تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1446 از 1849 اولاول ... 446946134613961436144214431444144514461447144814491450145614961546 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,451 به 14,460 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

منم چند ماهی هست از های وب به ایرانسل اومدم اما هجوم زیاد کاربرا باعث شده پهنای باند ایرانسل رو به افول بره، تو تایپیک ایرانسل کم کم نشانه هاش همه دارن میگن ، در کل داریم پاس کاری میشیم.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    فعلا که خوبه اگه ایرانسلم بد شد میرم سراغ همراه اول، فورجی همراه اول تنها مشکلش اینه که چند سانت گوشی رو تکون بدی اتوماتیک میره رو تری جی کلا ثبات نداره،
    آره اتفاقا الان فورجی دارم استفاده میکنم .
    منتها برای کارای روزانه م همین 3 گیگ در ماه رو گرفتم که خیلی زود تموم میشه . این پارس آنلاینه هم خوبه ها . اگه حجم دزدی نداشته باشه مجبور شیم هر روز حجم بخریم....
    من صبح این سرویس پارس آنلاینو خریدم حالا ببینم کی وصل میشه البته برا روز مبادا خریدم وقتی که ایرانسل مشکل پیدا کرد از پارس استفاده کنم ،فکر کنم از های وب بهتره به هر حال.

2. این کاربر از bivafa.va.man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

سلام دوستان

مي خواستم بدونم نظرتون درباره نت هاي وب چي هستش؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه viking_vp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا!!!

پيش فرض

سلام دوستان

پینگ بالا
    قیمت بالا
    حجم روزانه به خاطر فشفشه ارزان
    شبانه رایگان ندارد
    در کل بقیه ازش بهتر هستند مگه سرویس دهی توی منطقه تون نداشته باشند یا وضع مخابرات توی منطقه تون خیلی بد باشه

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان

یک کلام نخر که پشیمون میشی.
    پینگ بالا با پکت لاست
    قطعی های مکرر
    هزینه بالا نسبت به سایر شرکت ها
    پشتیبانی افتضاح.

پروفشنال imnot12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

بیشتر از یه ماهه که شبا کلا نمیشه از سرویسشون استفاده کرد 100 رحمت به دیال آپ
    منم این ماه جمع آوری میکنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    من ADSL های وب دارم. یه مدته که شبانه رایگان نداره که خب به ضرر ماست. اگر اینترنت با شبانه پیدا کردی جایی به نظرم اون اولویت داره. بجز اون راضیم. چون سرعت دانلودم روی 600 تا 770 KBS هست که خب جوابگوی نیاز روزانه خانواده دو نفری ما هست. البته عموما با 5 تا دیوایس وصلیم. هر از گاهی هم قطع و وصلی داره. پیشنهادی که دارم برات اینه که اگر های وب گرفتی، زنگ بزن به پشتیبانی بگو سرعت دانلودت رو بالاتر ببنده که معمولا اینکار رو می کنن برات. حتی برای من سرعت آپلودم رو هم بالاتر از عادی می بست. در کل راضیم از ADSLهای وب.
    سلام دوستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام . مگه های وب مشکلش چیه که اینقدر همه ازش مینالن ؟؟؟ والا یکی از دوستان من در اصفهان از های وب داره میگیره و میگه راضیه . جریان چیه ؟ منم میخواستم بیام های وب . با این توصیفات شما ترسیدم بیام .

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

سلام . مگه های وب مشکلش چیه که اینقدر همه ازش مینالن ؟؟؟ والا یکی از دوستان من در اصفهان از های وب داره میگیره و میگه راضیه . جریان چیه ؟ منم میخواستم بیام های وب . با این توصیفات شما ترسیدم بیام .
    های وب خیلی خیلی گران قیمته ( به طوری که اگه دانلود داشته باشی هزینه سرویس 1 ماهه و فشفشه 50 گیگ ماهیانه 65000 تومان میشه)
    دانلود شبانه رایگان نداره
    سرعتش بعضی روزها شدید نوسان داره
    بعضی از روزها قطعی ها مکرر داره به طوری که کانکت میشه ولی هیچ سایتیو باز نمیکنه
    و ........................

10. این کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

پینگ بالا،پکت لاست تا دلت بخواد،قطعی،نوسان سرعت،شبا اینترنت تعطیل،بازی آنلاین به شدت اذیت میکه،پشتیبانی در حد هویج فقط دو جمله بلدن بگن صد بار زنگ زدم واسه مشکلاتم همش این دو جمله رو میگفتن، ۱ مشکل از مرکز مخابراتی تونه،۲ خط تون نویز داره،من تخلیه کردم از های وب الان سرویس یه ساله پارس آنلاین گرفتم مفت(قیمت یک ساله پارس آنلاین از سه ماهه های وب کمتره تازه پارس حجم بیشتری هم میده) ، خیلی هم از های وب بهتره از لحاظ پینگ و پکت لاست دو روزه قطعی نداشتم تا حالا
    بدترین تجربه اینترنت adsl من با های وب بود
    پارس آنلاین یک ساله 42 گیگ 42 هزار،
    های وب لعنتی سه ماهه 21 گیگ 66 هزار
    Last edited by bivafa.va.man; 11-12-2016 at 16:40.

12. 2 کاربر از bivafa.va.man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پینگ بالا،پکت لاست تا دلت بخواد،قطعی،نوسان سرعت،شبا اینترنت تعطیل،بازی آنلاین به شدت اذیت میکه،پشتیبانی در حد هویج فقط دو جمله بلدن بگن صد بار زنگ زدم واسه مشکلاتم همش این دو جمله رو میگفتن، ۱ مشکل از مرکز مخابراتی تونه،۲ خط تون نویز داره،من تخلیه کردم از های وب الان سرویس یه ساله پارس آنلاین گرفتم مفت(قیمت یک ساله پارس آنلاین از سه ماهه های وب کمتره تازه پارس حجم بیشتری هم میده) ، خیلی هم از های وب بهتره از لحاظ پینگ و پکت لاست دو روزه قطعی نداشتم تا حالا
    بدترین تجربه اینترنت adsl من با های وب بود
    پارس آنلاین یک ساله 42 گیگ 42 هزار،
    های وب لعنتی سه ماهه 21 گیگ 66 هزار
    اول بگم دم شما گرم که حقیقت رو میگی.
    این دوستانی که دارن میان اینجا میگن های وب خوبه و فلان از طرف خود شرکت های وب هستن مثل اسیاتک که چند نفری رو گزاشته تا همش ازش تعریف کنن
    پارس انلاین باز بهتر از های وب هست ولی عالی نیست
    شاتل به مراتب بهتره ولی گران تره و هزنه بیشتری میخواد ولی برای بازی انلاین حرف نداره
    صبانت رو امتحان نکردم
    در کل هر شرکتی بگیری میتونی انلاین بازی کنی به جز این سه تا شرکت های وب اسیاتک مخابرات.

14. این کاربر از sima_6600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •