تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1445 از 1783 اولاول ... 445945134513951435144114421443144414451446144714481449145514951545 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,441 به 14,450 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بچه ها من میخوام کوچ کنم برم مخابرات ، فقط کسی خبر نداره این تصویب جدید محدویت شبانه قراره اونجا هم اجرا بشه ؟؟
    پانشم برم ببینم ای دل غافل اینجا هم محدود شد !!
    پریروز اونجا بودم گفتن طرح تابستانه برداری حله گفتم تابستان که تمام شد فرمودن طرح پاییزه هم همونه بزودی اعلام میشه
    راجع کیفیتش هیچ اجماعی اینجا نیست یه عده خیلی راضین و یه عده نه . بستگی به شانس داره گویا !

فناوا اگر اشتباه نکنم چجوره؟ دم خونه ما نمایندگی داره ۴ مگ نامحدود داره با قیمت ۲۷۰
    ماهی 270 ؟؟
    پسر اوناسیس هم که باشی بازهم اشتباه محضه برای مصارف غیرتجاری همچین رقمی پرداخت کردن .
    نکن دادا , همون 1 مگ ماهی 3 گیگ شبانه دار بگیر 18 تومنه ماهانه . میدونی که نامحدودها سرعتشون پایینتره .
    من بدشانس نمیتونم چون اینا هم پورت خالی ندارن تو این مرکز لعنتی ما وگرنه امروز قراردادو بسته بودم.

دوستان کسی مجبورتون نکرده تو این شرکت بمونید و مطمعن باشید صبانت بزودی ورشکست خواهد شد و بهترین کار تخلیه کردن خط هست.. بیخود پولی که به زحمت بدست میارید تو حلق این لاشخور ها نریزید. عده ای در این تاپیک به طور غیر مستقیم بازارگرمی میکنند .مراقب اینجور افراد باشید
    دقیقا .
    اینجا پر شده از اسپم و دبل و تریپل پست ( خلاف قوانین نیست اینجا ؟ یا مدیرش خیلی اهل مداراست ؟) بی ربط و بازارگرم کنی غیر مستقیم برای شرکت.
    من بشخصه دفترشون رفته بودم دیدم یکی دونا پرسنل شون همین صفحات اینجا و پیتی روی مونیتورشون بود .

2. 5 کاربر از gigaht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

از نمایشگاه الان میام
    خداحافظ صبانت ! رفتم در غرفشون به یکی از اونا میگم چرا این کارو کردین کلی توضیح چرت داد دید قانع نمیشم گفت برو با فلانی صحبت کن !
    میخواستم بگم چرا به زور مردم رو دارین گول میزنید ؟ از اون بدتر باز شاتلی ها بودند !
    بعد از کلی پرس و جو فن آوا رو انتخاب کردم
    512 نامحدود ماهیانه 47 تومن تقریبا و مسئولش گفت اصلا محدودیت دانلود هم نمی ذاریم و نداریمم
    فردا درخواست تخلیه میدم
    الان دارم 2 مگ میدم 3 ماهه نزدیک 85 یعنی ماهی تقریبا 28 تومن که تازه 2 ماه نشده تموم میشه و با این قانون جدید ماهی 40 50 بیشتر حتی برام آب میخوره
    حالا 47 میدم ماهانه با خیال راحت هم استفاده میکنم
    دوستان شما هم تخلیه کنید من الان 8 سال بود مشتری اینا بودم
    امشب فهمیدم که هیچ شرکتی توی ایران از این نظر مشتری مدار نیست
    پارس آنلاین بود نمیدونم یا اون یکی دیگه که میگفت بیا 16 مگ بگیر یک ساله 960 گیگ بین 4 تا 10 صبح رایگان دانلود داری !!!
    گفتم ممنون ایشالا کسی میاد بگیره
    خدایا شکرت..........

4. 10 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آفرین انتخاب خوبی کردی
    منم بعد این چند وقت پرس وجو اینجا و فرومهای دیگه , قانع شدم "فعلا" فن آوا بهترین انتخابه
    اگه این کوسه ها بگذارن .

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

از نمایشگاه الان میام
    خداحافظ صبانت ! رفتم در غرفشون به یکی از اونا میگم چرا این کارو کردین کلی توضیح چرت داد دید قانع نمیشم گفت برو با فلانی صحبت کن !
    میخواستم بگم چرا به زور مردم رو دارین گول میزنید ؟ از اون بدتر باز شاتلی ها بودند !
    بعد از کلی پرس و جو فن آوا رو انتخاب کردم
    512 نامحدود ماهیانه 47 تومن تقریبا و مسئولش گفت اصلا محدودیت دانلود هم نمی ذاریم و نداریمم
    فردا درخواست تخلیه میدم
    الان دارم 2 مگ میدم 3 ماهه نزدیک 85 یعنی ماهی تقریبا 28 تومن که تازه 2 ماه نشده تموم میشه و با این قانون جدید ماهی 40 50 بیشتر حتی برام آب میخوره
    حالا 47 میدم ماهانه با خیال راحت هم استفاده میکنم
    دوستان شما هم تخلیه کنید من الان 8 سال بود مشتری اینا بودم
    امشب فهمیدم که هیچ شرکتی توی ایران از این نظر مشتری مدار نیست
    پارس آنلاین بود نمیدونم یا اون یکی دیگه که میگفت بیا 16 مگ بگیر یک ساله 960 گیگ بین 4 تا 10 صبح رایگان دانلود داری !!!
    گفتم ممنون ایشالا کسی میاد بگیره
    خدایا شکرت..........
    دوست عزیز شما که 512 نامحدود برداشتی نپرسیدی که پهنای باندتو روی چند میبندن؟.روی همین 512 یا بیشتر.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shylord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

از شانس بد من اینجا فن آوا نداره.... پارس هم نداره !! ( البته بعضی ها می گن پارس خوبه و بعضی ها می گن خوب نیست )...... مجبورم آسیاتک رو انتخاب کنم
    آسیاتک هم می گه اگر شبانه می خوای باید 10 گیگ حجم بگیری که شبانه رایگان بدم

هیچ وقت فکر نمی کردم برای شبانه به این فلاکت بیوفتم

راستی دیروز رفته بودم نمایندگی صبانت می گفت چرا می خوای تخلیه کنی ؟ به خاطر دانلود شبانه ... خوب بیا نامحدود بگیر . گفتم نامحدود هم گرونه هم محدودیت داره.... حالا کجا می خوای بری ؟
    دیگه آخرش می خواستم بگم به تو چه... تخلیه کن بریم دیگه
    Last edited by shylord; 28-09-2014 at 23:25.

8. 2 کاربر از shylord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مثل اینکه هم دردیم!

حالا اسیاتک رو نرفتم هنوز , اون سرویس 10 گیگ شون قیمت و مشخصاتش چی هست ؟

10. این کاربر از gigaht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پریروز اونجا بودم گفتن طرح تابستانه برداری حله گفتم تابستان که تمام شد فرمودن طرح پاییزه هم همونه بزودی اعلام میشه
    راجع کیفیتش هیچ اجماعی اینجا نیست یه عده خیلی راضین و یه عده نه . بستگی به شانس داره گویا !

ماهی 270 ؟؟
    پسر اوناسیس هم که باشی بازهم اشتباه محضه برای مصارف غیرتجاری همچین رقمی پرداخت کردن .
    نکن دادا , همون 1 مگ ماهی 3 گیگ شبانه دار بگیر 18 تومنه ماهانه . میدونی که نامحدودها سرعتشون پایینتره .
    من بدشانس نمیتونم چون اینا هم پورت خالی ندارن تو این مرکز لعنتی ما وگرنه امروز قراردادو بسته بودم.

دقیقا .
    اینجا پر شده از اسپم و دبل و تریپل پست ( خلاف قوانین نیست اینجا ؟ یا مدیرش خیلی اهل مداراست ؟) بی ربط و بازارگرم کنی غیر مستقیم برای شرکت.
    من بشخصه دفترشون رفته بودم دیدم یکی دونا پرسنل شون همین صفحات اینجا و پیتی روی مونیتورشون بود .
    نه بابا ماهی ۲۷۰ که گنج هم داشته باشی نمیشه پولشو داد سالیانه ۲۷۰ تازه پدرم باز نشسته هست ۳۰٪ حقوقشون رو هم کم دولت گفته کم میکنیم حق نمیدونم چی بهشون میدادن از این به بعد نمیدن اونوقت بهش بگم ۲۷۰ ماهی بده میخواهم اینترنت بگیرم تبدیل به کابل لن میکنتم وصلم میکنه پشت کیس

12. 2 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shylord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مثل اینکه هم دردیم!

حالا اسیاتک رو نرفتم هنوز , اون سرویس 10 گیگ شون قیمت و مشخصاتش چی هست ؟
    آسیاتک هم گرون کرد !!!!!!!!!!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قبلا از 1 تا 8 رایگان بود ولی الان از 2 تا 8..... طرحایی هم که نیم بها بود از 2 شروع می شن...... فکر کنم 1000 تومن کشید رو طرحاش

تمام طرحاش به غیر از 128 رایگان شبانه رو دارن..... ولی 10 گیگ حجم باهاش هست.... مثلا طرح یک مگ با 10 گیگ حجم و 2 تا 8 رایگان = 38 تومن
    ولی من طرح 2 مگ با 6 گیگ حجم , 2 تا 5 نیم بها و 5 تا 8 رایگان رو می خوام بگیرم .... قیمت 28 تومن..... همین مقدار برای من کافیه

شانس که نداریم
    Last edited by shylord; 29-09-2014 at 01:03.

14. این کاربر از shylord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نه بابا ماهی ۲۷۰ که گنج هم داشته باشی نمیشه پولشو داد سالیانه ۲۷۰ تازه پدرم باز نشسته هست ۳۰٪ حقوقشون رو هم کم دولت گفته کم میکنیم حق نمیدونم چی بهشون میدادن از این به بعد نمیدن اونوقت بهش بگم ۲۷۰ ماهی بده میخواهم اینترنت بگیرم تبدیل به کابل لن میکنتم وصلم میکنه پشت کیس

درسته , شنیدم بازنشسته هارو یه چیزی کم کردن ! عجبا ..
    همون 1 مگ 3 گیگ ماهی 18 تومنشون خوبه تاز زده شبانه هم داره . گرفتی خبرمون کن چطوره کیفیتش.
    Last edited by gigaht; 29-09-2014 at 01:02.

16. این کاربر از gigaht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

آسیاتک هم گرون کرد !!!!!!!!!!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قبلا از 1 تا 8 رایگان بود ولی الان از 2 تا 8..... طرحایی هم که نیم بها بود از 2 شروع می شن...... فکر کنم 1000 تومن کشید رو طرحاش

تمام طرحاش به غیر از 128 رایگان شبانه رو دارن..... ولی 10 گیگ حجم باهاش هست.... مثلا طرح یک مگ با 10 گیگ حجم و 2 تا 8 رایگان = 38 تومن
    ولی من طرح 2 مگ با 6 گیگ حجم , 2 تا 5 نیم بها و 5 تا 8 رایگان رو می خوام بگیرم .... قیمت 28 تومن..... همین مقدار برای من کافیه

شانس که نداریم
    بفرمایید.گندکاری در ساعات و سرعت شبانه بعد از صبانت کم کم به آسیاتک هم سرایت کرد.ظاهرا هنوز اولش هست.تا ببینیم بقیه شرکتها میخواهن چه گندی به شبانشون بزنند.اما همونطور که در جواب یکی از دوستان گفتم هر گندی بزنن در پیش گندی که صبانت زد بازم لنگ میندازن

18. 2 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •