اول تشریف میبرید پنل مشتریان آسیاتک: crm.asiatech.ir
خدمات اینترنت>اینترنت پرسرعت ADSL>انتخاب سرویستون (کلیک روی سرویس فعلیتون)>تغییر سرویس
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
اول تشریف میبرید پنل مشتریان آسیاتک: crm.asiatech.ir
خدمات اینترنت>اینترنت پرسرعت ADSL>انتخاب سرویستون (کلیک روی سرویس فعلیتون)>تغییر سرویس
سرعت محدود ۵۱۲ چه طور هست روزا و شبا؟
ما که حضوری ثبت نام کرده بودیم , شماره مشتری از کجا بیاریم ؟؟![]()
نه دوست عزیز اینجوری نیست ! من خودم دو مگ محدود داشتم ، 256 نامحدود گرفتم بعد 1 مگ نامحدود ! شما هر سرویسی بخوای هر دوره میتونی انتخاب کنیالبته هر سرعت و سرویسی نیست، فقط میشه ارتقاء داد. مثلاً من الان فقط میتونم ارتقاء بدم به 2 مگ (کیمیا) طلایی.
بعد از ثبت نام باید شماره مشتری بهتون داده میشد از طریق SMS. (بعد از وارد شدن با شماره مشتری میتونید یه نام کاربری انتخاب کنید و از اون به بعد به جای شماره مشتری با اون نام کاربری وارد بشید.)
تماس بگیرید با پشتیبانی شماره تلفنتون رو بدید احتمالاً شماره مشتری و رمز بهتون میدن.
Last edited by mohsen_rkh; 10-08-2013 at 14:55.
بله هر دوره، نه در طول دوره! اگر منظورتون تمدید سرویس هست بله میشه هر سرویسی؛ ولی من تغییر سرویس ضمن دوره رو گفتم یعنی مثلاً 15 روز از سرویس مونده باشه ولی من از امروز تا پایان دوره (یعنی همون 15 روز دیگه) یه سرویس دیگه انتخاب کنم.
Last edited by mohsen_rkh; 10-08-2013 at 14:56.
یعنی هیچکس اینجا از سرویس گوگل تاک استفاده نمیکنه؟؟
ظاهرا همه سوالشون درباره قیمت و سرعت سرویسهاست!!!
من خودم سرعتم خوبه ولی نمیتونم از گوگل ویس و گوگل تاک استفاده کنم.لطفا این سوال منم جواب بدید.
ورژن 1.0.0.104 وصل نمیشه (Blocked) ولی ورژن 1.0.0.105 وصل میشه و مشکلی نداره، از همین ورژن استفاده کنید احتمالاً بتونید وصل شید.
Last edited by mohsen_rkh; 10-08-2013 at 16:09.
دوست عزیز شما از google voice هم استفاده میکنید؟من با قسمت چت تصویری google voice که از داخل خود مرورگر هست مشکل دارم ولی چت صوتی (تماس تلفنی) امکان پذیره.انگار isp من میتونه پکتهای تصویری رو تشخیص بده و بلاک کنه چون من اصلا نمیتونم به صورت تصوریری ارتباط برقرار کنم.وقتی شروع به اینوایت کردن میکنم (از داخل خود اینترنت اکسپلورر) بلافاصله ارتباط با جیمیل قطع میشه.من شنیدم این مشکل در بعضی isp ها وجود نداره.
نظری ندارید؟
پلاگینی که روی Google Talk نصب میشه کار میکنه.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)