه سوال از اساتید .
رفیق ما ارشد ازاد تکمیل ظرفیت قبول شده . الان میخواد بره نامه معافیت تحصیلی از +10 بگیره .
این بنده خدا احتمال زیاد تو سراسری درصداش رو خوب زده و ارشد سراسری قبول میشه .
حالا سوال اینجاست ثبت نام کرده ازاد . میخواد ببینه اگه سراسری قبول شه . نامه معافیت
تحصیلی برای دانشگاه دولتی را دوباره میدن یا نه ؟
ما رو راهنمایی کنید .
+10 رفتم پرسیدم دختره جواب با شک و تردید جواب داد . نمی دونست . !!!
مرسی .![]()
Last edited by jomong666; 04-03-2013 at 18:08.
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)