شما باید بازی رو کرک کنید...
شما باید بازی رو کرک کنید...
دوستان این ارور واسه چیه ....؟؟؟؟
در حالی که من مطمئنم سالمه.............!!!!!The archive is either in unknown format or damaged
وقتی از خود DVD نصب میکنم پارت 3 رو بدون مشکل استخراج میکنه ولی تو پارت 4 گیر میکنه.......
وقتی میریزم رو هارد تو پارت 3 گیر میکنه..........موندم چی کار کنم.........![]()
از DVD ایمیج بگیر بعد بازی رو نصب کن اگه رد کرد که هیچ وگرنه احتمالا پارتها مشکل داره!
ضمنا حتما برای نصب بازی از setup و برنامه unzip اوریجنال خود بازی استفاده کن.
الانه هرکی بازیو میگیره واسه خودش یه ستاپ درست میکنه ستاپش winrarـــه .........ولی نمیدونم چرا اینطوری میکنه ........از DVD ایمیج بگیر بعد بازی رو نصب کن اگه رد کرد که هیچ وگرنه احتمالا پارتها مشکل داره!
ضمنا حتما برای نصب بازی از setup و برنامه unzip اوریجنال خود بازی استفاده کن.
سلام من در بازی مافیای 2 مشکل دارم
به کاراکتر 8(همون که از زندون آزاد میشه) که میرسم سوار ماشین که میشم از بازی خارج میشه
اگه کسی بتونه بهم کمک منه ممنون میشم
احتمالا بازی تون خرابه و مورد داره!
اگه میشه کامل تر توضیح بدید
توی DVD بازی یه فولدر به اسم crack هست که توی اون یه فایل درست همنام فایل اصلی بازی با پسوندEXE. وجود داره(اگه چند تا فایل دیگه هم بود اونها رو هم کپی کنید) که شما باید اون رو توی پوشه اصلی بازی به جای فایل اصلی بازی که درست به همین نام هست قرار بدید که احتمالا موقع جایگزینی سیستم از شما میپرسه که چنین فایلی وجود داره و شما باید گزینه_ی yes رو جهت تائید جایگزینی بزنید...به همین راحتی![]()
سلام من این بازی pes2011 رو نصب کردم وقتی اجراش میکنم این ارور رو میده
سه تا گزینه داره Cancel , Try Again و Continue که من هر کدوم رو میزنم وارد بازی میشه و مشکلی ندارهthere is no disk in the drive. please insert a disk into drive
\Device\Harddisk1\DR1
میخواستم ببینم میشه کاری کرد این ارور رو نده ؟
سلام
وقتی من کامپیوتر رو روشن می کنم میرم داخل یک بازی قدیمی مانند gta vc و ... همه چیز خوبه ولی بعداز حدود بیست دقیقه بازی میره روی دور تند و سریع میشه بازی. و وقتی کامپیوتر مثلا نیم ساعت روشن هست تا میرم تو بازی باز میره روی دور تند .
اگه راهنمایی کنید چه جور این مشکل رو حل کنم ممنون میشم.(در ضمن من سرویس پک 2 ایکس پی نصب هست)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)