عجب
به حق چیزای ندیده
---------- Post added at 02:10 AM ---------- Previous post was at 02:09 AM ----------
ما از این ترفندها نداریم
![]()
عجب
به حق چیزای ندیده
---------- Post added at 02:10 AM ---------- Previous post was at 02:09 AM ----------
ما از این ترفندها نداریم
![]()
من اهل بازی نیستم
ولی پینگ 4.2.2.4 رو که میگیرم همین الان 282 هست
سلام
دوستان من 5 روز پیش سرویسم تموم شد و از لیتل مور استفاده کردم و امروز صبح حسابم رو اینترنتی شارژ کردم ولی هنوز روی لیتل مورـه و سرویس سه ماهه رو که شارژکردم رو به عنوان قرار داد پشتیبان در نظر گرفته !!!!
الان مهلت 5 روزه روزه لیتل مور هم تموم شده ولی هنوز روی سرویس اصلیم نمیره !!!
چیکار باید کنم ؟؟
بعد قضیه این ترافیکی که تو این 5 روز استفاده کردم چجوریه ؟؟
سلام سوال اولتون را نمی دونم من خودمم پارس دارم هروقت سرویس جدید میگیرم سرویس قبلیم حذف می شه،زنگ بزنید پشتیبانی اما راجب اون 5 روز هرچه قدر استفاده کرده باشین حجم، از سرویس جدیدتون کم می کنه ضمنا وقتی لیتل مور می گیرین می گه که ترافیک شبانه رایگان نیست و از حسبتون کم میشه البته من که شبانه استفاده نکردم تا حالا.
من امروز سرعت دانلودم شده 15 kb/s سرعت اینترنت اومده پایین؟!کسی خبر داره؟
به هیچ وجه همچین چیزی امکان پذیر نیست که نت جهانی قطع بشه .
اینترنت ملی هم قرار کاری کنه درخواست ها و ترافیک داخلی ایران الکی از ایران بیرون نره و هزینه اضافی پرداخت نشه .
تست امشب
ساعت 1:05
سرعت محدود شده
برعکس دیشب که تا 240 میرفت
امشب از 15 تا 25 نوسان داره سرعتم
و این بازی همچنان ادامه دارد
نمیدونم دیگه چیکار کنم خسته شدم![]()
مودمو خاموش روشن کردن برای تست آخر امشب :
ساعت : 1:20 دقیقه
سرعت ابتدای دانلود کم بعد یواش یواش زیاد میشه و تا 90 تا 120 متغیره
گاهی هم میره 180 190 بیشتر 150 بعد بر میگرده تو بازه 90 تا 120
بیشتر 115 هست
این برای دانلود با یک لینک هست
وقتی فایل دوم رو استارت میزنم سرعت به آخر میرسه و تا 225 میره
خب حالا بنظرتون این برای چی هست ؟ کسی نظری نداره ؟
---------- Post added at 03:29 AM ---------- Previous post was at 03:26 AM ----------
البته لینک دانلود همون لینک دانلود دیشب بود اما یه نرم افزار دیگه بود ( سرور همون سرور دیشب ) شاید این افت سرعت توی 1 لینک برای سرور باشه
دوستان یه سرور خوب معرفی کنید من فایلشو دانلود کنم فردا شب نتیجه رو فردا شب اعلام کنم
نکته : حتی یک سایت باز کردم حجمش 1 مگ بود سرعت لود صفحه مثل بازه 90 تا 120 بود که در اصلش باید 190 باشه
امشب سرعت من افزايش پيدا كرده.
تا ديشب ميانگين 25 بود.
الان تا 100 هم ميره ولي ميانگين 40 شده.
با چه نرم افزاري دان ميكني به جز idm؟
سلام به دوستان من یک سوال داشتم من الان حدود 1سال هست از پارس دارم استفاده میکنم 512 دارم سرعت دانلودم روی 100 هست تقریبا زنگ زدم گفتم دان استریم رو گذاشتن رو 2مگ اما سرعتم تغییری نکرده ازشون پرسیدم گفتن خطط نمیکشه من نفهمیدم چون یکی از دوستام 3 کوچه پایینتر با 256 داره با 230 دانلود میکنه یعنی باید بدم سیم مسی خطو عوض کنن یا یه چیز دیگه![]()
Last edited by mkkrmt; 14-01-2012 at 02:09.
سرعت 10
پارس آنلاین خاندانتو
آی لاو یو پی ام سی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)