با سلام خدمت دوستان
فردا قراره ساعت 8 تا 10 برم واسه واکسن مننخیط و کژاژ و کوفتری
12/12/91
با سلام خدمت دوستان
فردا قراره ساعت 8 تا 10 برم واسه واکسن مننخیط و کژاژ و کوفتری
12/12/91
با سلام.من 19/12 یعنی 7روز دگ میرم 04 بیرجند.لطفا میشه راهنماییم کنین که اولا اونجا چجور جاییه و اینکه پدرم نظامی و بازنشسته هستن آیا میشه بعد آموزشی بیوفتم شهر خودم مشهد؟
بازم مرسی داش گلم![]()
ایول کامل با وظایف رکن 1 اشنا شدم .![]()
خوب به سلامتی همکار شدیمراستی اقا توصیه و نکته کنکوری و ترفند و راه میان بر و ... برای کار تو رکن 1 که منجر به تشویقی بشه برامون و توصیه کلی دیگه ای اگر هست ممنون میشم بفرمایید
![]()
ایشالا به سلامتی ! بله یه خبر خوب اینکه یکی از دوستان بنده که پدرش نظامی بود و مشهدی بود مدارک پدر نظامی رو داد و موقع تقسیم افتاد مشهدبرو از الان مدارک رو جور کن و اماده کن تا بعد از یک ماه که اموزشی گذشت میان مدارک رو میگیرن ازتون ( انگران کمیت و میفیت مدارک هم نباش رفتی یگان قشنگ میگن چی ها نیازه و مرخصی هم میدن تا برین بیارینش )
![]()
مگه هنوز قوانین مربوط به تسهیل خدمت سربازان فرزند نیرو های مسلح پا برجاست ؟ ... خیلی خوبه که ...
بیشتر توضیح میدین لطفا ...
راستی ..کسی در مورد این قانون جدید ( خدمت 24 ماه) اطلاعی داره ؟ از سال 92 اجراش میکنن ؟
در مورد قوانین مربوط به تسهیل خدمت سربازان فرزند نیرو های مسلح بله هنوز پا برجاست
یه سری مدارک میخواد که تو صفحه های قبل بچه ها توضیح دادن (یه سرچ کوچولو بزنی پیدا میکنی)
امـــــــــا در مورد سال 92 هنوز هیچ چیزی معلوم نیست
به قول دوستان قوانین سربازی بین حدفاصل شب تا صبح یه روز وضع میشه![]()
سلام من امروز در دفتر پلیس+10 دفترچه پست کردم طرف آدرس شهرستانم را اشتباه زد به جای شهرکرد نوشته اردل برای اصلاحش باید چیکار کنم؟؟
فردا سریع برو همونجا 1000 تومن میدی اصلاحش میکنه
موفق باشی
با سلام
دوستان من یه نکته ای رو عرض کنم برای کسانی که قصد ارسال دفترچه رو دارند.
اکثر عزیزان قبل از اینکه به محیط پادگان های نظامی وارد بشن تصور بسیار اشتباهی از محدودیت ها و معافیت های پزشکی دارند! ... به عنوان مثال طرف چشماش ضعیف هست ولی پیش خودش میگه آخه مگه قراره توی پادگان چیکارم کنن که برم و معاف از رزمی یا محدودیت پزشکی بگیرم ... و کارتم رو خراب کنم .!! ( آخه بسیاری از افراد فکر میکنن کارت پایان خدمت گواهی سلامت جسمانی و روانی فرد هست !)
اما اولین بشین و برپا رو که توی پادگان آموزشی رفت تازه یادش میفته که دیسک کمر داره! یا تازه میفهمه از لحاظ جسمانی قدرت نداره کوله 15 تا 20 کیلویی رو کول کنه و بره اردو توی کوه!!...
پس من به عنوان برادر کوچیکتر بهتون توصیه میکنم که اگر کوچکترین مشکل پزشکی دارید که میتونید معاف از رزم بشید یا محدودیت های پزشکی بگیرید ازش نگذرید.
توی پادگان آموزشی بودیم دوره جدید اومده بود و منتظر مشخص شدن گردان و گروهان و ... بودن که فرمانده گروهان اومد و گفت که برنامه ما به این صورته که .... ( توضیح درباره مراسم صبحگاه و رژه و... ) کسانی که قادر به انجام این امور نیستند بیان بگن تا ما براشون نامه معرفی به کمیسیون صادر گنیم و برن معاینه بشن بعد پرسید حالا کسی هست که مشکلی داشته باشه!... خدا شاهده که از حدود 150 یا 160 نفر بالای 100 نفرش دستشو برد بالا که من این مشکلو دارم و...
پس همه جوانب خدمت رو در نظر بگیرید و اونوقت اقدام به پست دفترچه کنید.
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)