تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1447 از 1783 اولاول ... 447947134713971437144314441445144614471448144914501451145714971547 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,461 به 14,470 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

4 سلام

شما یک نگاهی به داخل جعبه کافوهای مخابرات که سر راه خط تلفن شماست و معمولا هر 15 الی 20 متر یکی به دیوار نصب شده بینداز اونقدر سیمهای پوسیده و در هم و برهمی داره که تعجب میکنی چطور از پس مکالمه ی شما برمیاد، نویز و پشتیبانیش از اینترنت و دیتا که دیگه بماند ...

خوشبختانه به همت دله دزدهای زحمتکش معتاد، درب این جعبه کافوها همیشه باز و یا آویز هست طوریکه حتی چغک هم میره اونجا و همراه جوجه هاش از اینترنت مفتی فیض میبرن . بالاخره پیچهای 20 تا جعبه رو هم که باز کنن خودش میشه نیم کیلوپیچ و میشه باهاش هزینه ی چند نخود چیز و یک شب سفر به فضا !!! رو درآورد. خدا رو شکر که این اینترنت برای همه نون داره الا ما کاربرها
    داداش کلی خندیدم خیلی ممنونم خیلی باحال بود راست گفتی همه جعبه ها بازن و توی یک ماه 3 مرتبه کابل ها رو دزدیدند و مخابرات دیگه نمیاد و خود همسایه ها شده اند یک پا متخصص و کابل می اندازند ووووو
    رفتم روی دیوار کابل تلفن کنار کابل برق اصلی بود و تازه سیم ها روی دیوار ول و همه پوسیده و چسبیده بهم ......... با این هوای جهنمی اهواز
    وایمکس هم که باید 2 ساعت بمونی سایت باز بشه و یک صفحه لود بشه ...............
    مگه جعبه های تلفن درب هم دارند ؟ اینجا دیگه جهبه نیست و اکثرآ بدون جعبه هستند و کابل ها و سیم های تلفن بهم پیچیده شده اند و ول هستند روی هوا
    اگه مخابرات استخدامی داشته باشه همه خیابون از مهندسین مخابرات اطلاعات و کارشون بهتر شده از بس خودشون کابل انداختند ...
    و اکثر اوقات می بینی یکی پله انداخته رفته تو باکس مخابرات رفع اشکال از همسایه ها .........

2. این کاربر از t2download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوستان کسی میدونه این کافورو چه جوری میشه دست کاریش کرد؟ که نویز بهتر شه.یه کارشناس صبحی رفتم اوردم خودم بیشتر میفهمیدم ازش(با این کارشناساشون) خودم چه کارش کنم بهتر میشه و از کجا میشه فهمید کدو یکی مال خونه ماست؟

4. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان کسی میدونه این کافورو چه جوری میشه دست کاریش کرد؟ که نویز بهتر شه.یه کارشناس صبحی رفتم اوردم خودم بیشتر میفهمیدم ازش(با این کارشناساشون) خودم چه کارش کنم بهتر میشه و از کجا میشه فهمید کدو یکی مال خونه ماست؟
    دست به اون کافوها بزنی حکم تیرت اومده

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دست به اون کافوها بزنی حکم تیرت اومده
    نه داداش همسایه ها که اشنان کاری ندارن شما فقط بگو چه کار کنم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

snr خط منم پایینه تا 8 مگ خطم بیشتر نمیکشه با دستکاری کافورو هم بعید میدونم تغییر کنه چون فاصله ام از مرکز مخابراتی زیاده البته الان دیگه برام مهم نیست چون سرعت هر چقدر هم بالا باشه در طول روز بدردم نمیخوره شبها هم که سرعت دانلود شبانه 250 هست حالا خط میخواد 50 مگ بکشه یا 5 مگ تفاوتی نداره

8. 2 کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

snr خط منم پایینه تا 8 مگ خطم بیشتر نمیکشه با دستکاری کافورو هم بعید میدونم تغییر کنه چون فاصله ام از مرکز مخابراتی زیاده البته الان دیگه برام مهم نیست چون سرعت هر چقدر هم بالا باشه در طول روز بدردم نمیخوره شبها هم که سرعت دانلود شبانه 250 هست حالا خط میخواد 50 مگ بکشه یا 5 مگ تفاوتی نداره
    شما دستکاری کردی؟؟؟؟؟؟؟ داداش من خطم قدیما تا 11-12 مگ میکشید (مخابرات دارم) سرعتمم 1.2 1.3 مگ بود(سرویس دو مگ مخابرات دارم) شبی 23 24 گیگ میگرفتم البته هر شبه نه هفته ای یه بار تا صبح میذاشتم الان خود به خود line attanable ش شده 6 و دان استریم شده 5 هر کارم کیکنم بهتر نمیشه صبحا زود فقط خوب میشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

شما دستکاری کردی؟؟؟؟؟؟؟ داداش من خطم قدیما تا 11-12 مگ میکشید (مخابرات دارم) سرعتمم 1.2 1.3 مگ بود(سرویس دو مگ مخابرات دارم) شبی 23 24 گیگ میگرفتم البته هر شبه نه هفته ای یه بار تا صبح میذاشتم الان خود به خود line attanable ش شده 6 و دان استریم شده 5 هر کارم کیکنم بهتر نمیشه صبحا زود فقط خوب میشه
    از سر خط (پریز ورودی تلفن ) تست کردی در ضمن ببین کابلهای برق داخل کوچه کنار سیم تلفن نباشه کابلهای برق نویز خیلی شدیدی ایجاد میکنن الان snr margin روی چند هست
    Last edited by naasr; 29-09-2014 at 16:30.

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

از سر خط (پریز ورودی تلفن ) تست کردی اگه احتمال میدی مشکل از کافورو هست میتونی سیم تلفن خودت از داخل کافورو پیدا کنی و سیم ضخیمتر و مستقیم از اونجا بکشی تا داخل منزل . در ضمن ببین کابلهای برق داخل کوچه کنار سیم تلفن نباشه کابلهای برق نویز خیلی شدیدی ایجاد میکنن
    هستن.چقدر باید فاصله بین سیم برق و تلفن باشه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

هستن.چقدر باید فاصله بین سیم برق و تلفن باشه؟
    حداقل نیم تا یک متر فاصله داشته باشه

داره خودمونی میشه zoroasterormazd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

لطفا توضیح بدین جطور میشه دستکاری کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •