تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1446 از 2199 اولاول ... 4469461346139614361442144314441445144614471448144914501456149615461946 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,451 به 14,460 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان من یه ip static از مبین نت گرفتم , فقط نمیدونم چطور ip رو مودم ست کنم
    مودمم مدل SWC9200 هست
    لطفا راهنماییم کنید
    ممنون
    آیپی خودش ست میشه رو اینترنتون از طرف مبین نت

2. این کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام

بالاخره من مجبور شدم طرح 2 مگ قدیم رو به دلیل عدم تمدید مبین نت عوض کنم

رفتم طرح ویژه نوروز گرفتم فعلا که تست کردم خوبه و سرعت دان دوروبره 120 کیلو هست. نصبت به قیمتش میصرفه.

فقط همین اول تو صفحه مشترکین نوشته حجم مصرفی 17.8 گیگ؟؟؟ می دنم اپدیت و نوشته های این صفحه دقیق نیست. ولی میخوام ببینم واسه کسی هم اینطور هست یانه؟
    منم 217 مگم از اول نبود یعنی نوشته استفاده شده ولی من حضور ذهن ندارم شاید استفاده کرده باشم .می شه بپرسم چرا تمدید نکردن باتون ؟اشتراک 2 مگتون سرعتش چند بود هم روزانه هم شبانه و چند ماه بوده ک تمدید نشده ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام

بالاخره من مجبور شدم طرح 2 مگ قدیم رو به دلیل عدم تمدید مبین نت عوض کنم

رفتم طرح ویژه نوروز گرفتم فعلا که تست کردم خوبه و سرعت دان دوروبره 120 کیلو هست. نصبت به قیمتش میصرفه.

فقط همین اول تو صفحه مشترکین نوشته حجم مصرفی 17.8 گیگ؟؟؟ می دنم اپدیت و نوشته های این صفحه دقیق نیست. ولی میخوام ببینم واسه کسی هم اینطور هست یانه؟
    خدا چه رحمی به من کرد که دقیقاً روز قبل از گرونی طرح ها ۶ ماهه تمدید کردم طرح ۲ مگ قدیمیم رو !!

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

شمارتو برام ارسال کن بهت میگم چیکار کنی ، اگه خودت بلدی برو قسمت network connection ها و کانکشنی که وصله اونجا میبینی بعد باید کلیک راست کنی روش و properties بزنی بعد اون پایین ۲تا جای تیک هست ، اولیش اینکه اگه کانکشن وصل بود اون ۲ تا کامپیوتر رو نشون بده ، که به طور پیش فرض تیک نخورده و شما باید تیک بزنی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شمارتو برام ارسال کن بهت میگم چیکار کنی ، اگه خودت بلدی برو قسمت network connection ها و کانکشنی که وصله اونجا میبینی بعد باید کلیک راست کنی روش و properties بزنی بعد اون پایین ۲تا جای تیک هست ، اولیش اینکه اگه کانکشن وصل بود اون ۲ تا کامپیوتر رو نشون بده ، که به طور پیش فرض تیک نخورده و شما باید تیک بزنی
    این کارو قبلا کردم اصلا این کانکشن برای من وجود نداره یکی از دوستان هم ب جز این روش سه روش دیگه هم گفت اونا هم جواب نداد .مرسی فکر نکنم بشه کاریش کرد شاید کارت شبکه رو در اوردم تو ی اسلات دیگه زدم مشکل از ی جا دیگس .یا ویندوزو ریپر کردم شایدم ویندوز 7 ریختم . ولی واقعا این کانکشنه خیلی مهمه وقتی نباشه می فهمید کافیه 2 روز hiden کنیدش قدرشو می دونید
    ادیت : درست شد بالاخره چقدر اذیتمون کرد ی جورایی ویندوز قاطی کرده بود با قطع کردن اتصالات مودم و وصل کردن مجددشون اومد اون پایین ! ممنون از همه دوستان که یاری کردن دمتون گرم
    Last edited by pcgamer; 01-04-2013 at 19:55.

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

منم 217 مگم از اول نبود یعنی نوشته استفاده شده ولی من حضور ذهن ندارم شاید استفاده کرده باشم .می شه بپرسم چرا تمدید نکردن باتون ؟اشتراک 2 مگتون سرعتش چند بود هم روزانه هم شبانه و چند ماه بوده ک تمدید نشده ؟
    مثل اینکه باید دیگه از طرح رو با قیمت های جدید برداشت البته من بعد از اعلام قیمت های جدید 2-3 بار طرح 2 مگ رو با همون 16 تومن سابق تمدید کردم سرعت روزانه حول و حوش 200 کیلو بود شب ها هم به زور vpn و فیلتر شکن حدودا 3 گیگ دانلود داشتم

حالا که باید زورکی طرح رو با قیمت جدید بگیرم این طرح نوروزی واسم خبلی به صرفه ترهست

8. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

منم این چند روز خیلی قطعی داشتم.فعلا دو سه ساعته که ثبات داره.
    لیست این قیمت ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست. خودتون مببینید. سرعت ها واقعی هستند، یعنی Burst اعمال نمیشه.
    شبانه ی رایگان مبین نت از 2 صبح تا 8 صبحه.
    سرعت دانلود شبانه هم به عوامل متعددی بستگی داره. اما معولاً از 50 تا 60 کیلوبایت در ثانیه کمتر نمیشه و اگر سرور داخل ایران باشه با حداکثر سرعت دانلود میشه.
    +
    البته بستگی ب نوع اشتراکی هم ک می گیرن داره مثلا 1 مگ باشه یا 128 و اینم اضافه کنم ک قیمت ها adsl خیلی بهتره ب نظرم گیگی 2500 ولی مبین نت 8 تومن
    شماها شبانه با حداکثر سرعت دانلود میکنید؟مثلا 512 رو با 64 و یک مگ رو با 128؟شبانه؟؟؟

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

بعد از 8 ماه که 2 مگ داشتم برای اولین بار طرح 1 مگ (نوروزی) رو انتخاب کردم. سرعتش برای من مثل همون 2 مگ هست.

بعد از ساعت 8

11. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mr.World.Wide's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

من طرح 1 مگ رو دارم توی روز سرعتم 150 یا 160 هست ولی توی شب برای دانلود رایگان به 20 میرسه
    من الان شب ها فقط 900 مگ دانلود میتونم بکنم
    آخه چرا؟؟؟
    لااقل 2 گیگ که باید بتونم هر شب دانلود کنم که
    توی قم هم هستم

13. این کاربر از Mr.World.Wide بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    middel of nowhere

پيش فرض

آیپی خودش ست میشه رو اینترنتون از طرف مبین نت
    حرفتون درسته چون از طرف مبین نت یه ip منحصرد به شما تخصیص میدند ولی برای اینکه مودم فقط به همون ip کانکت بشه یه سری تنظیمات داره که بایست رو مودم انجام بدی
    من اون رو نمیدونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •