تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1447 از 2014 اولاول ... 4479471347139714371443144414451446144714481449145014511457149715471947 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,461 به 14,470 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

براي مشخص شدن اهداف در تيم اميد
    پيرواني فردا با افشارزاده جلسه برگزار مي كند
    خبرگزاري فارس: سرمربي جديد تيم فوتبال اميد با دبير كميته ملي المپيك ديدار مي كند.

به گزارش خبرگزاري فارس، غلامحسين پيرواني عصر امروز از شيراز به تهران خواهد آمد و بلافاصله در فدراسيون فوتبال حضور پيدا مي كند.
    وي كه به تازگي به عنوان سرمربي تيم اميد معرفي شده است فردا نيز با بهرام افشارزاده ديداري خواهد داشت تا تكليف وي براي كار همزمان در تيم مقاومت سپاسي و اميد روشن شود.
    همچنين در اين جلسه درباره انتخاب ديگر اعضاي كادر فني صحبت خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

قرعه كشي AFC كاپ برگزار شد
    خبرگزاري فارس: با قرعه كشي روز دوشنبه AFC كاپ 2009 اين رقابت هاي باشگاهي به طور رسمي آغاز شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، در قرعه كشي امروز در كنفدراسيون فوتبال آسيا 29 تيم در هشت گروه چهار تيمي قرارگرفتند. سه تيم هم بعد از روشن شدن نتايج بازي هاي پلي آف ليگ قهرمانان به AFC كاپ سقوط مي كنند تا براي اولين بار 32 تيم در اين بازي ها حضور داشته باشند.
    پنج گروه از بازي ها به تيم هاي غرب آسيا اختصاص دارد و سه گروه شامل تيم هاي غرب مي شود.
    المحرق مدافع عنوان قهرماني در گروه E در كنار الفيصلي اردن كه فيناليست سال 2006 بود و المجد سوريه قرار گرفته است. بازنده پلي آف غرب آسيا ليگ قهرمانان بين شارجه امارات، دمپو هند نيز تيم چهارم جدول مي شود.
    الكرامه كه تاكنون در ليگ قهرمانان بود و در سال 2006 تا فينال اين رقابت ها هم بالا رفت و درنهايت مغلوب جئونبوك موتورز شد.
    در گروه D با كويت اس سي ديگر تيم با تجربه در ليگ قهرمانان آسيا و الوحدات اردن و موهان باگان هند رقابت مي كند.
    ديگر تيم با تجربه ليگ قهرمانان الزورا عراق است كه بعد از تغييرات ليگ قهرمان به AFC كاپ سقوط كرد و اكنون با نايب قهرمان سال 2007 صفا لبنان، السويق عمان و هلال يمن جدال خواهد كرد.
    از هر گروه دو تيم به مرحله شانزده صعود مي كنند كه فقط يك بازي برگزار مي شود.

گروه هاي هشتگانه AFC كاپ:

گروه A: الاحد لبنان، بوسايتين بحرين، طيلال يمن و نفتچي ازبكستان
    گروه B : الزورا عراق، صفا لبنان، السويق عمان و هلال يمن
    گروه C : العربي كويت، اربيل عراق، المحرق لبنان و الروبا عمان
    گروه D : الكرامه سوريه، كويت اس سي، الوحدات اردن و موهان باگان هند
    گروه E: الفيصلي اردن، المجد سوره ، المحرق بحرين و بازنده پلي آف غرب آسيا
    گروه F: ساوت چاينا هنگ كنگ، وي بي مالديو، جوهور مالزي و بازنده پلي آف 2
    گروه G: اي سي بي هانوي، چونبوري ويتنام، ايسترن اتلتيك هنگ كنگ و كداه مالزي
    گروهH: والنسيا مالديو، بيامكس بين دونگ ويتنام، هوم يونايتد سنگاپور و بازنده پلي آف 1

اين بازي ها از 10 مارچ شروع مي شود و تا 19 مي ادامه دارد. بازي ها در مرحله شانزده نيز روز 26 مي براي تيم هاي غرب آسيا و 23 ژوئن براي تيم هاي شرق آسيا خواهد بود.

بازي هاي نيمه نهايي در 15 و 30 سپتامبر و نيمه نهايي روز 15 و 21 اكتبر است. دو بازي رفت و برگشت فينال هم 27 اكتبر و 3 نوامبر خواهد بود

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

من فکر کنم علی پروین باشه.کاویانپور اینجوری نبود،سیبیل چخماخی داشت
    نه بابا ديگه اينقدرها هم نيستا

همون حامده

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در گفتگو با ایسکانیوزذوالفقار نسب: هیچ مذاکره ای با پرسپولیس نداشته امتهران- خبرگزاری ایسکانیوز: کارشناس فوتبال ایران گفت: برای سرمربیگری تیم فوتبال پرسپولیس هیچ مذاکره ای با این باشگاه نداشته ام.بیژن ذوالفقارنسب روز یکشنبه در گفتگو با خبرگزاری ایسکانیوز، تصریح کرد: تا جایی که می دانم مسئولان باشگاه پرسپولیس از پیروانی حمایت می کنند ولی از صحت اینکه هر روز لیست جدیدی از مربیان داخلی و خارجی برای سرمربیگری این تیم معرفی می شوند بی خبرم.
    وی افزود: برخلاف تمامی شایعاتی که در خصوص مذاکره من با هدایتی وجود دارد باید بگویم که اصلا صحبتی با هم نداشته ایم.
    ذوالفقارنسب در خصوص وضعیت تیم ملی فوتبال گفت: بازی با تیم ملی چین ملاک خوبی برای سنجیدن تیم ملی نیست چرا که اطمینان دارم ماهیت و عیار شاگردان دایی در بازی با کره جنوبی مشخص می شود.
    وی با اشاره به انتقاد برخی کارشناسان به نحوه بازی تیم ملی عنوان کرد: نظرات در مورد بازی تیم ملی متفاوت است ولیکن باید به دایی و کادرفنی اش فرصت داده شود تا در بازی های رسمی خود را اثبات کنند.
    کارشناس فوتبال ایران با تاکید بر اینکه تعطیلات لیگ بی رویه شده به ایسکانیوز گفت: در هر صورت سازمان لیگ باید منافع باشگاه هایی که سرمایه گذاری خوبی برای لیگ انجام داده اند را در نظر بگیرد.
    وی بیان کرد: نباید از مربیان تیم های حاضر در لیگ برتر هم به دلیل اعتراض به تعطیلی لیگ خرده گرفت زیرا آنها هم باید به مدیران تیم های خود جوابگو باشند.
    ذوالفقارنسب اضافه کرد: البته نباید مربیان باشگاهی این تعطیلات را به دایی نسبت دهند چرا که وی هم باید طبق برنامه ریزی سامان لیگ کار کند و در مورد وقفه های لیگ بی تقصیر است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : عباس انصاري فرد مدير عامل جديد پرسپوليس طي چند روز آينده با حضور در دفتر حبيب كاشاني از مدير عامل سابق سرخپوشان رخصت خواهد گرفت.
    عباس انصاري فرد مدير عامل جديد باشگاه پرسپوليس كه تازگي به جاي داريوش مصطفوي مديريت سرخپوشان را بر عهده گرفته است. قصد طي هفته جاري با حضور در دفتر شوراي شهر تهران از حبيب كاشاني مديرعامل سابقه و موفق پرسپوليس كه اين تيم را فصل گذشته به مقام قهرماني ليگ برتر رساند براي حضور در راس مديريت پرسپوليس رخصت بگيرد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تيم هاي ليگ قهرمانان آسيا و زمانبندي ديدارهاي آنان در يک نگاه</SPAN>
    تهران IranSport.Net - ديدارهاي مقدماتي 32 تيم فوتبال برتر باشگاه هاي آسيا در قالب هشت گروه از سه شنبه 20 اسفند ماه امسال تا چهارشنبه 30 ارديبهشت ماه سال آينده برگزار مي شود.

در دور مقدماتي ليگ قهرمانان آسيا، 96 ديدار در 40 روز برگزار خواهد شد که به صورت ميانگين در هر روز 4/2 ديدار برگزار مي شود.
    در اين مسابقات، چهار تيم "صباي قم" در گروه اول، "پرسپوليس تهران" در گروه دوم،
    "استقلال تهران" در گروه سوم و "سپاهان اصفهان" در گروه چهارم به عنوان نمايندگان ايران در ليگ قهرمانان آسيا حضور دارند.
    گروه بندي 32 تيم حاضر در اين مسابقه ها و زمان ديدارهاي چهار گروه اول تا چهارم که نمايندگان ايران در آنها حضور دارند، به شرح زير است:
    گروه اول: الهلال عربستان، بنياد کار ازبکستان، الاهلي امارات و صباي قم
    *سه شنبه 20/12/87:
    الهلال - صبا قم در فهد رياض
    الاهلي - پاختاکور در الرشيد دوبي

*سه شنبه 27/12/87:
    صباي قم - الاهلي در يادگار امام قم
    پاختاکور - الهلال در پاختاکور تاشکند

*سه شنبه 18/1/88:
    صبا قم - پاختاکور در يادگار امام قم
    الهلال - الاهلي در فهد رياض

*چهارشنبه 2/2/88:
    پاختاکور - صباي قم در پاختاکور تاشکند
    الاهلي - الهلال در الرشيد دوبي

*چهارشنبه 16/2/88:
    صباي قم - الهلال در يادگار امام قم
    پاختاکور- الاهلي در پاختاکور تاشکند

*چهارشنبه 30/2/88:
    الهلال - پاختاکور در فهد رياض
    الاهلي - صباي قم در الرشيد دوبي

گروه دوم: پرسپوليس ايران، الشباب عربستان، الغرافه قطر و برنده بازي حذفي غرب (بين تيم هاي الشارجه امارات و دمپوي هند)
    *سه شنبه 20/12/87:
    پرسپوليس - دمپو هند يا الشارجه امارات در آزادي تهران
    الغرافه قطر - الشباب عربستان در الغرافه دوحه

*سه شنبه 27/12/87:
    دمپو هند يا الشارجه امارات در الغرافه قطر
    الشباب عربستان - پرسپوليس در الفهد رياض

*چهارشنبه 19/1/88:
    دمپو هند يا الشارجه امارات با الشباب عربستان
    پرسپوليس - الغرافه در آزادي تهران

*سه شنبه 1/2/88:
    الشباب عربستان - دمپو هند يا الشارجه امارات در فهد رياض
    الغرافه - پرسپوليس در الغرافه دوحه

*چهارشنبه 16/2/88:
    دمپو هند يا الشارجه امارات - پرسپوليس
    الشباب عربستان - الغرافه قطر در فهد رياض

*چهارشنبه 30/2/88:
    پرسپوليس - الشباب در آزادي تهران
    الغرافه - دمپو هند يا الشارجه امارات در الغرافه

گروه سوم: الجزيره امارات، استقلال ايران، الاتحاد عربستان و ام صلال قطر
    *چهارشنبه 21 اسفند 87:
    الجزيره - ام صلال در محمدبن زايد ابوظبي
    الاتحاد - استقلال در پرنس عبدالله جده

*چهارشنبه 28 اسفند 87:
    ام صلال - الاتحاد در ام صلال دوحه
    استقلال - الجزيره در آزادي تهران

*سه شنبه 18 فروردين 88:
    ام صلال - استقلال در ام صلال دوحه
    الجزيره - الاتحاد در محمدبن زايد ابوظبي

*چهارشنبه 2 ارديبهشت 88:
    استقلال - ام صلال در آزادي تهران
    الاتحاد - الجزيره در پرنس عبدالله جده

*سه شنبه 15 ارديبهشت 88:
    ام صلال - الجزيره در ام صلال دوحه
    استقلال - الاتحاد در آزادي تهران

*سه شنبه 29 ارديبهشت 88:
    الجزيره - استقلال در محمدبن زايد ابوظبي
    الاتحاد - ام صلال در پرنس عبدالله جده

گروه چهارم: پاختاکور ازبکستان، الشباب امارات، سپاهان ايران و الاتفاق عربستان
    *چهارشنبه 21 اسفند 87:
    بنياد کار - الاتفاق در جار تاشکند
    فولاد سپاهان - الشباب در نقش جهان اصفهان

*چهارشنبه 28 اسفند 87:
    الاتفاق - فولاد سپاهان در پرنس محمد دمام
    الشباب امارات - بنياد کار در آل مکتوم دوبي

*چهارشنبه 19 فروردين 88:
    الاتفاق - الشباب در پرنس محمد دمام
    بنيادکار - فولاد سپاهان در جار تاشکند

*سه شنبه اول ارديبهشت 88:
    الشباب - الاتفاق در آل مکتوم دوبي
    فولاد سپاهان - بنياد کار در نقش جهان اصفهان

*سه شنبه 15 ارديبهشت:
    الاتفاق - بنيادکار در پرنس محمد دمام
    الشباب - فولاد سپاهان در آل مکتوم دوبي

*سه شنبه 29 ارديبهشت 88:
    بنياد کار - الشباب در جار تاشکند
    فولاد سپاهان - اتفاق در نقش جهان اصفهان

گروه پنجم: اولسان هيونداي کره جنوبي، نيوکاسل جت استراليا، بيجينگ گوان چين و ناگويا گرامپوس ژاپن
    گروه ششم: گامبا اوزاکا ژاپن، اف.ث سئول کره جنوبي، سري وي جايا اندونزي و شاندونگ لنونگ چين
    گروه هفتم: شانگهاي شينهوا چين، کاشيما آنتلرز ژاپن، سوون بلووينگز کره جنوبي و تيم دوم مرحله حذفي (نمايندگان اندونزي و تايلند)
    گروه هشتم: سنترال کوئست مارينرس استراليا، تيانجين تدا چين، کاوازاکي فرونتال ژاپن و پوهانگ استيلرز کره جنوبي
    هفته نخست مرحله مقدماتي ليگ قهرمانان آسيا در روزهاي 20 و 21 اسفند ماه امسال برگزار خواهد شد.
    دو تيم از هر گروه به مرحله يک شانزدهم پاياني اين مسابقه ها صعود مي کنند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    زارع: پيرواني از مربيان خارجي بهتر است
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم ملي فوتبال ايران گفت: افشين پيرواني با پرسپوليس كار كرده و اگر به او فرصت بدهند از مربيان خارجي بهتر خواهد بود.

مازيار زارع در گفت و گو با خبرنگار فارس، مازيار زارع درباره شايعات مربوط به آمدن مربي خارجي به پرسپوليس اظهار داشت: به عنوان بازيكن وظيفه دارم كار خود را انجام دهم. اميدوارم هركس را كه به عنوان مربي تيم مي‌آورند بتواند پرسپوليس را به موفقيت برساند، اما به نظر من افشين پيرواني به عنوان سرمربي زحمت زيادي براي تيم كشيده و خوب كار كرده است.
    وي ادامه داد: به نظرم پيرواني در وضعيت فعلي مفيدتر از بوناچيچ است. اگر به او اعتماد كنند مي‌تواند پرسپوليس را به موفقيت و جايگاه واقعي خود برساند.
    زارع در مورد بازي تيم ملي ايران مقابل چين اظهار داشت: يك بازي تداركاتي خوب مقابل چين را پشت سر گذاشتم. اين ديدار ها در راستاي آمادگي و هماهنگي تيم ملي بسيار مفيد خواهد بود.
    هافبك سابق ملوان درباره بازي مقابل سنگاپور در مقدماتي جام ملت هاي آسيا تصريح كرد: بايد سنگاپور را شكست دهيم تا هم يك قدم به صعود به جام ملت هاي 2011 آسيا نزديك شويم و هم اينكه براي بازي برابر كره جنوبي با روحيه مضاعف به ميدان رفته و 3 امتياز مسابقه را كسب كنيم و به صعود به جام جهاني 2010 اميدوار شويم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

جلسه معارفه مديرعامل جديد پرسپوليس/
    تاج: موفقيت پرسپوليس و استقلال باعث رشد فوتبال ايران مي شود
    خبرگزاري فارس: نايب رئيس فدراسيون فوتبال گفت: موفقيت پرسپوليس و استقلال زمينه رشد فوتبال ايران را فراهم مي كند.

به گزارش خبرگزاري فارس، مهدي تاج در جلسه معارفه مدير عامل جديد پرسپوليس اظهار داشت: تشكر مي كنم كه به اين جلسه دعوت شدم. البته قرار بود كفاشيان در اين جلسه شركت كند اما او نتوانست بيايد.
    وي افزود: بايد از زحمات مصطفوي تشكر كرد. او از سرمايه هاي فوتبال ايران است. هيچ وقت نمي شود او را از فوتبال دور نگه داشت. او يكي از كساني است كه در فوتبال ما از جان و دل مايه گذاشته است.
    تاج يادآور شد: توانمندي هاي پرسپوليس و استقلال توفقيات تيم ملي را بيشتر مي كند. آنها هميشه در تيم ملي بازيكنان بزرگي داشتند. با درخشش آنها تيم ملي ما نيز قوي تر مي شود.
    تاج خاطر نشان كرد: پرسپوليس كانون توجه ميليون‌ها هوادار عاشق است. بايد تمام تصميمات در شان اين باشگاه باشد. هر چه مناسب تر با اين باشگاه برخورد شود جواب آن را خيلي بهتر مي توانيم بگيريم.
    وي افزود: وظيفه داشتم از طرف هيئت رئيسه فدراسيون فوتبال در اين جمع شركت كنم. براي مديرعامل جديد باشگاه و هيئت مديره آرزوي موفقيت مي كنم. اميدوارم اين تيم بتواند در ليگ قهرمانان آسيا مانند سه تيم ديگر نماينده شايسته اي براي ايران باشد

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

ورزش > چشم‌انداز - مدیر گروه ورزش شبکه سوم سیما با تکذیب شایعات اخیر درباره تعطیلی برنامه نود گفت: «این برنامه همچنان روی آنتن می‌رود.»

این گفته حسین‌آقازمانی،پاسخ کوبنده سازمان صدا و سیماست به انتقادات سازمان ورزش از موضع عادل فردوسی‌پور در برنامه پنجشنبه گذشته‌اش نسبت به انتخاب عباس انصاری‌فرد در مقام مدیرعامل جدید پرسپولیس.
    محمد آخوندی، عضو هیات مدیره پرسپولیس در این برنامه مهمان تلفنی عادل فردوسی‌پور بود و درحالی که بار دیگر عنان از کف داده بود، مستاصل از اسنادی که فردوسی‌پور درباره ناتوانی انصاری‌فرد به نمایش گذاشته بود، با ادبیاتی خارج از شان یک برنامه زنده تلویزیونی به مجری برنامه نود می‌گفت: «من نمی‌گذارم درباره مدیریت ورزش صحبت کنی. برنامه نود نباید درباره مسائل مدیریتی تعیین تکلیف کند. سال قبل هم در ماجرای کمیته انتقالی این برنامه فرصتی را به صفایی داد تا علیه سازمان ورزش حرف بزند. من اجازه تکرار این سناریو را نمی‌دهم.»
    هرچند فردوسی‌پور چون همیشه با تدبیر و به‌خوبی توانست پاسخی مناسب را به مدیر جوان روابط عمومی سازمان ورزش بدهد؛ اما عبدالرضا ساور، معاون فرهنگی سازمان ورزش هم دیروز در برنامه ورزش و مردم علیه برنامه نود موضع گرفت. پس از این اتفاق هم گروهی از رسانه‌ها درباره تلاش سازمان ورزش برای توقیف برنامه نود نوشتند. در واکنش به این شایعات، حسین آقازمانی در گفت و گو با خبرآنلاین تاکید کرد گروه ورزش سیما چون همیشه از برنامه نود و فردوسی‌پور حمایت می‌کند و خبر تعطیلی برنامه پربیننده نود، شایعه‌ای بی‌اساس است.
    آقازمانی در پاسخ به این سئوال که آیا برنامه نود می‌تواند در مسائل مدیریتی فوتبال دخالت کند، گفت: «نود هم مثل دیگر برنامه های تلویزیون بر اساس اصل نظارت، می‌تواند همه حوزه‌هایی را که برایش تعیین شده بررسی کند و به چالش بکشد . نود به عنوان یک برنامه تخصصی فوتبال این اجازه را دارد که در مسائل مدیریتی فوتبال ورود کند و فردوسی‌پور هم این حق را داشته که فوتبال و مدیریت باشگاه ها را به چالش بکشد.»
    مدیر گروه ورزش شبکه 3 در واکنش به اتفاقی که پنجشنبه شب افتاد، گفت: «به هرحال در برنامه‌های زنده چنین اتفاقاتی می‌افتد. فردوسی‌پور خودش خوب می‌داند که چطور چنین اتفاقاتی که در یک برنامه زنده می‌افتد را کنترل کند و گروه ورزش هیچ موضعی در این باره نمی‌گیرد

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : مدیر عامل جدید باشگاه پرسپولیس ضمن دفاع از عملکرد افشین پیروانی او را کماکان سرمربی این تیم دانست و گفت: اگر اعضای هیئت مدیره به این نتیجه برسند که نیاز به تقویت کادر فنی خواهیم داشت، قطعا این کار را خواهیم کرد.
    عباس انصاریفرد پس از برگزاری مراسم معارفه خود در باشگاه پرسپولیس با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: بحث استخدام سرمربی جدید برای تیم فوتبال پرسپولیس را تکذیب می کنم. همانطور که شما امروز می بینید من روی اعضای کادر فنی را بوسیدم و از آنها خواستم با قدرت به کار خود ادامه دهند و هر کاری که از دستشان برمی آید برای موفقیت تیم دریغ نکنند. بدون شک کادر فنی فعلی به فعالیت خود ادامه خواهد داد اما اگر نیاز به تقویت دیدیم با جذب مربیان جدید این مجموعه را تقویت خواهیم کرد.
    وی افزود: هنوز مشخص نیست که کادر فنی چگونه تقویت می شود اما اگر تصمیم جدیدی اتخاذ شود از سوی خود من اعلام خواهد شد.
    مدیرعامل جدید پرسپولیس در ادامه خطاب به هواداران گفت: وعده من این است که تیم در بازی های آینده با قدرت و روحیه لازم ظاهر خواهد شد و ناکامی های اخیر را جبران می کند.
    انصاریفرد
    با دفاع از افشین پیروانی گفت: پیروانی کماکان سرمربی پرسپولیس خواهد بود تا من با او و دیگر اعضا نشستی داشته باشم. تصمیمات جدید پس از گفتگو با آنها اتخاذ می شود.
    وی ادامه داد: تقویت کادر فنی، جذب سرمربی جدید و مواردی از این دست در نشست هیئت مدیره اتخاذ می شود و اگر نیاز به تغییر و جابه جایی باشد من به هیئت مدیره پیشنهاد می کنم تا در این خصوص تصمیمات مقتضی اتخاذ شود.
    وی با اشاره به مذاکرات حسین هدایتی با برخی از گزینه های سرمربیگری تیم فوتبال پرسپولیس گفت: هدایتی اگر با کسی مذاکره کرده با نظر هیئت مدیره باشگاه و رای آنها بوده و اینطور نبوده که خودسرانه به عنوان رئیس هیئت مدیره باشگاه و برای مذاکره با گزینه خاصی اقدام کند. او ماموریت داشته تا خواسته های هیئت مدیره را پیگیری کند.
    خبرنگاری از انصاریفرد پرسید سرمربی آینده پرسپولیس داخلی خواهد بود یا خارجی که وی گفت: نمی دانم سرمربی داخلی است یا خارجی چرا که در این خصوص هنوز تصمیمی اتخاذ نکرده ایم.
    وی همچنین ادامه داد: من هیچ کس را مامور نکرده ام با مربی خاصی مذاکره کند چرا که اصلا گزینه ای تا به امروز مد نظر ما نیست.
    انصاریفرد
    ضمن ابراز بی اطلاعی باشگاه پرسپولیس از تماس با لوکا بوناچیچ گفت: نمی دانم این مربی در ایران است یا خیر و تا به امروز هیچ مذاکره ای با این مربی و مدیر برنامه هایش نداشته ام.
    وی تاکید کرد: زمانی که مدیریت باشگاه پرسپولیس را پذیرفتم از گذشته این باشگاه و شرایط حال حاضر آن مطلع بودم. با شناخت به این باشگاه آمده ام و نمی توانم در آینده اگر خدایی ناکرده به مشکلی برخورد کردم بگویم از وضعیت این باشگاه بی خبر بوده ام.
    وی افزود: مطمئنا اگر توانایی اداره باشگاه پرسپولیس را نداشتم قبول مسئولیت نمی کردم. من این توانایی را در خود دیدم که می توانم مشکلات پرسپولیس را برطرف کنم به همین خاطر با برنامه ریزی صحیح، سعی در حل مشکلات این باشگاه خواهم داشت. خوشبختانه سازمان تربیت بدنی و آقای هدایتی در کنار ما هستند که می توانیم با کمک آنها موانع ومشکلات پیش روی را برطرف کنیم.
    وی خود را مدیری به دور از حاشیه و جنجال خواند و گفت: اگر تصمیم به تغییر و جابه جایی در کادر فنی گرفتیم قطعا نظر آقای هدایتی نیز به عنوان رئیس و یکی از اعضای هیئت مدیره لحاظ خواهد شد.
    انصاریفرد
    اظهار داشت: آقای هدایتی به هیچ عنوان نگفته بود که اگر مصطفوی مدیر عامل پرسپولیس بماند به این باشگاه کمک نمی کند ایشان پیش از جدایی آقای مصطفوی به باشگاه کمک کرده اند که با آن بخشی از هزینه های ما تامین شد.
    وی با تاکید بر اینکه هدایتی شرایطی برای حضورش در پرسپولیس تعیین نکرده است، گفت: آقای هدایتی هیچ پیش شرطی برای ما تعیین نکرده اند . من در کنار آقای هدایتی و ایشان در کنار من برای موفقیت تیم گام خواهیم برداشت و شاید اصلی ترین پیش شرط هدایتی برای من این باشد که با هم دوست و صمیمی باشیم.
    وی خاطر نشان کرد: تا به امروز با هیچ اسپانسر داخلی و خارجی برای حمایت مالی تیم فوتبال پرسپولیس صحبت نکرده ام.
    انصاریفرد در خاتمه تصریح کرد: شرایط امروز من با سال 80 که برای دومین بار مدیر عامل پرسپولیس شدم فرق می کند. آن زمان مشکلاتی وجود داشت که در آینده مفصلا درباره آن صحبت خواهم کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •