سلام
بین
(Canon IXUS 500 HS (ELPH 520 HS - IXY 3
و
(Canon IXUS 240 HS (PowerShot ELPH 320 HS
کدوم ؟
240 میشه چون 16 مگاپیکسل هستش ولی 500 10 مگا هستش نسبت به اون نویز بیشتری داشته باشه ؟
شما بودین کدومش؟
سلام
بین
(Canon IXUS 500 HS (ELPH 520 HS - IXY 3
و
(Canon IXUS 240 HS (PowerShot ELPH 320 HS
کدوم ؟
240 میشه چون 16 مگاپیکسل هستش ولی 500 10 مگا هستش نسبت به اون نویز بیشتری داشته باشه ؟
شما بودین کدومش؟
با سلام
اون ته تهای قلبم یکم به عکاسی علاقه داره و دلم میخواد هرچه زودتر با این دنیا آشنا شم
چندتا سوال قبل از مشاوره دارم که ممنون میشم اگه اطلاعاتتون کامله برام توضیح بدید
1- زوم با زوم اپتیکال چه فرقی داره ؟
2- فوکاس یعنی چی و چه کاربرد های در عکاسی داره ؟
3- لنز چیه و مورد استفادش چیه و چرا دوربین هایی که توان عکس برداری حرفه ای دارن ، بازم نیاز به لنز دارن ؟
فعلا همین 3 سوال
در مورد خرید دوربین هم فعلا نمیخوام زیاد هزینه کنم ، چون هم دستم بستس و هم نیاز ضروری برای خرید دوربین نمیبینم
حداکثر قیمت هم 400 باشه خوبه و بیشتر فعلا امکانش نیست
بیشتر زمان نگه داری شارژ باطری و کیفیت عکس برداری مد نظرم هست و موضوعات عکس ها هم طبیعت و مردم هستند .
ممنون
پس در کل فکر کنم wx50 نسبت به قیمتش به صرفه تره...
سلام
بله هرچقدر mp بیشتر نویز هم بیشتر
شما حدود بودجه تون چقدره ؟ و چی مهمه ؟
این سوال اشتباه هست ، اگر شما علاقه به عکاسی دارید و قصد ادامه و پیشرف دارید 550 اگر نه فقط برای استفاده خانوادگی و معمولی 200
سلام
1 زوم زومه فقط دو نوع داره دیجیتال و اپتیکال ، اولی نرم افزاری هست و با افت کیفیت دومی با کمک لنز به دست میاد و بدون افت کیفیت
2 اسم درست همون زوم هست
3 لنز مهم ترین قسمت دوربینه یعنی از خود دوربین هم مهم تره ، چون کار حرفه ایه و نیاز به وسایل حرفه ای هست
400 که کمه بعد من فکر کردم چند ملیونی کنار گذاشتید![]()
ممنون بابت پاسخ
البته به کمک گوگل تونستم 2 نوع دوربین رو بشناسم
اولی خانگی و آماتوره
بعدی هم یه اسمی توی مایه های DSLR بود که معمولا برای افرادی که یک یا چند سطح از آماتور ها بالاتر هستند کاربرد داره
پس فعلا دست نگه میدارم ، چون با این پول فکر نکنم بشه یه دوربین 5 مگاپیکسلی هم تهیه کرد
ممنون از راهنمایی هاتون
با سلام
دوستان انتخاب شما برای خرید بین این چند دوربین کدومه
Kodak EasyShare M532 Digital-----400t
Nikon Coolpix S3300-----370tدوربین عکاسی M5370
Fujifilm FinePix JZ250-----400t
این دوربین هم 520 بهم قیمت دادند اگر فکر میکنید نسبت به گزینه های بالا ارزش بیشتری داره همینو بخرم
Kodak
بودجه 600 و حداکثر دیگه تا 650 تومن
روي شاتر خاك ميشينه يا لنز؟
احتمالا مشكل از لنزتونه و مكان هم غبار آلوده
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)