اسم ترایب شما Fight است یا Fightَa?
اسم ترایب شما Fight است یا Fightَa?
الان دیگه نمی شه خوت رو زیاد عصبی نکن برفهای توی حیاطتون اب می شه ... D:
54:30 .اون نیم ساعت رو چرا نگفتی ؟؟؟ D:
من Fighta هستم..
ممنون وحید جان![]()
این را برای چی فرستادی ؟ ارامش قبل از طوفان است یا تست دفاع؟
اخر 54 ساعت توش نیم تاثیر دارد؟
اقا من می خواهم اقرار کنم یه ایرانی رو نوبل کردم..
طرف 3 تا روستا داشت بعد یه روستا رو که من کلیرش کردم گرفت بعد رفت رو اعصاب من فحش های نا جور می داد ...
منم نامردی نکردم گزاشتم وسط مینش ولی رفیقش یه ایرانی دیگه ساپرتش کرد دوباره که قدرت گرفت بهم حمله کرد 4k اسپیر و 1000 تا سوردم رو کشت دوباره بهش حمله کردم این دفعه با 2 تا نوبل من لویالتیش 2 رقمی شد که دوباره رفیقش کمک کردش و نوبل من ها همه مردن بعد از یه مدت دیگه هیچ کاریم نداشت منم کاریش نداشتم که دیدم یکی از fight نوبلشکرد منم اون یکی روستاش رو نوبل کردم فک کنم الان یه دونه داشته باشه با حاش یه زره حرف زدم انگار
توی ورد های دیگه بالای 500 k پوینت داشت منم واسه همین نوبلش کردم چون خودش گفت دیگه این قدر وطن فروش هم نیستم...
من قصد نوبل کردنش رو نداشتم اگه می خواستم راحت نوبلش می کردم به قول خودش کم می ررسید این ورد سر بزنه ...
شاید خود طوفان..
نه بابا برای شوخی بود اخه امتحان فیزیکم پرید خیلی خوشحال بودم می خواستم تو رو هم خوشحال کنم ...
لویالتی99 هم دو رقمیه.
این معنیش چیه اگه میشه بگین
یکی از هم ترایبی ها فرستاده
War has begun with ANA for those who have not been checking the forums. I need all members in the tribe that can field an offensive force to check the forums and sign on to aid in attacks on selected targets. This is where members prove their worth and show that they belong in the number one tribe in k62.
This is a circular, no reply is necessary(unless you have a question). I expect to see some posts in the forum under the ANA topic.
تبریک. می بینم سوء پیشینه هم داری.
دلم به حال سرباز بیچاره می سوزد ( فقط ببینم خالی بسته باشی و 1000 تا سرباز فرستاده باشی)
راستی logos اون شهره رو نمیتونم الان بگیرم
بزار طرف بگیره اگه قوی بود شهرو ازش مبگیریم اگه نه که یه روستا دیگه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)