تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1445 از 1759 اولاول ... 445945134513951435144114421443144414451446144714481449145514951545 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,441 به 14,450 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان وقتی از طبقه پایین خونمون کسی تلفن برمیداره لینک مودم میپره! مشکل چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان وقتی از طبقه پایین خونمون کسی تلفن برمیداره لینک مودم میپره! مشکل چیه؟
    شما از اسپلیتر استفاده می کنین؟ اگه اسپلیتر نداشته باشین یا درست نصب نکرده باشین همچین مشکلاتی میتونه به وجود بیاد(اگه داشته باشین ولی درست نصب نشده باشه با اینکه اصلا نداشته باشین یکیه!)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام. چند روز پیش سرویسم رو اشتباهی جمع اوری کرده بودن که امروز مجدد فعالش کردم و یوزر و پس جدید رو از مخابرات گرفتم چند ساعت بعد چراغ ای دی اس ال مودم هم روشن شد و ثابت موند. بعد این که یوزر و پس رو تو تنظیمات مودم وارد کردم هیچ اثری از تبادل دیتا دیده نمیشه ولی همچنان چراغ ای دی اس ال به حالت ثابت روشن مونده. و فکر هم میکنم کانفیگش رو درست انجام دادم. دو تا پرینت اسکرین از از کانفیگ مودم هم گرفتم که اینجا میزارم تا دوستان قضاوت و منو راهنمائی کنن. مدل مودم هم tp-link 8961 هست. با پشتیبانی هم تماس گرفتم گفتن که یوزر و پس مشکلی نداره. شاید هم چون همین امروز سرویسم رو مجدد فعال کردم باید بیشتر صبر کنم؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اشتباه نکنم تو بیشتر شرکت ها vpi رو باید 0 و vci رو 35 قرار بدین(مثلا من که نوین نت دارم ایجوریه)

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

از اسپلیتر استفاده میکنم اما طبقه بالا از تلفن استفاده نمیشه و فقط یه خروجی MODEM از اسپلیتر به مودم هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

از اسپلیتر استفاده میکنم اما طبقه بالا از تلفن استفاده نمیشه و فقط یه خروجی MODEM از اسپلیتر به مودم هست.
    ببینید روش استفاده از اسپلیتر به این صورته که شما باید پشت هر وسیله ای(مثل گوشی تلفن و ...-------- به جز مودم) که میخواین وصل کنین به خط تلفن باید یه اسپلیتر بذارین و تقریبا همه مودم های موجود نیازی ندارن که پشتشون اسپلیتر باشه(من خودم تا به حال مودمی رو ندیدم که نیاز باشه با اسپلیتر به خط وصل بشه.) دقت کنین رو هر اسپلیتر جای 3 تا سوکت هست که به یکیش خط تلفن رو وصل کنین(جلوش نوشته Line) یکیشو باید به گوشی تلفن وصل کنین(نوشته phone) و سومی که نوشته DSL یا MODEM رو اگه مودم نزدیک تلفنه و سیمش میرسه به مودم وصل کنین(واسه شما که نمیرسه-طبقه بالا) که البته اجباری نیست مودمو حتما به این وصل کنین----میتونین مودمو مستقیم به خط وصل کنین.*****اگه گوشی تلفن رو به سوکت DSL یا MODEM وصل کنین(اشتباهی) عملا اسپلیتر براتون هیچ فایده ای نداره انگار اصلا وجود نداره)
    اون جوری که از حرفاتون فهمیدم شما یه دونه اسپلیتر گذاشتین پشت مودم و گوشی تلفن رو مستقیم(بدون استفاده از اسپلیتر) وصل کردین به خط تلفن که این کار کاملا غلطه و علت چشمک زن شدن چراغ هم دقیقا همینه اگه یکم بیشتر اطلاعات داشته باشین میبینین که snr به شدت پایینه و موقع زنگ خوردن تلفن snr اونقدر میاد پایین که ارتباط قطع میشه. موفق باشید-سوالی بود در خدمتم
    به اینم یه نگاهی بندازین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 3 کاربر از mohamad255 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اره اشکال کار من این بود که مودم رو به اسپلیتر وصل میکردم در صورتی که باید وسیله ای جز مودم مثل تلفن طبقه پایین خونه رو به اسپلیتر وصل میکردم. با این جابه جایی اسپلیتر فوق العاده SNR وضعیتش خوب شده (33) همچنین Attenuation (20.0).

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Boushvek's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Jupiter

پيش فرض

سلام دوستان لطفا راهنمائی کنید که مقادیر Data Rate با توجه به اینکه سرویس 512 از مخابرات دارم مناسب هستن یا نه؟ و اینکه برای حلش باید به پشتیبانی زنگ بزنم و افتابه رو بگیرم روشون یا واسه همه همینه یا اینکه اصلن دیتا ریت ربطی به سرعت اینترنت داره یا نه؟ احساس میکنم خیلی پائینه و در عمل هم همینطور هست طوری که سرعت دانلودم به زور به 25 میرسه! قبلا 256 داشتم خیلی وضعیت بهتر از این بود ولی یادم نیست مقادیر دیتا ریت اون سرویس چقدر بود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Boushvek; 16-02-2013 at 02:01.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Boushvek's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Jupiter

پيش فرض

اشتباه نکنم تو بیشتر شرکت ها vpi رو باید 0 و vci رو 35 قرار بدین(مثلا من که نوین نت دارم ایجوریه)
    نه دوست عزیز. مقادیر برای مرکز مخابراتی منطقه ما همونی هست که نوشتم. مشکل هم همونطور که گفتم بعد 2 روز اتومات حل شد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان

اینترنت من adsl شاتل هست نمی دونم چه برنامهای رو نصب کردم که اینترنت من از طریق کابل شبکه وصل می شد دیگه وصل نمیشه بلکه از طریق کابل usb وصل میشه مشکل از کجاست ؟این مشکل در موقع حذف بعضی از برنامه ها پیش اومده .

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان

اینترنت من adsl شاتل هست نمی دونم چه برنامهای رو نصب کردم که اینترنت من از طریق کابل شبکه وصل می شد دیگه وصل نمیشه بلکه از طریق کابل usb وصل میشه مشکل از کجاست ؟این مشکل در موقع حذف بعضی از برنامه ها پیش اومده .
    اول چک کنید کارت شبکه enable باشه و بعد تنظیمات dns و ای پی را چک کنید دیفالت باشه
      محتوای مخفی: عکس ها 

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •