تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1445 از 4105 اولاول ... 44594513451395143514411442144314441445144614471448144914551495154519452445 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,441 به 14,450 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه vahid5530's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    فردا قراره ساعت 8 تا 10 برم واسه واکسن مننخیط و کژاژ و کوفتری
    12/12/91

داره خودمونی میشه lotin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    یه جایی

پيش فرض

با سلام.من 19/12 یعنی 7روز دگ میرم 04 بیرجند.لطفا میشه راهنماییم کنین که اولا اونجا چجور جاییه و اینکه پدرم نظامی و بازنشسته هستن آیا میشه بعد آموزشی بیوفتم شهر خودم مشهد؟

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خوشحالم جای خوبی افتادی رفیق.
    رکن یک کاراش می شه گفت: آمار کارکنان ستاد رو داره... بازدید از یگان ها از هر لحاظ مثلا امکانات و ظاهرشون و کمو کاستی ها و... رو به فرماندهی می رسونه که مثلا بازدید کردیم ازشون...
    یا اجرای مراسمات صبجگاه تیپ که شنبه هاست هماهنگی رو انجام می ده... تو کارای وام و مزایای و به قول خودشون روحیه رفاه(امکانات و رفاهات واسه کارکنان ) رو هم بر عهده داره...
    همچنین رکن یک تو کار تقسیم سرباز جدیدالورد هستش که این یه امتیازه که خیلی ها آویزونتن که آقا این سرباز جدیدو کجا بندازو ...
    تو کار تشویقات کادر و وظیفه و ارتقای درجه کارکنان و بازنشسته هام کاراشونو تا حدودی انجام می ده.مثل کارت ایثار واسشون می زنه...
    بیتشرین کار رکن یکم بازدید از یگان های تیپ هستش. اینم بگم می تونه به راحتی کسی رو آمارشو فرماندهی بده و بازداشت کنندش!(البته این در مورد کادر هستش)
    ایثارگران که جای خوبیه واقعا... گفتم که یاد می گیری چطور مگس بپرونی معمولا اگه امیری بیاد به تیپتون مثلا می رن خونه شهدا و ایثاگران و ... یا هر از چند گاهی فرمانده تو روزایی مثلا هفته دفاع مقدس نمادین می رن خونه شهدا و جانبازان و تو هم یا جعبه کیک و گل و شمعدون می ری باهاشون یا عکس می گیری در کل ایثارگران کار خاصی نداره هر از جند کاهی هم نامه می تایپی اونجا...
    قسمت احتیاط هم تقریبا زیاد نیست کاراش.سربازایی که تازه ترخیص می شن یه نسخه برگه احتیاط می دن به شما و شما اونارو بایگانی و طبقه بندی می کنید و هر ماه معمولا می فرستین به مثلا قرارگاه شمالشرق و ... هر از چند گاهی کلاسای آگاه سازی احتیاط هماهنگ می کنید واسه یگان ها می زارین و از این حرفا...
    راستی داداشت قراره این چند روز مونده رو بره ایثارگران... و دیگه خدمت تمام!!!
    بازم مرسی داش گلم

ایول کامل با وظایف رکن 1 اشنا شدم .
    خوب به سلامتی همکار شدیم راستی اقا توصیه و نکته کنکوری و ترفند و راه میان بر و ... برای کار تو رکن 1 که منجر به تشویقی بشه برامون و توصیه کلی دیگه ای اگر هست ممنون میشم بفرمایید

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام.من 19/12 یعنی 7روز دگ میرم 04 بیرجند.لطفا میشه راهنماییم کنین که اولا اونجا چجور جاییه و اینکه پدرم نظامی و بازنشسته هستن آیا میشه بعد آموزشی بیوفتم شهر خودم مشهد؟
    ایشالا به سلامتی ! بله یه خبر خوب اینکه یکی از دوستان بنده که پدرش نظامی بود و مشهدی بود مدارک پدر نظامی رو داد و موقع تقسیم افتاد مشهد برو از الان مدارک رو جور کن و اماده کن تا بعد از یک ماه که اموزشی گذشت میان مدارک رو میگیرن ازتون ( انگران کمیت و میفیت مدارک هم نباش رفتی یگان قشنگ میگن چی ها نیازه و مرخصی هم میدن تا برین بیارینش )

5. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال SR72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    God's Land

پيش فرض

ایشالا به سلامتی ! بله یه خبر خوب اینکه یکی از دوستان بنده که پدرش نظامی بود و مشهدی بود مدارک پدر نظامی رو داد و موقع تقسیم افتاد مشهد برو از الان مدارک رو جور کن و اماده کن تا بعد از یک ماه که اموزشی گذشت میان مدارک رو میگیرن ازتون ( انگران کمیت و میفیت مدارک هم نباش رفتی یگان قشنگ میگن چی ها نیازه و مرخصی هم میدن تا برین بیارینش )
    مگه هنوز قوانین مربوط به تسهیل خدمت سربازان فرزند نیرو های مسلح پا برجاست ؟ ... خیلی خوبه که ...
    بیشتر توضیح میدین لطفا ...

پروفشنال SR72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    God's Land

پيش فرض

راستی ..کسی در مورد این قانون جدید ( خدمت 24 ماه) اطلاعی داره ؟ از سال 92 اجراش میکنن ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrang_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مگه هنوز قوانین مربوط به تسهیل خدمت سربازان فرزند نیرو های مسلح پا برجاست ؟ ... خیلی خوبه که ...
    بیشتر توضیح میدین لطفا ...
    راستی ..کسی در مورد این قانون جدید ( خدمت 24 ماه) اطلاعی داره ؟ از سال 92 اجراش میکنن ؟
    در مورد قوانین مربوط به تسهیل خدمت سربازان فرزند نیرو های مسلح بله هنوز پا برجاست
    یه سری مدارک میخواد که تو صفحه های قبل بچه ها توضیح دادن (یه سرچ کوچولو بزنی پیدا میکنی)
    امـــــــــا در مورد سال 92 هنوز هیچ چیزی معلوم نیست
    به قول دوستان قوانین سربازی بین حدفاصل شب تا صبح یه روز وضع میشه

9. این کاربر از Behrang_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arash9426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام من امروز در دفتر پلیس+10 دفترچه پست کردم طرف آدرس شهرستانم را اشتباه زد به جای شهرکرد نوشته اردل برای اصلاحش باید چیکار کنم؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrang_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من امروز در دفتر پلیس+10 دفترچه پست کردم طرف آدرس شهرستانم را اشتباه زد به جای شهرکرد نوشته اردل برای اصلاحش باید چیکار کنم؟؟
    فردا سریع برو همونجا 1000 تومن میدی اصلاحش میکنه
    موفق باشی

12. این کاربر از Behrang_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با سلام

دوستان من یه نکته ای رو عرض کنم برای کسانی که قصد ارسال دفترچه رو دارند.

اکثر عزیزان قبل از اینکه به محیط پادگان های نظامی وارد بشن تصور بسیار اشتباهی از محدودیت ها و معافیت های پزشکی دارند! ... به عنوان مثال طرف چشماش ضعیف هست ولی پیش خودش میگه آخه مگه قراره توی پادگان چیکارم کنن که برم و معاف از رزمی یا محدودیت پزشکی بگیرم ... و کارتم رو خراب کنم .!! ( آخه بسیاری از افراد فکر میکنن کارت پایان خدمت گواهی سلامت جسمانی و روانی فرد هست !)
    اما اولین بشین و برپا رو که توی پادگان آموزشی رفت تازه یادش میفته که دیسک کمر داره! یا تازه میفهمه از لحاظ جسمانی قدرت نداره کوله 15 تا 20 کیلویی رو کول کنه و بره اردو توی کوه!!...
    پس من به عنوان برادر کوچیکتر بهتون توصیه میکنم که اگر کوچکترین مشکل پزشکی دارید که میتونید معاف از رزم بشید یا محدودیت های پزشکی بگیرید ازش نگذرید.
    توی پادگان آموزشی بودیم دوره جدید اومده بود و منتظر مشخص شدن گردان و گروهان و ... بودن که فرمانده گروهان اومد و گفت که برنامه ما به این صورته که .... ( توضیح درباره مراسم صبحگاه و رژه و... ) کسانی که قادر به انجام این امور نیستند بیان بگن تا ما براشون نامه معرفی به کمیسیون صادر گنیم و برن معاینه بشن بعد پرسید حالا کسی هست که مشکلی داشته باشه!... خدا شاهده که از حدود 150 یا 160 نفر بالای 100 نفرش دستشو برد بالا که من این مشکلو دارم و...
    پس همه جوانب خدمت رو در نظر بگیرید و اونوقت اقدام به پست دفترچه کنید.

14. این کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •