[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود از چه سایتی؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود از چه سایتی؟
های وب تاپیک داره، به نام : "شرکت داده گستر عصر نوین / ADSL Novinnet"
متاسفانه یا خوشبختانه تجربه نشون داده که معمولا شرکت های تازه تاسیس که خیلی شلوغ نشده و دنبال جذب مشتری هستن، بهتر ن. البته این شرکت داده گستر عصر نوین قبلا بوده ولی مارک Hi Web جدید هست.
آسیاتک محدود و حجمی و نامحدود های برنزی زیاد اوضاعشون رو به راه نیست در حال حاضر.
Last edited by keyvan360; 10-08-2013 at 12:26.
پس نقش این گزینه ی تغییر سرویس چیه تو کنترل پنل؟
اتفاقاً شرکت های تازه کار همیشه کارشون بهتره، بعداً روش های ... یاد میگیرن. گر چه های وب تازه کار نیست و فقط با اسم جدید اومده.
کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]های وب دارن.
Last edited by mohsen_rkh; 10-08-2013 at 13:02.
کی گفته نمیشه تغییر داد ؟ شما هر دوره میتونی هر سرعتی و سرویسی که دوس داری رو انتخاب کنی و اعمال هم میشه نیازی به حضوری رفتن نیست !
دوستان من به 2 مگ نقره ای ارتقاء سرویس دادم (از 1 مگ برنزی)، بابت 12 روز 23787 تومان گرفت ولی خبری از هدیه سرعت بالا (22 گیگ) نیست چون سرعت بین 60 تا 130 نوسان داره. واقعاً متأسفم.
توصیه میکنم 2 مگ نامحدود نگیرید، پول دور ریختنه.
Last edited by mohsen_rkh; 10-08-2013 at 14:40.
البته هر سرعت و سرویسی نیست، فقط میشه ارتقاء داد. مثلاً من الان فقط میتونم ارتقاء بدم به 2 مگ (کیمیا) طلایی.
Last edited by mohsen_rkh; 10-08-2013 at 13:35.
دوستان من الان ۵۱۲ برنزی دارم ، خیلی داغون ه خسته دم دیگه ، به نظر شما چی بگیرم از همین اسیاتک ، هزینش در همین حد ۵۱۲ برنزی باشه.
والا آسیاتک اصلا پیشنهاد نمیشه فرقی هم بین سرویس ها نیست من 2 مگ دارم اکثرا مثل 1 مگ هست و بعضی اوقات 512
با قیمت سرویس 512 چیزی پیشنهاد نمیکنم. میتونید یه کم افزایش بدید مبلغ رو و 512 حجمی 10 گیگ بگیرید و دانلود رو فقط شبا انجام بدید. در کل اگر اینترنت رو برای دانلود میخواید با این قیمت سرویس فعلی تون از بقیه مناسب تره.
سلام دوستان
این کنترل پنل کجا بود که ما نمی دونستیم ؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)