تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1446 از 1783 اولاول ... 446946134613961436144214431444144514461447144814491450145614961546 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,451 به 14,460 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

آسیاتک هم گرون کرد !!!!!!!!!!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قبلا از 1 تا 8 رایگان بود ولی الان از 2 تا 8..... طرحایی هم که نیم بها بود از 2 شروع می شن...... فکر کنم 1000 تومن کشید رو طرحاش

تمام طرحاش به غیر از 128 رایگان شبانه رو دارن..... ولی 10 گیگ حجم باهاش هست.... مثلا طرح یک مگ با 10 گیگ حجم و 2 تا 8 رایگان = 38 تومن
    ولی من طرح 2 مگ با 6 گیگ حجم , 2 تا 5 نیم بها و 5 تا 8 رایگان رو می خوام بگیرم .... قیمت 28 تومن..... همین مقدار برای من کافیه

شانس که نداریم
    به دلیل اشتباه پیش آمده لطفا حذف شود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

نه اگه محدود شده باشی می نویسه
    سرویس شبانه با اعمال محدودیت
    حجم بخری دوباره میره بالا سرعت
    برای دومین شب هم سرعت 10KB ، واضحه که محدود شدم ولی همچنان چیزی در پنل نوشته نشده :

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آسیاتک هم گرون کرد !!!!!!!!!!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قبلا از 1 تا 8 رایگان بود ولی الان از 2 تا 8..... طرحایی هم که نیم بها بود از 2 شروع می شن...... فکر کنم 1000 تومن کشید رو طرحاش

تمام طرحاش به غیر از 128 رایگان شبانه رو دارن..... ولی 10 گیگ حجم باهاش هست.... مثلا طرح یک مگ با 10 گیگ حجم و 2 تا 8 رایگان = 38 تومن
    ولی من طرح 2 مگ با 6 گیگ حجم , 2 تا 5 نیم بها و 5 تا 8 رایگان رو می خوام بگیرم .... قیمت 28 تومن..... همین مقدار برای من کافیه

شانس که نداریم

ای برار عجب حکایتیه . اینا دیگه بیش از حد شلوغش کردن : نیم بها , چاشت , روز ابری , اگه قول بدی بچه خوبی باشی .. اه .
    چقدر مسخره بازی برای یک سرویس پیش پا افتاده . واقعا جای تاسف داره جناب وزیر محترم .

بهرحال فکر کنم انتخاب منطقی کردی . منکه هنوز در برزخم .

برای دومین شب هم سرعت 10KB ، واضحه که محدود شدم ولی همچنان چیزی در پنل نوشته نشده :

اینم از هنر وب مسترشونه , برای منم همینطور میزد .
    Last edited by gigaht; 29-09-2014 at 02:18.

4. 4 کاربر از gigaht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه RealFlow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    3ds Max

پيش فرض

دیگه دل از اینترنت بکنید ..... هر چقدر دانلود دارید فکرشو از سرتان بیرون کنید.....
    شبها راحت بخوابید ..... از حجم روزانه تونم برای دیدن مقدار حجم مطالب که برای دانلود گذاشتن استفادکنیدیا جیبتان رو سوراخ کنید و پول تقدیم شرکت مشتری مدار!!!!!!!!!!!!!!!!!! صباغ نه بکند.
    (بی تفاوت)

6. این کاربر از RealFlow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

نمایشگاه مشهد که رفته بودم بیشترین تبلیغ و غرفه صبا نت بود ورودی دو طرف رو اشغال کرده
    بود و مشغول فریب مردم بودن. به زور میخواستن تبلیغاتشان رو گوش کنی

البته آفتاب و مخابرات و پیشگامان و فن آوا مبین نت هم بودن ولی به اندازه اون سه تا شلوغ نکرده بودن
    پارس رو پیدا نکردم شایدم غرفه نداشت
    قسمت اول صحبتت(جذب کاربرهای جدید و بی اطلاع) من رو یاد این خبر علمی انداخت که این روزا زیادم سروصدا کرده

کشف تازه پژوهشگران آمریکایی در جستجوی معجون جوانی
    شاید کمی عجیب و ترسناک به نظر بیاید ولی آیا راز جوان ماندن و پیر نشدن میتواند در خون جوانان باشد؟ تحقیقات علمی جدید در آمریکا نشان میدهد که شاید با تزریق خون جوان بشود جلوی پیر شدن مغز انسان را گرفت
    بله معجون جوانی صبانت در جذب افراد جدید و غافله. چون قدیمی ها و عاقل ها تند تند دارن فلنگ رو می بندن و یا اگرم با کلی اعتراض همچنان باقی بمونن اونقدر صبانت رو دوشیدن و می دوشن و با همفکری با هم طرح ها و ترفندهایی انتخاب میکنند که سود کمتری نصیب صبانت میشه

برای بخش دوم صحبتت هم بگم که آفتاب همون پارس آنلاینه. از قدیم که کارتهای دایل آپ می فروخت اسمش آفتاب بود. البته فکر کنم توی این آشفته بازاری که راه افتاده اینم بجای آفتاب بهتره اسمش رو بذاره آفتابه دزد

8. 3 کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان تجربه چند ساله استفاده از اینترنت ایران ثابت کرده که تمام شرکت ها پس از جذب کردن مشتری زیاد و بستن بار خود و برای جلوگیری از مصرف پهنای باند زیاد و کاهش هزینه ها اقدام به محدودیت در اینترنت شبانه کرده و یا نامحدودهایش را برای آن محدودیت سرعت و ترافیک تعیین کرده و قیمتهایش را بالا برده است و بزودی دیگر هیچ شرکتی شبانه کاملا رایگان ارائه نمیدهد اولش شاتل الان صبا و بزودی آسیاتک و فن آوا شک نکنید که نامحدود فن آوا هم محدودیت ترافیک براش تعیین میکنه و بعدش سرعت تقسیم بر ۸ میشه یعنی با ۵۱۲ از ۱۶ کیلوبایت بیشتر نمیگیری و با پول ۲ مگ نامحدود ۶۴ تا میگیری علت این اوضاع هم نبود نظارت بر روی شرکت های اینترنتی است.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان تجربه چند ساله استفاده از اینترنت ایران ثابت کرده که تمام شرکت ها پس از جذب کردن مشتری زیاد و بستن بار خود و برای جلوگیری از مصرف پهنای باند زیاد و کاهش هزینه ها اقدام به محدودیت در اینترنت شبانه کرده و یا نامحدودهایش را برای آن محدودیت سرعت و ترافیک تعیین کرده و قیمتهایش را بالا برده است و بزودی دیگر هیچ شرکتی شبانه کاملا رایگان ارائه نمیدهد اولش شاتل الان صبا و بزودی آسیاتک و فن آوا شک نکنید که نامحدود فن آوا هم محدودیت ترافیک براش تعیین میکنه و بعدش سرعت تقسیم بر ۸ میشه یعنی با ۵۱۲ از ۱۶ کیلوبایت بیشتر نمیگیری و با پول ۲ مگ نامحدود ۶۴ تا میگیری علت این اوضاع هم نبود نظارت بر روی شرکت های اینترنتی است.
    اتفاقا خود قوانین سازمان مقررات رادیویی باعث شده که شرکتها نهایت سواستفاده را ببرند اون از وزارت فناوری و شرکت زیرساخت که پهنای اینترنت را وارد و 200 برابر قیمت به شرکتها میفروشن و با یه سری قوانین مزخرف به شرکتها هم اجازه میدن با حقه بازی و دزدی سود ببرند مملکت از پایه ویرانه خدا لعنت کنه باعث و بانیش

11. این کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

دوست عزیز شما که 512 نامحدود برداشتی نپرسیدی که پهنای باندتو روی چند میبندن؟.روی همین 512 یا بیشتر.
    تاپیک فن آوایی ها میگن روی همین 512 بسته میشه ولی خودم خیر نپرسیدم ولی خودشون میگفتند یوزر کم میگیرند و به تناسب و سرعت بالا میدن
    تازه یک نمایندگی هم بیشتر توی مشهد ندارند یعنی یک دفتر
    در حالیکه صبانت هر بقالی هم که بری نوشته نمایندگی صبا نت ! اینترنت صبانت !
    آره یک زمانی خوب بود ولی نه تا وقتی که گندش همه جا رو گرفته

13. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

من که خطم 2 ساله نویز داره گاهی می گیره گاهی ول می کنه باز نویز دار شد و صبانت و مخابرات توانایی رفع اشکال را دو سال هست ندارند فکر کنم باید به سازمان ملل متحد شکایت کنم ................

الان با وایمکس ایرانسل وصل هستم ........ به نظر شما سازمان ملل پیگیری می کنه یا ................

15. 3 کاربر از t2download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

من که خطم 2 ساله نویز داره گاهی می گیره گاهی ول می کنه باز نویز دار شد و صبانت و مخابرات توانایی رفع اشکال را دو سال هست ندارند فکر کنم باید به سازمان ملل متحد شکایت کنم ................

الان با وایمکس ایرانسل وصل هستم ........ به نظر شما سازمان ملل پیگیری می کنه یا ................
    شما یک نگاهی به داخل جعبه کافوهای مخابرات که سر راه خط تلفن شماست و معمولا هر 15 الی 20 متر یکی به دیوار نصب شده بینداز اونقدر سیمهای پوسیده و در هم و برهمی داره که تعجب میکنی چطور از پس مکالمه ی شما برمیاد، نویز و پشتیبانیش از اینترنت و دیتا که دیگه بماند ...

خوشبختانه به همت دله دزدهای زحمتکش معتاد، درب این جعبه کافوها همیشه باز و یا آویز هست طوریکه حتی چغک هم میره اونجا و همراه جوجه هاش از اینترنت مفتی فیض میبرن . بالاخره پیچهای 20 تا جعبه رو هم که باز کنن خودش میشه نیم کیلوپیچ و میشه باهاش هزینه ی چند نخود چیز و یک شب سفر به فضا !!! رو درآورد. خدا رو شکر که این اینترنت برای همه نون داره الا ما کاربرها

17. 8 کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •