مخابرات کلا پسته در بسته هست
نکته ای که تو اینترنت ایران و نه فقط مخابرات وجود داره اینه که دستشون برای هر کاری بازه
همین طرح 2 مگ که می فرمایید طبق قانون مخابرات مکلف میشه که برای شما
حداقل سرعت 32 kB رو فراهم کنه نه بیشتر!
در مورد شبانه که منم پست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو تایید میکنم چون دوستان اگه یادشون باشه طرح بعثت تا مدتها با شبانه ادامه داشت پس شما اگه یه ساله با شبانه بردارید تا یک سال قطعا شبانه دارید اما با چه کیفیتی؟؟!!
این جاس که باید شانس داشته باشی وگرنه با شبانه زیر 10 kB (!)، قطعی های مکرر (هفته ای چند بار و هر بار تا چند ساعت) ، پینگ شدید که مثلا همین فروم خودمون رو بعد از 2-3 دقیقه باز میکنه و حجم های گمشده(!) مواجهی
اگر هم بدشانس نباشی هیچ کدوم از این موارد رخ نمیده (یا حداقل با شدت خیلی پایین رخ میده) و از زندگی لذت میبری!
شخصا هر دو مورد رو تجربه کردم سال گذشته که به خاطر همون مشکلات از مخابرات رفتم ولی جدیدا به اجبار فیبر نوری بودن همین طرح 2 مگ یک ساله 181 تومن رو گرفتم و طی این دو هفته که مشکلی از لحاظ سرعت دانلود نبوده (روز 500-600 و شب 250-300) یک بار قطعی اینرنت داشتم و البته کم شدن حجم هم به شکل عجیبی همجنان ادامه داره کلا اینکه یه page ساده باز میکنی و 10-20 مگ کم میشه در نوع خودش عجیبه به خصوص در مورد پیج های تکراری که هر روز به اونها سر میزنم+پینگ هم بد نیست
به هر حال اگه فیبر نوری هستی که مجبوری مخابرات بگیری و بین طرح هاش همین طرح خوبه (قیمتشم خوبه) ولی اگه نیستی توصیه میشه تا جایی که جا داره سمت مخابرات نیای!