به دلیل اشتباه پیش آمده لطفا حذف شود.
به دلیل اشتباه پیش آمده لطفا حذف شود.
برای دومین شب هم سرعت 10KB ، واضحه که محدود شدم ولی همچنان چیزی در پنل نوشته نشده :
![]()
ای برار عجب حکایتیه . اینا دیگه بیش از حد شلوغش کردن : نیم بها , چاشت , روز ابری , اگه قول بدی بچه خوبی باشی .. اه .
چقدر مسخره بازی برای یک سرویس پیش پا افتاده . واقعا جای تاسف داره جناب وزیر محترم .
بهرحال فکر کنم انتخاب منطقی کردی . منکه هنوز در برزخم .
اینم از هنر وب مسترشونه , برای منم همینطور میزد .
Last edited by gigaht; 29-09-2014 at 02:18.
دیگه دل از اینترنت بکنید ..... هر چقدر دانلود دارید فکرشو از سرتان بیرون کنید.....
شبها راحت بخوابید ..... از حجم روزانه تونم برای دیدن مقدار حجم مطالب که برای دانلود گذاشتن استفادکنیدیا جیبتان رو سوراخ کنید و پول تقدیم شرکت مشتری مدار!!!!!!!!!!!!!!!!!! صباغ نه بکند.
(بی تفاوت)
قسمت اول صحبتت(جذب کاربرهای جدید و بی اطلاع) من رو یاد این خبر علمی انداخت که این روزا زیادم سروصدا کرده
بله معجون جوانی صبانت در جذب افراد جدید و غافله. چون قدیمی ها و عاقل ها تند تند دارن فلنگ رو می بندن و یا اگرم با کلی اعتراض همچنان باقی بمونن اونقدر صبانت رو دوشیدن و می دوشن و با همفکری با هم طرح ها و ترفندهایی انتخاب میکنند که سود کمتری نصیب صبانت میشهکشف تازه پژوهشگران آمریکایی در جستجوی معجون جوانی
شاید کمی عجیب و ترسناک به نظر بیاید ولی آیا راز جوان ماندن و پیر نشدن میتواند در خون جوانان باشد؟ تحقیقات علمی جدید در آمریکا نشان میدهد که شاید با تزریق خون جوان بشود جلوی پیر شدن مغز انسان را گرفت
برای بخش دوم صحبتت هم بگم که آفتاب همون پارس آنلاینه. از قدیم که کارتهای دایل آپ می فروخت اسمش آفتاب بود. البته فکر کنم توی این آشفته بازاری که راه افتاده اینم بجای آفتاب بهتره اسمش رو بذاره آفتابه دزد
دوستان تجربه چند ساله استفاده از اینترنت ایران ثابت کرده که تمام شرکت ها پس از جذب کردن مشتری زیاد و بستن بار خود و برای جلوگیری از مصرف پهنای باند زیاد و کاهش هزینه ها اقدام به محدودیت در اینترنت شبانه کرده و یا نامحدودهایش را برای آن محدودیت سرعت و ترافیک تعیین کرده و قیمتهایش را بالا برده است و بزودی دیگر هیچ شرکتی شبانه کاملا رایگان ارائه نمیدهد اولش شاتل الان صبا و بزودی آسیاتک و فن آوا شک نکنید که نامحدود فن آوا هم محدودیت ترافیک براش تعیین میکنه و بعدش سرعت تقسیم بر ۸ میشه یعنی با ۵۱۲ از ۱۶ کیلوبایت بیشتر نمیگیری و با پول ۲ مگ نامحدود ۶۴ تا میگیری علت این اوضاع هم نبود نظارت بر روی شرکت های اینترنتی است.
اتفاقا خود قوانین سازمان مقررات رادیویی باعث شده که شرکتها نهایت سواستفاده را ببرند اون از وزارت فناوری و شرکت زیرساخت که پهنای اینترنت را وارد و 200 برابر قیمت به شرکتها میفروشن و با یه سری قوانین مزخرف به شرکتها هم اجازه میدن با حقه بازی و دزدی سود ببرند مملکت از پایه ویرانه خدا لعنت کنه باعث و بانیش
تاپیک فن آوایی ها میگن روی همین 512 بسته میشه ولی خودم خیر نپرسیدم ولی خودشون میگفتند یوزر کم میگیرند و به تناسب و سرعت بالا میدن
تازه یک نمایندگی هم بیشتر توی مشهد ندارند یعنی یک دفتر
در حالیکه صبانت هر بقالی هم که بری نوشته نمایندگی صبا نت ! اینترنت صبانت !
آره یک زمانی خوب بود ولی نه تا وقتی که گندش همه جا رو گرفته
من که خطم 2 ساله نویز داره گاهی می گیره گاهی ول می کنه باز نویز دار شد و صبانت و مخابرات توانایی رفع اشکال را دو سال هست ندارند فکر کنم باید به سازمان ملل متحد شکایت کنم ................
الان با وایمکس ایرانسل وصل هستم ........ به نظر شما سازمان ملل پیگیری می کنه یا ................![]()
شما یک نگاهی به داخل جعبه کافوهای مخابرات که سر راه خط تلفن شماست و معمولا هر 15 الی 20 متر یکی به دیوار نصب شده بینداز اونقدر سیمهای پوسیده و در هم و برهمی داره که تعجب میکنی چطور از پس مکالمه ی شما برمیاد، نویز و پشتیبانیش از اینترنت و دیتا که دیگه بماند ...
خوشبختانه به همت دله دزدهای زحمتکش معتاد، درب این جعبه کافوها همیشه باز و یا آویز هست طوریکه حتی چغک هم میره اونجا و همراه جوجه هاش از اینترنت مفتی فیض میبرن . بالاخره پیچهای 20 تا جعبه رو هم که باز کنن خودش میشه نیم کیلوپیچ و میشه باهاش هزینه ی چند نخود چیز و یک شب سفر به فضا !!! رو درآورد. خدا رو شکر که این اینترنت برای همه نون داره الا ما کاربرها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)