سلام به دوستان گل و عزیز.من یه سوالی دارم اگه ممکنه یه جواب کامل بدین . سرعت دانلود پارس آنلاین با 256 چنده؟تو بازی های آنلاین پینگ بین چند تا چنده؟از وضعیت پارس راضی هستین؟
سلام به دوستان گل و عزیز.من یه سوالی دارم اگه ممکنه یه جواب کامل بدین . سرعت دانلود پارس آنلاین با 256 چنده؟تو بازی های آنلاین پینگ بین چند تا چنده؟از وضعیت پارس راضی هستین؟
منم همین سرویس رو دارم ، میبینی دانلود شروع میشه 170 و 180 دانلود میکنه ، ولی مثلا بعد 20 ثانبه یهو سرعت افت میکنه میاد تا 0 بعدش 10 ثانیه اینطوری میمونه دوباره راه میافته میره تا 180 و همین حالت تکرار میشه. گاهی اوقات هم وقتی پایین میاد دیگه هنگ میکنه و دانلود قطع میشه .
واسه شما پیش نیومده ؟
سرعت ها در مناطق مختلف مختلفه
برای منت در طی روز 194 هست البته بالا پایین داره ولی همین حدوداست ولی از 1 تا 6 صبح میاد روی 30 الی 40
پینگ هم روی 200 هست حدودا
[/COLOR]نه برا من پایین نیومده
اینطور که شما میگید نشده
شما اهل بازی آنلاین هستید یا نه؟
آخه مثلا تو سرور خارج قبل ها پینگ من 300 بود ولی تو سرور ایران 60 بود می خوام بدونم پارس آنلاین پینگش تو سرور ایران 200؟!!!!!!
براي من در شروع دانلود يعني ساعت 1 سرعت از 190 شروع ميشه بعد 5 دقيقه ميرسه به 25 نهايتا 30.
ولي هنگ نميكنه يا دانلود قطع نميشه.
سلام منم پارس انلاین دارم سرویس 128 سرعت دانلودم 146kb/s هست امروزسرعتم دقیق اومده رو 14-18 kb/s دوستان امروز سرعت اینترنت اومده پایین؟کسی خبر نداره این اینتنت ملی از کی شروع می شه و همون وقت که استارت می خوره نت جهانی هم قطع می شه؟
نمی دونم . منم فقط شنیدم . ترفندیه که شب ها سرعتشون رو می برن بالا . مثلاً (حتی) روزا سرعتشون حد اکثر 30 هستش ولی شبا یهو 5 گیگ دانلود می کنند![]()
اگر اهل بازیه آنلاینی اصلا و ابدا سمت پارس نیا که اوضاع پینگش بدجور بیریخته تا 4 ماه پیش پینگ 120 به پایین بود الان 370 به بالاست...نیا ضرر میکنی
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)