تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1445 از 1805 اولاول ... 445945134513951435144114421443144414451446144714481449145514951545 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,441 به 14,450 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

طرح 2 مگ 181هزار تومان مخابرات خوبه یا نه؟ ممکنه فردا روزی دانلود شبانه رو بردارن؟
    مخابرات کلا پسته در بسته هست
    نکته ای که تو اینترنت ایران و نه فقط مخابرات وجود داره اینه که دستشون برای هر کاری بازه
    همین طرح 2 مگ که می فرمایید طبق قانون مخابرات مکلف میشه که برای شما حداقل سرعت 32 kB رو فراهم کنه نه بیشتر!
    در مورد شبانه که منم پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو تایید میکنم چون دوستان اگه یادشون باشه طرح بعثت تا مدتها با شبانه ادامه داشت پس شما اگه یه ساله با شبانه بردارید تا یک سال قطعا شبانه دارید اما با چه کیفیتی؟؟!!
    این جاس که باید شانس داشته باشی وگرنه با شبانه زیر 10 kB (!)، قطعی های مکرر (هفته ای چند بار و هر بار تا چند ساعت) ، پینگ شدید که مثلا همین فروم خودمون رو بعد از 2-3 دقیقه باز میکنه و حجم های گمشده(!) مواجهی
    اگر هم بدشانس نباشی هیچ کدوم از این موارد رخ نمیده (یا حداقل با شدت خیلی پایین رخ میده) و از زندگی لذت میبری!

شخصا هر دو مورد رو تجربه کردم سال گذشته که به خاطر همون مشکلات از مخابرات رفتم ولی جدیدا به اجبار فیبر نوری بودن همین طرح 2 مگ یک ساله 181 تومن رو گرفتم و طی این دو هفته که مشکلی از لحاظ سرعت دانلود نبوده (روز 500-600 و شب 250-300) یک بار قطعی اینرنت داشتم و البته کم شدن حجم هم به شکل عجیبی همجنان ادامه داره کلا اینکه یه page ساده باز میکنی و 10-20 مگ کم میشه در نوع خودش عجیبه به خصوص در مورد پیج های تکراری که هر روز به اونها سر میزنم+پینگ هم بد نیست

به هر حال اگه فیبر نوری هستی که مجبوری مخابرات بگیری و بین طرح هاش همین طرح خوبه (قیمتشم خوبه) ولی اگه نیستی توصیه میشه تا جایی که جا داره سمت مخابرات نیای!

2. 3 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

این لینک هم خرابه...ظاهرا مشکل جدیه
    من تست کردم مشکلی نداشت!
    سایت بدون مشکل میاد بالا!

5. این کاربر از khodadadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من تست کردم مشکلی نداشت!
    سایت بدون مشکل میاد بالا!
    معلوم نیست چه خبره ...هر روز این صفحه ورود رو یه بلایی سرش در میارن!!!

یه روز .
    2030goldnet.ir
    یه روز هم این سایت
    ببینیم فردا چی میشه
    Last edited by ekhorasan; 26-12-2014 at 00:30.

7. این کاربر از ekhorasan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه farizn_dj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من که سرعت شبانه ام اومده پایین، اصلا یه سری سایتو باز نمیکنه.
    فقط هم حجم کم میکنه! مثله شیر هر کاری دلشون میخواد میکنن.

همه چی از مخابرات بر میاد! از هیچکس هم نمی ترسه حتی از خدا!!!!!!!!!
    باز اینم شکوه دیگری در مخابرات ایران است بار اولش نیست بار اخرش هم نخواهد بود هر هر دوستی هر شخصیتی که تلفنش روی مس باشه نه مثل ما روی فیبر نوری نمیدونم دلشون به چی مخابرات خوشه دوستانم الان سرویس شاتل دارن شبی بیست گیگ دانلود نکنن اصلا شب نیست براشون مخابرات افتضاح داره کار میکنه اونایی که میگن سرعت بالا داره من خودم از مخابرات روی مس گرفتم تا 7 مگ هم باز بود ولی اینقدر بی کفایت بود قعطی داشت گاهی شدید افت که سایت باز نمیکرد به خدا قسم که وصل کردم به LEDخانه آپدیت بشه شروع میکرد تا بیست درصد میرفت میزد قطع ارتباط خطای اتصال چند بار این کار کردم هر بار به سلامتی شما 300 مگ هی میرفت.قطع کردم زنگ زدم گفتم به روح اعتقاد دارین گفت چرا گفتم تو روح همتون اینقدر سوار مردم هستید شماها.....

9. 3 کاربر از farizn_dj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه farizn_dj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مخابرات کلا پسته در بسته هست
    نکته ای که تو اینترنت ایران و نه فقط مخابرات وجود داره اینه که دستشون برای هر کاری بازه
    همین طرح 2 مگ که می فرمایید طبق قانون مخابرات مکلف میشه که برای شما حداقل سرعت 32 kB رو فراهم کنه نه بیشتر!
    در مورد شبانه که منم پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو تایید میکنم چون دوستان اگه یادشون باشه طرح بعثت تا مدتها با شبانه ادامه داشت پس شما اگه یه ساله با شبانه بردارید تا یک سال قطعا شبانه دارید اما با چه کیفیتی؟؟!!
    این جاس که باید شانس داشته باشی وگرنه با شبانه زیر 10 kB (!)، قطعی های مکرر (هفته ای چند بار و هر بار تا چند ساعت) ، پینگ شدید که مثلا همین فروم خودمون رو بعد از 2-3 دقیقه باز میکنه و حجم های گمشده(!) مواجهی
    اگر هم بدشانس نباشی هیچ کدوم از این موارد رخ نمیده (یا حداقل با شدت خیلی پایین رخ میده) و از زندگی لذت میبری!

شخصا هر دو مورد رو تجربه کردم سال گذشته که به خاطر همون مشکلات از مخابرات رفتم ولی جدیدا به اجبار فیبر نوری بودن همین طرح 2 مگ یک ساله 181 تومن رو گرفتم و طی این دو هفته که مشکلی از لحاظ سرعت دانلود نبوده (روز 500-600 و شب 250-300) یک بار قطعی اینرنت داشتم و البته کم شدن حجم هم به شکل عجیبی همجنان ادامه داره کلا اینکه یه page ساده باز میکنی و 10-20 مگ کم میشه در نوع خودش عجیبه به خصوص در مورد پیج های تکراری که هر روز به اونها سر میزنم+پینگ هم بد نیست

به هر حال اگه فیبر نوری هستی که مجبوری مخابرات بگیری و بین طرح هاش همین طرح خوبه (قیمتشم خوبه) ولی اگه نیستی توصیه میشه تا جایی که جا داره سمت مخابرات نیای!
    دوست خوب من الان درخواست دادم که پست کافوی نوری محله ما اصلا پهنای باند نداره باید تقویت بشه کدام محله هستید شما از کدام مرکز خدمات میگیرید اگر امکان داره از صفحه اول مودم از بستن خط و وضعیت SNR یک عکس بفریت شاید کمکی کنه تا به اینا خ.ر فهم کنم که بابا رو فیبر سرعت بالا امکان داره سه نفر هستیم همه ما هم سرعتمون پایین همه هم شکایت کردیم

11. این کاربر از farizn_dj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

من شهرستانم . خط هم سیم مسی هستش. اینجا فقط مخابرات هستش.البته آسیا تک اومده و هنوز به محدوده ما نرسیده و معلوم نیست کی برسه
    Last edited by shahin7580; 26-12-2014 at 06:57.

13. 2 کاربر از shahin7580 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام ببخشید کسی از شما میدونه یک سایتی بود که خرید حجم مخابرات از اون ارزونتر بود اگر میدونید لطفا لینکش بدید ممنون

15. این کاربر از iman_es10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه forceful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

خطم فیبر نوری
    PCM یا استفاده از سیستم های pairgain
    نویز شدیدن بالا ولی در عوض SNR هم به نسبت نویز بالاست.
    از نویزگیر استفاده میکنم.
    2 تا 2/5 کیلومتر فاصله ی من از مخابرات هست ولی تعداد سیم های مخابرات تا خونه کمه که مجبور شدن از pairgain استفاده کنن.
    سرعتم قابلیت تا 11 مگابیت هم داره ولی به 6 مگ محدود کردن.
    کسی راه کاری برای یه خط بهتر نداره راهنماییم کنید ممنون میشم.
    Last edited by forceful; 26-12-2014 at 11:38.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

خطم فیبر نوری
    PCM یا استفاده از سیستم های pairgain
    نویز شدیدن بالا ولی در عوض SNR هم به نسبت نویز بالاست.
    از نویزگیر استفاده میکنم.
    2 تا 2/5 کیلومتر فاصله ی من از مخابرات هست ولی تعداد سیم های مخابرات تا خونه کمه که مجبور شدن از pairgain استفاده کنن.
    سرعتم قابلیت تا 11 مگابیت هم داره ولی به 6 مگ محدود کردن.
    کسی راه کاری برای یه خط بهتر نداره راهنماییم کنید ممنون میشم.
    پارامتر snr که هرچی بیشتر باشه بهتره snr نسبت توان سیگنال به نویز است هرچی مقدارش بیشتر باشه یعنی نویز کمتری دارید پارامتر دومتون یکم زیاده که باید کمتر باشه خطتتون هم روی 11 مگ بسته شده ...

18. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •