بازم اصفهانی ها بازم حاشیه
دیدید توپ جمع کنه توپ رو چه جوری برای مدافع استقلال انداخت قوسی داد
خدا رو شکر علیزاده گل زد فکر کنم دیگه قیافیه نحسش رو نبینیم
بازم اصفهانی ها بازم حاشیه
دیدید توپ جمع کنه توپ رو چه جوری برای مدافع استقلال انداخت قوسی داد
خدا رو شکر علیزاده گل زد فکر کنم دیگه قیافیه نحسش رو نبینیم
واقعا این علیزاده اعجوبه است از قلعه نویی انتظار نداشتم این ترکیب رو برای این بازی حساس بزاره ولی خیلی هم بد شانس بودیم.
ای کاش قلعه نویی علیزاده رو 90 دقیقه بازی نمیداد
ای کاش امثال عزیزمحمدی و دایی کمی نسبت به استقلال خوش نیت بودن
ای کاش پنالتیامونو میگرفتن
ای کاش تو تعطیلات نیم فصل یه دروازه بان خوب خریده بودیم
ای کاش ...
ای کاش ...
ای کاش ...
بازی خوبی بود
من کماکان امیدوارم به قهرمانی
حتی بعد از این باخت
ديگه وقتي ميازين بيخود از كسي ايراد نگيرين خدائيش سپاهان خيلي بهتر بازي كرد! حقش برد بود.
تا زه كلي موقعيت گل را هم خراب كردن!
ولي دم اين نويد كيا گرررررم.
خدايا رباط صليبي عليزاده را هر چه سريعتر پاره بفرما!!!!!!!!!
آمين يا رب العالمين
خداييش ميتونستيم مساوي كنيم
هر چند در حد و انداره هاي هميشه نبوديم
فقط بايد به حال اين فدراسيون و مربي تيم ملي تاسف خورد
خواهشا شما بريد تيم خودتون رو درست كنيدديگه وقتي ميازين بيخود از كسي ايراد نگيرين خدائيش سپاهان خيلي بهتر بازي كرد! حقش برد بود.
لازم نكرده بيايد واسه تيم ما نظر بديد
اون دروازه بانشون که حالمو بهم زد.مرتیکه عرب بازی در میاره.
اصلا حق سپاهان برد نبود.
برهانی هم 14 گله ش.
ولی خوب بازی کردیم.اگه عرب بازی در نمیوردن.سپاهانو هم میترکوندیم.
پرسپولیس هم 1 گل عقبه.
سپاهان بهتر بازی کرد !!!! معنی بازی بهترم فهمیدیم... یه گل شانسی از راه دور زدن. یه گلم که نخاله تیم به خودمون زد. من که بازی رو دقیق نگاه میکردم. سپاهان تو ضد حمله چند تا موقعیت داشت ولی استقلال با اینکه به قول مظلومی شیرازه ش تو این تعطیلات از هم پاشیده بود بازم سپاهان رو به عقب کشونده بود.ديگه وقتي ميازين بيخود از كسي ايراد نگيرين خدائيش سپاهان خيلي بهتر بازي كرد! حقش برد بود.
اول یه تبریک به عزیزمحمدی رئیس سازمان لیگ که به هدف خودش رسید. جوابیه باشگاه استقلال به محمدی هم خیلی باحال بود و یه سری چیزا مشخص شد.... این علیزاده هم من تو این بازی زوم کرده بودم رو حرکاتش... میتونم با جرات بگم حتی استپ کردن بلد نیست. توپ میاد دستش نمیدونه چیکار کنه سریع میندازه یه طرف... موقعیت گلم که باید در حد دروازه خالی باشه تا بتونه گل کنه...
در مورد لغو بازی ذوب آهن با داماش مرموز ترین حرکت سازمان لیگ بود. هر جوری نگاه کنی دلیلی برای حذف بازی پیدا نمیشه. گیریم با کویت بازی تدارکاتی کرده خوب که چی ؟ به داماش چه مربوطه که ذوب آهن رفته بازی تدارکاتی کرده. واقعا خنده دار و تاسف برانگیزه... البته شنیدم داماش میخواد شکایت کنه. چه قدر خوب میشه که به فیفا شکایت کنه اونوقت ببینم این عزیزمحمدی چه جوابی داره بده.
راستی اینو یادم رفت این دروازه بان سپاهان چی بود جریانش ؟ ناراحتی قلبی داشت ؟ هر 5 دقیقه یه بار سکته میکرد میفتاد زمین... دیگه رسما تابلو بود داره فیلم میاد. نمیدونم حتما اینم از تاکتیکهای فرهاد کاظمی...
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)