از پوشه دایرک ایکس DirectX فایل اصلی رو نصب کن
از پوشه دایرک ایکس DirectX فایل اصلی رو نصب کن
از دایرکتس داخل خود CD/DVD بازی استفاده کن و نصبش کن. از دایرکتس CD/DVD یه بازی دیگه ای که جدید اومده باشه هم استفاده کن.
پس خود CD/DVD بازی رو بزار شاید بیاد! اما این پیام مختص کرک هستش. میتونی یه کرک از نت دانلود کنی و تست کنی.
دوست عزیز بازی تازه بازی برای 1 آگوست یعنی 10 مرداد 1390 میاد اونم اگه دوباره تاخیر نخوره........
شما چطوری داری بازی میکنی.......
منظورت stronghold Legends هستش؟؟؟؟؟
اگه آره ورژن بازیتون رو بگید تا کرکش رو براتون بذارم........
از پوشه دایرک ایکس DirectX فایل اصلی رو نصب کنمشکل اینه که نه داخل dvdها و نه وقتی بازی رو نصب می کنی هیچ direcXی وجود نداره!:(از دایرکتس داخل خود CD/DVD بازی استفاده کن و نصبش کن. از دایرکتس CD/DVD یه بازی دیگه ای که جدید اومده باشه هم استفاده کن.
این دایرکت هم دان کردم : DirectX_10_NCT ولی باز مشکل داره...
اگر لینک آخرین ورژن دایرکت رو کسی داره بزاره ممنون میشم
برای دانلود آخرین ورژن از نرم افزارهایی که مایکروسافت ارائه میده به این قسمت:
و برای دانلود آخرین ورزن از DX می تونید به این قسمت مراجعه کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
strong hold 3 میباشد
از این سایت دانلود کردم
امان از این تبلیغات مسخرشون
دوست عزیز شما از سری های فرعی این بازی رو دانلود کردی که مال سال 2007 هستش. اسم کامل هم اینه: Stonghold Legends. این هم صفحه ویکی بازیتون:
باتوجه به ورژن بازیتون که احتمالا ورژن 1.0 هستش، برید آخر صفحه فایلش رو با کلیک رویکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود کنید. ضمنا به نحوه دستور العمل هرکدوم توجه کنید:
--------------------------
Last edited by salazar.basiliska; 07-05-2011 at 11:52.
بچه ها من بازی cities xl رو دارم ولی وقتی نصب و اجرا میکنم از من یوزر و پسورد میخواد
یکی اگه راهنمایی کنه ممنون میشم![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)