تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1446 از 2365 اولاول ... 4469461346139614361442144314441445144614471448144914501456149615461946 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,451 به 14,460 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

چرا بیخیال 6975 و 718 بشه؟ این دوتا ماشالله بین ملت خیلی طرفدار دارند اما من واقعا نمیدونم چه معایب و مزایایی دارند نسبت به 1073 یا co609
    در مورد اسپیکر های کدانس هم توی اصفهان ماشالله طرفدار داره اما من توی انجمن چیزی در موردش پیدا نکردم.میشه توضیح بدید؟
    سلام
    6975 سری های جدیدش که تعریفی نداره
    718 صدای تیوترش جیغه و تو ولوم زیاد فقط هور هور میکنه!
    شاید برای بار اول خوب باشه ولی تا صدای چند تا کواک خوب دیگه رو بشنوید خودتون متوجه حرفم میشید
    کدنس رو اطلاعی ندارم ازش ولی چند تا از دوستان که اینجا داشتن راضی بودن.
    شما اگه میتونید برید صدای 718 رو گوش کنید با 1073 ببینید چند چند میشید
    big-bang (اقا مهدی)کواک 1073 داره اصفهان هم هست.......
    co609 هم از نظر کیفیت تو شرایط یکسان بهتر از 1073 عمل میکنه.

ممنون از راهنمایی تون . بودجه تاهمون 300 یاکمتر.
    5602 دوتاrms150میده درصورتی که hcx690 rms130 هست مشکلی پیش نمیاد؟واینکه قیمت 5602 الان چنده؟اگه آمپیلی های دیگه ای که بشه با این کواک نصب کردوقیمتش بیشتراز300نباشه بهم معرفی کنید ممنونتون میشم.
    سلام
    5602 حدودا 300 حالا 50 تومنی بالا پایین داره
    قیمت دقیق ندارم
    20 وات بیشترش مشکلی نداره....
    این 150 وات با برق 14.4 تست شده....
    من با کابل 0 گیج13.8 ولت گرفتم که این عدد با کابل های نازک تر پایین تر هم میاد
    مشکلی نیست.
    Last edited by hoseinsps; 14-03-2014 at 23:14.

2. 2 کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام
    6975 سری های جدیدش که تعریفی نداره
    718 صدای تیوترش جیغه و تو ولوم زیاد فقط هور هور میکنه!
    شاید برای بار اول خوب باشه ولی تا صدای چند تا کواک خوب دیگه رو بشنوید خودتون متوجه حرفم میشید
    کدنس رو اطلاعی ندارم ازش ولی چند تا از دوستان که اینجا داشتن راضی بودن.
    شما اگه میتونید برید صدای 718 رو گوش کنید با 1073 ببینید چند چند میشید
    big-bang (اقا مهدی)کواک 1073 داره اصفهان هم هست.......
    co609 هم از نظر کیفیت تو شرایط یکسان بهتر از 1073 عمل میکنه.
    ت.
    خودم co609 خریدم اما هنوز نصبش نکردم ولی یه سری دوستان بهم 1073 رو پیشنهاد داده بودند یه سری هم باند های کنوود و پایونیر و کلاریون
    نظرتون در مورد باند های کنوود و پایونر (کلا) چیه؟اخه ماشالله ایرانی جماعت عاشق این دو مدله
    باند کلاریون هم که همه به ما میگن حرفه ای هست تما ما اخرش نفهمیدسم حرفه ای به زبون ساده یعنی چی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام
    5602 حدودا 300 حالا 50 تومنی بالا پایین داره
    قیمت دقیق ندارم
    20 وات بیشترش مشکلی نداره....
    این 150 وات با برق 14.4 تست شده....
    من با کابل 0 گیج13.8 ولت گرفتم که این عدد با کابل های نازک تر پایین تر هم میاد
    مشکلی نیست.
    به نظرشمامن میتونم باگیج8اینوراه بندازم یابایدپایینترباشه؟

داره خودمونی میشه arsamari91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

کلا ملت مارو نمیبیننا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

به نظرشمامن میتونم باگیج8اینوراه بندازم یابایدپایینترباشه؟
    بله عزیز
    سیستم من به دلیل نبود بودجه الان با سیم برق ده گیج داره کار میکنه خوبم هستش فعلا. انگار تقریبا حدود 800 وات رو داره جواب میده نه کمبود برقی تا حالا دیدم نه داغ شدن سیمی تا حالا داشتم حالا نمیدونم شانسی شده یا هر چی رو نمیدونم دیگه

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

7. 2 کاربر از BIG-BANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

کلا ملت مارو نمیبیننا
    عزیز شما جی وی سی hx 7158 یگیرین بدون آمپلی خیلی خوب دوستان ازش صدا گرفتن قیمتش هم 210 تومن هست

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

9. 3 کاربر از BIG-BANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

دوستان یک سوال:
    پخشی که روی 206 های جدید هست، روی پراید هم جواب میده؟

* حالا روی پراید یه پخش JVC دارم و میخوام وقتی ماشینم رو تحویل گرفتم، پخش فابریک 206 رو بزارم روی پراید و پخش JVC رو بزارم روی 206 ! همچین کاری ممکن هست؟

و درضمن کدوم پخش ها اینترفیس (کنترل فرمانی 206 ) رو ساپورت میکنن؟
    *پخش من JVC KD-R406 هست! این رو میشه روی 206 استفاده کرد؟ ریموت کار میکنه؟

داره خودمونی میشه hamed.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

واقعا مثل اینکه آقا حمید نباشه هیچ کس جواب مارو نمیده.دمش گرم آقا حمید...
    سلام آقا حمید گل وهمه دوستان.من واسه این سیستم:
    پایونیر 7150
    پایونیر 6975 اصل
    سـاب ووفر کنوود 3010 روی طاقچه
    داشتم دنبال آمپ خوب میگشتم.خاطرت که هست،بودجم کم شد و ....دو تا گزینه پیدا کردم.یکی 6604 پایونیر و یکی ام 846 کنوود.اولی رو 270-80 قیمت دادن بهم و دومی رو 320.میخواستم ببینم اول اینکه کدوم بهتره و اینکه قیمتشاشون درسته؟خوبه؟و دیگه اینکه مورد بهتری هم هست؟تا همین حدود قیمتها مثل پایونیر 8604 و جی وی سی 9004 .میخوام هم باندام رو خوب را بندازه هم ساب.البته بخاطره محدودیت بودجه بیشتر رو دوتای اولی موندم اما اگه بدونم خیلی کیفیتها فرق میکنه از دوتای پایینی میگیرم.
    و هرتزEP4X
    Last edited by hamed.69; 15-03-2014 at 10:42.

12. این کاربر از hamed.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دیروز صدای 1073 رو شنیدم نسبت به co بیس بیشتری میزنه ولی صدا خیلی شلوغه به درد چهارشنبه سوری و کل کل میخوره
    ولی co کیفیت و شفافیت بیشتری داره حدود 30%

14. 3 کاربر از sayberiya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگي خصوصا حميد عزيز.
    فرصتي شد كه بشه يه پست بذارم
    پخش 8019 كاركرده اما در حد خريداري و نصب شد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

يكي از دلايلي كه باعث شد كمتر از لطف و راهنمايي دوستان استفاده كنم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام خدمت همه سروران و عزيزاي دلم.از اينكه تاخير دارم در ارائه پاسخ از همگي عذرخواي ميكنم.
    همچنين سلام مخصوص خدمت زاوس جان. خدائيش خيلي تو فركتون بودم از او نروز برفي و گرفتاريهاتون.شرمنده كه نتونستم تماس بگيرم.
    سيستم رو هنوز نبستي؟بابا عيد آمدا.ببند زودتر يه ريويو بنويس ببينيم كجاي كاريم.
    سلام بر اساتید
    من چندتا سوال کلی دارم :
    1 - امپ فقط کارش اینه که برق اسپیکر رو تامین کنه؟اگر میشه ساده بفرمایین امپ دقیقا چه کاری انجام میده؟
    2 - این وات و اهم توی امپ یعنی چی؟یعنی وات چیکار میکنه و اهم چیکار میکنه؟
    3 - چجوری باید بفهمیم یه امپ به یه جفت اسپیکر میخوره یا نه؟لطفا دقیق بفرمایین که الان اگر به من گفتم ایا اسپیکر فلان به امپ فلا میخوره چجوری باید جواب بدم؟
    4 - فرض کنین یه جفت اسپیکر بدون ساب داریم.بیس دقیقا از کجای اسپیکر در میاد؟
    5 - این درایو شدن یعنی چی؟چرا بعضی موقع ها فروشنده ها امپ و باندی رو پیشنهاد میدند که با عقل درایو شدنشون جور در نمیاد و امپ نمیتونه اسپیکر رو تامین کنه؟
    6 - در بریک شدن سیستم از لحاظ علمی دقیقا چه پروسه ای صورت میپذیره؟
    7 - گین چیه؟
    مرسی
    سلام.بنده خيلي عاميانه توضيح ميدم خدمتتون.
    1-آمپليفاير كارش تقويت و تفكيك كردن فركانسها از طريق كراس اوورهاي اكتيو داخليش هست.
    2-وات همان نيروي مورد نياز اسپيكر هست كه توسط آمپليفاير براش تامين ميشه.اهم مقدار مقاوتي هست كه يك اسپيكر داره و بر اساس اون از آمپليفاير قدرت رو دريافت ميكنه. مثلا يك مقاوت 4 اهمي و 100 واتي يا يه مقاوت 2 اهمي و 120 واتي و....
    3-به طور اصولي و استاندارد بايد توان RMS يا نومينال اسپيكر با توان RMSخروجي آمپليفاير برابرباشه.(ولي در عمل بهتره توان آمپليفاير حدود 30% بيشتر از توان اسپيكر باشه)
    4-از ووفر يا Cone
    5-درايو شدن يعني راه افتادن.همانطور كه بالاتر عرض كردم،يك اسپيكر يه توان RMS داره كه بايد به همون ميزان بهش وات سالم و بودن كليپ و ديستروشن برسه تا خوب بتونه وظائفش رو اجرا كنه. حالا اگر از اون توان كمتر وارد بشه باعث خراب شدن صدا يا همون ديسستورشن ميشه.
    6-پروسه برك اين شدن به آماده شدن كليه قطعات الكترو مكانيكي لوازم برقي شامل آمپليفايرها،اسپيكرها ،ساب ووفرها و..براي اجراي دقيقتر و كاملتر وظائيف آنها بايد انجام بشه. از سيم و ترانزيستور وخازن بگير تا دمپر و رابر و...
    7-گين معني لغويش يعني افزايش دادن.تو آمپليفاير يعني مچ كردن دقيق ولتاز خروجي Pre Amp هد يونيت با ولتا‍ژ ورودي آمپليفايرها و اين تنظيم بودن بسيار بسيار مهمه.چرا كه اگر دقيق تنظيم نشده باشه ميتونه آسيب جدي هم به آمپليفاير و هم به اسپيكر وارد نمايد.
    سلام به همگی
    و با تشکر از hamidR15 جان برای راهنمایی هاشون

آقا من سردرگمم, کییفیتی ترین ساب تا 180 تومن چی بخرم؟فقط کیفیت میخوام بلندی صدا و... نمیخوام فقط صدا با بالاترین کیفیت ممکنه رو بده
    سلام و ارادتمندم.
    تو اين رنج نميتوني سايز 12 بخري.من توصيه ميكنم MX 12 بگيري با قيمت 260 تومن.MX 10 هم ميتوني بگيري 210 تومن.

دوستان پروسسور h100 الپاین گیر نمیاد؟نو یا دسته 2....
    کیت کالیبرش هست........
    فعلا شركت نداره
    سلام آقا حمید گل
    co داره شرکت؟
    تعداد محدودي داره ولي تك فروشي نداره. ترجيح ميدن با سيستم كامل مثل آمپ و پخش بفروشن.
    سلام خدمت آقا حمیدِ گل و دوستان
    آقا حمید یه سوال
    پخش 7016 کنوود چیزه خوبیه؟؟؟
    قیمت ندارین شما؟؟؟
    7016 قديم بله ولي جديدا رو خير توصيه نميكنم. مشكل ريدينگ دارن.به جاي اون 7056 بگيريد واقعا عاليه.
    سلام.من برای سوناتا 2009 میخوام ی پخش فابریک دی وی دی بگیرم.بهترین مارک موجود چیه الان؟ از چندین مغازه دار پرسیدم هرکی یچیز میگه... کاسکا وینکا پرونیکس رویال و ....
    حالا موندم چی بگیرم
    لطفا راهنمایی کنید و اگه کسی جایی با قیمت مناسبم تلفن در تهران سراغ دارید بهم بدید مزاحمشون شم برا نصب
    فقط من عجله دارم دوستان تافردا میخوام.
    ممنون

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
    نميدونم DVD رو تهيه كرديد يا خير.
    در هر صورت
    سلام.دوستان ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.من یه پخش 3650پاینردارم.میخوام یه جفت hcx690بگیرم.به نظرتون بانده خوبیه؟واینکه چه آمپیلی ای بایدواسش بگیرم که کامل درایوبشه وقیمتش مناسب باشه؟درضمن قصدخریدساب یاچیزه دیگه ای ندارم.
    آمپليفايري تهيه كنيد كه بين 120 الي 150 وات خروجي بهتون بده.
    کسی نیست جواب ما بده
    یه باند تا سقف حداکثر ۲۵۰ ۳۰۰ برا ۲۰۶ بدون امپیلی
    پخش هم فک کنید یه پایونیر یا کنود روش باشه
    جي وي سي مدل HX 7158 حدود 210 تومن.
    سلام به دوستان عزیز.من تازه عضو شدم.
    میخاستم از اساتید مهترم در مورد خرید باند قدرتی برای ماشینم مشورت بگیرم.
    از رفیقم تو کار سیستم ماشینه پرسیدم .گفت باید برات 6975 300وات گیر بیارم یا اگه میخای یک مدل کندس (مدلش را گفت .یادم رفت)با امپش.
    به نظر شما من چکار کنم؟
    قبلا دو جفت باند 718 داشتم .میخام یه جفتش کنم اما با قدرت ....
    لطف میکنید اگه جوابم را بدید.
    خيلي خوش آمديد به فروم خودتون.
    6975 و 718 ديگه كيفيت خوبي ندارن.ميتونيد از برندهاي ديگه مثل 1073 يا راكفورد سريه پاور يا هرتز هاي انر‍ژي و آديو سيستم CO 609 استفاده نمائيد.
    دقت بفرمائيد براي هر يك از اسپيكرهاي فوق نياز به تامين توان 13 به بالا نياز هست.
    سلام
    دوستان ۱ عدد باند MTX T6C693 خریداری شد، حالا به نظرتون آمپ 3602 Pioneer ردیفه؟ قشنگ پرش میکنه؟

البته صدا خیلی بلند نمیخواما، انتظارم اینه که باند تو صدای بالا هم کیفیتشو از دست نده...

اگر بخوام بریج ببندم به چه لوازم اضافه ای نیاز دارم؟ به نصاب بگم بریج ببند خودش میفهمه دیگه؟؟؟
    خير كافي نيست. 5602 براش تهيه كنيد.دو كانال هست و نياز به بريج نيست.
    چرا بیخیال 6975 و 718 بشه؟ این دوتا ماشالله بین ملت خیلی طرفدار دارند اما من واقعا نمیدونم چه معایب و مزایایی دارند نسبت به 1073 یا co609
    در مورد اسپیکر های کدانس هم توی اصفهان ماشالله طرفدار داره اما من توی انجمن چیزی در موردش پیدا نکردم.میشه توضیح بدید؟
    دوست عزيز من خودم قديم 6975 داشتم. 718 قديم هم شنيدم ولي الان واقعا صداشون بد شده. لذا اصلا جبهه گيري نميكنيم. اينجا هستيم تا از تجارب يكديگر استفاده كنيم.
    چرا بريم هزينه كنيم براي يه اسپيكر كه بعدا پشيمان بشيم. درسته؟
    1073 رو من شخصا از بيسش خوشم مياد و واقعا هيچ اسپيكر بيضي رو دستش نيست.
    CO هم بيس خوبي داره و هم تفكيك عالي به خاطر 2Way بودن. چون اينگونه اسپيكرها (تو خودروئي نه خانگي) كمترين ديستورش رو دارن.ضمنا توان بسيار بالائي رو تحمل ميكنه.تا جائي كه الان داريم 220 وات بهش وارد ميكينم و اگر سيستم تنظيم باشه عالي پاسخ ميده.

16. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •