طرح 2 مگ 181هزار تومان مخابرات خوبه یا نه؟ ممکنه فردا روزی دانلود شبانه رو بردارن؟
طرح 2 مگ 181هزار تومان مخابرات خوبه یا نه؟ ممکنه فردا روزی دانلود شبانه رو بردارن؟
مخابرات گرچه در ظاهر خصوصی شده ولی هیچوقت یادت نره که فعلا دنبال کشوندن کاربرهای سایر ispها بسمت خودش هست. وجود چوپانهای دروغگو (...) که بشکلی خودجوش و کاملا مشکوک هی آمار میذارن هم این وسط نقش کاتالیزگر مجانی رو برای این نیت شوم ایفا میکنه ...
درست مثل صبانت و شاتل و ... که قبلا بارها اتفاق افتاده و همه تجربه کردیم
در فاز بعد، وقتی تراکم کاربرهاش به حد انفجار رسید و پهنای باند کم آورد بازم مثل سایر ispها اونوقت شروع میکنه به بدمستی و روی دیگه ی خودش رو نشون میده به این شکل که یهویی صبح از خواب بیدار میشی و میبینی توی سایتش قانون Fair Policy وضع کرده(بازم درست مثل بقیه ی ispها) و دست کاربرها رو گذاشته توی حنا، اونم چه حنایی! و تا 50 ص بعد توی این تاپیک میبینی همون چوپونهای دروغگو اومدن به چیز خوردن و زاری و نفرین و ناله پرداختن که ای وای حالا چه کنیم بدبخت شدیم بیایید تحریمش کنیم و bla bla bla ... (تاپیک صبانت، شاتل، فناوا، پارس آنلاین، ایرانسل و بقیه رو ببین ... همون کاربرایی که هی آمار میدادن توی اون تاپیکا چطور آتیشی شدن و به زمین و آسمون دارن فحش میدن!)
اصلا از اینا گذشته، همین دو روز قبل مگه ندیدین ایرانسل به یک شب چکار کرد؟ سری به تاپیکش بزن. از دو روز قبل تا حالا فقط حدود 80 ص از تاپیک فقط شده فحش و کمپین برای تحریم!
حالام نوبت رایتل و مخابراته که تعرفه ی خدماتشون رو بدلیل افزایش نرخ ارز و کاهش شدید درامد دولت بالا ببرن و خدماتی که تابحال مفتکی میدادن(مثل همین شبانه) رو قطع کنن.
و
هیچوقت یادت نره: اینجا ایران است!
طرح های کمپین به صورت قراردادی است،در قرارداد دانلود شبانه گفته شده. و طبق قرارداد دانلود شبانه نمیتوانند حذف کنند. خیالت راحت. اما اگر از طرح های سایت گلدنت باشه هر وقت عشقشون کشید میتونند حذف کنن.
بقیه وقت ها حجمی که ازم کم میشد دقیق معادل میزان مصرفی بود (از وقتی حجمی شدیم طی این دوساله شده یکی ازکار های روزانه من !!) اما اون روز که سایت گلدنت داشت اپدیت میشد همون چند ساعت که سایت شون خارج از دسترس بود وقتی که سایت وصل شد وارد سامانه شدم دیدم واسه همون چند ساعت 2 گیگ و خورده نزدیک 3 گیگ کم شده واسه همینه میگم مشکوکه
ینی واسه هیچ کی دیگه این اتفاق نیفتاده ؟؟
![]()
مگه ای طرح های کمپین طرف قراداد کیه ؟ مخابرات مگه نیست ؟![]()
واسه طرحای قدیم اگه طرف قراداد گلد نت بوده مگه گلدنت از طرف خودش طرح میریزه ؟ مگه گلدنت زیرمجموعه مخابرات نیت ؟؟یعنی گلدنت مخارات سوا از هم هستن ؟
چقدر ساده این
شبانه حذف نکنن حجمی محدود میکنن
خخخ
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
سلام بچه های من بعثت داشتم الانم 8 گیگ حجمم مونده ولی زمانم تمام شده چه طرحی بگیرم بهتر باشه(البته مخابرات بهتری نداره) 2020 میگفت اگر کمپین یکساله برداری حجم قبلی ات رو طرح جدید اضافه نمیشه
مگر میشه همچین چیزی ؟
Last edited by aryna; 25-12-2014 at 13:18.
منم کاملا موافق هستم ضعیف ترین خدمات مربوط به مخابرات ایران است الان خودم از 1393.8.1 دارم شکایت میکنم تا الان که رسیدگی کنن یکی پیدا میشه میگه من برطرف میکنم باید درست شه بعد اصلا یادش میره چی گفته عین مرد میگه خط پست کافو نوری کشش نداره اینا تجهیزات ندارن من باید گردن بگیرم به خدا دنیا رو میبینن میگم اقا سرعت نداره چرا فروش 2مگ زدی میگه با بخش پشتیبانی تماس بگیرید درست فقط فقط پاس کاری از این سازمان به اون سازمان آی بلدن آی بلدن.
من که سرعت شبانه ام اومده پایین، اصلا یه سری سایتو باز نمیکنه.
فقط هم حجم کم میکنه! مثله شیر هر کاری دلشون میخواد میکنن.
همه چی از مخابرات بر میاد! از هیچکس هم نمی ترسه حتی از خدا!!!!!!!!!
بعضی مواقع بی خود و بی دلیل کم می کنه، برای من یک دفعه 6 گیگ رو تو 5 دقیقه کم کرده بود، زنگ زدم درستش کردن!!!
البته طبق معمول یه عده بی ش.ع.و.ر و بی سواد جوابت رو می دن، ولی احتمالا مشکل رو برطرف می کنن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)