تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1444 از 4105 اولاول ... 44494413441394143414401441144214431444144514461447144814541494154419442444 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,431 به 14,440 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

vahidreza2007 جان تا فردا نوبت تقسیمت بشه فک کنم تا صبح خوابت نبره
    دوستان حرفای درست و خوبی زدن.مخصوصا اس 126 .
    یادت باشه سیستم ارتش یه چیز دیگست با ارگانای نظامی دیگه.(تو امضام می تونی بفهمی قضیش چیه). ایشالله وسطای خدمت که برسی می گی ای کاش امریه گرفته بودم و تو ادارت بودم و پامو تو این پادگان نمی زاشتم.... حرفی که گفتم نگرانت نکنه فقط گفتم آمادگی همه چی رو داشته باشی...
    می ری اونجا یه چیزایی می گم بعنوان نصیحت نیست جای داش کوچیکتیم ما...
    برخودت خیلی مهمه...خیلی.... معمولا قشر ارتشی قشر کم فرهنگ و ضعیفی هستند از این لحاظ(البته به همشون جشارت نباشه .من ارتشی سرهنگ تهرانی دیدم فوق العاده با فرهنگ و با ادبم بود).بگذریم .منظورم اینه خیلی تو برخوردات سنگین و مودبانه و کم حرف باش... دقیقا عین یه استاد دانشگاه باهاشون برخورد کن... تا طرفتو خوب نشناختی با هیچ کادری شوخ طبعی نکن...(خیلی کادرا مارموزو زیرکن.در ظاهر باهات می حرفن و می خندن ولی در باطن دارن کلیات خصوصیات اخلاقی تو رو به دست می یارن ) پس مراقب باش...
    تونستی به ترتیب این رکنا بهتره انتخاب کن(البته اگه انتخاب با تو باشه): 1- رکن 4 2 - رکن 2 3- رکن 1 4- رکن 3
    اصلا بیا رکن 1 خودم بندازمت یه جای توپ!

راستی این یادم رفت بگم مراقب باش منشی تو خود قرارگاه نیفتی که بعد تا ساعتای 6 باید تو پادگان بمونی ها... (یعنی تا فرمانده قرارگاه نره باید باهاش باشی تو پادگان)
    قربانت برم دوست خوبم اسم گلت رو هم نمی دونم اما خیلی حال دادی !

والا دروغ چرا اگه بگم شاید 1 درصد اونم فقط اینکه جای خوب بیافتم و راحت برم و بیام فکر بهش مشغوله وگرنه باور کن اصلا مهم نیست برام . اینکه می بینید زیاد سوال می پرسم من برای همه ی کارام همیجوریم سعی می کنم همه جوانب و نکات مثبت و منفی کاری که می خوام شروع کنم رو قبل شروع بدونم تا دست پر برم و غافل گیر نشم .

داداش شما سرور مایی دوست خوبم . در مورد برخورد بله من نه اینجا که همیشه دقیقا همینجوری هستم اینجا که حسابش جداست تو این دوره به ملت رو بدی میان سوار میشن مخصوصا اگر نظامی باشن

چشم رکن ها رو اگه تونستم 1324 انتخاب می کنم به ترتیب از راست به چپ منشی قرار گاه هم نمیشم اونم اطاعت جناب سروان

ایشالا فردا بعد اومدن میام خبرش رو میدم . از بقیه دوستانی هم که از اول اموزشی تا به الان از نظریات و راهنمایی های سازنده و مفیدشون استفاده کردم کمال تشکر و قدر دانی رو دارم .
    ایشالا همگی موفق و سربلند و رو به جلو باشید همیشه

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

لطفن یکی از دوستان مراحل انتقالی گرفتن رو توضیح بده.

با تشکر.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خوب دوستان ما هم امروز ساعت 7 صبح رفتیم و خودمون رو معرفی کردیم و بعد کلی تحویل گرفتن ( انصافا برخورد ها عالی بود ) انجام کار های اجودانی و ... به رکن برای تقسیم معرفی شدیم . یکی از همشهری هایی که اونجا بود رو دیدم و پرسیدم کجا ها خوبه و میشه افتاد ؟ گفت اقا بازرسی و عقیدتی و ستاد هر 3 عالی هستند و هر کدوم بیافتی کارت راحته ! بعد اقا من رفتم پیش سرهنگ رکن 1 و انصافا بعد کلی تحویل گرفتن و حال دادن ( واقعا انسان والایی هستش و کارش واقعا درست بود ) گفت که مهندس شما رو خودمون همین جا نگه میدارم و نمیدم به جاهای دیگه همین جا راحت کار کن و لذتش رو ببر بعد اقا نامه ما رو زد به قسمت ایثارگری و احتیاط رکن 1 و گفت از فردا اینجا خودت رو معرفی کن . جالب بود 3 تا از دوستام دقیقا تو اتاق های کناری من هستند و حسابی هوای من رو داشتند همین روز اولی

جالبه درجه من از مسئول همین بخش که افتادم بالاتر بود و گفت اقا بیا فردا فرماندهی بخش رو بدم بهت برو نخواستیم ( انصافا خیلی باحال بود و کار درست و دلسوز )

از طرفی خدا رو شکر کار رفت و امدم هم با سرویس ردیف شد و باهاش میام و میرم !

و در اخر این بود نقطه انتهایی سربازی ما ( البته از اولش )

اهان تا یادم نرفته از اونجایی که لباس کادری پوشیده بودم و باهاش واقعا تریپ کادری گرفته بودم هر درجه داری که میومد میرفت هی احترام نظامی میذاشت و حالش رو می بردیم و از نو می دادم

دوستان گلم که در این مدت راهنمایی ما بودند ازشون بسیار تشکر می کنم .

4. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

لطفن یکی از دوستان مراحل انتقالی گرفتن رو توضیح بده.

با تشکر.
    ابتدا باید 16 هفته کاری در محل مربوطه خدمت کنی. بعد از اون یه طرحی هست بهش میگن طرح آمایش. یه فرم پر میکنی اگر فرماندهی استان(نیروی انسانی) اجازه بده جواز انتقالیتو میدن.البته اگر پارتی گردن کلفت داشته باشی نیازی به این کارها نیست.

6. 2 کاربر از pedromi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lotin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    یه جایی

پيش فرض

با سلام.من 19/12 یعنی 7روز دگ میرم 04 بیرجند.لطفا میشه راهنماییم کنین که اولا اونجا چجور جاییه و اینکه پدرم نظامی و بازنشسته هستن آیا میشه بعد آموزشی بیوفتم شهر خودم مشهد؟

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

خوب دوستان ما هم امروز ساعت 7 صبح رفتیم و خودمون رو معرفی کردیم و بعد کلی تحویل گرفتن ( انصافا برخورد ها عالی بود ) ...

.
    .دوستان گلم که در این مدت راهنمایی ما بودند ازشون بسیار تشکر می کنم .
    پس آخر افتادی رکن یکم ؟! جای خوبیه منم خودم همونجام.البته کاراشم به نظرم خوبه .البته اینجا که ما تا 2 یا 2.5 همستیم پادگان.

البته ارزششو داره و خیلی از کادرا ایشالله می فهمی چطور پات می افتن و فک می کنی شدی رئیس جمهور! تازه اینم بگم رکن یک هر تشویقی کادر و وظیفه باشه می زنه! یعنی برا خودت هم می تونی بزنی ....(من خودم کلی برا خودم زدو تا حالا...حساباش از دستم رقته...!)
    ایثارگران و احتیاط هم بیفتی که دیگه فوا... یه سره مگس باید بپرونید و خونه شهدا و جانبازا با کیک و ساندیس برین بازدید و سرکشی!!!
    در کل جای خوبی افتادی داش بهزاد...
    راستی رشته تحصیلیت چیه آقا بهزاد؟گفتم شاید بتونیم تو این زمینه از تجربیات استفاده کنیم.من خودم کامپیوترم(لیکسانس!)

9. 2 کاربر از a6543210 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام من 19 اسفند اعزام میشم افتادم هوافضای سپاه ولیعصر اردکان میخواستم دوستان بگن چه جور جاییه بعدش هم پذیرش کردم تو شهر خودم شیراز

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrang_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من 19 اسفند اعزام میشم افتادم هوافضای سپاه ولیعصر اردکان میخواستم دوستان بگن چه جور جاییه بعدش هم پذیرش کردم تو شهر خودم شیراز
    سلام سعید جان
    منم اعزامی 12/1 اینجا بودم که به ما مرخصی دادن و 12/19 ساعت 6 صبح باید خودمونو اونجا معرفی کنیم و گفتن دورمون با شما تموم میشه
    جاش که خوبه ، از لحاظ امکانات هم حرف نداره
    فرمانده های خوش اخلاقی داره ولی سختگیرن!
    برنامه هاشم که ما آمار گرفتیم مو به مو اجرا میشه(کلاسها و خشم شب و اردو و .....)
    برای پذیرشت هم نگران نباش بعد آموزشی اگه مشکلی برات پیش نیاد(انضباطی) میفرستنت همونجا که پذیرش گرفتی
    امیدوارم بهت خوش بگذره، میبینمت
    Last edited by Behrang_sh; 02-03-2013 at 18:14.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

پس آخر افتادی رکن یکم ؟! جای خوبیه منم خودم همونجام.البته کاراشم به نظرم خوبه .البته اینجا که ما تا 2 یا 2.5 همستیم پادگان.

البته ارزششو داره و خیلی از کادرا ایشالله می فهمی چطور پات می افتن و فک می کنی شدی رئیس جمهور! تازه اینم بگم رکن یک هر تشویقی کادر و وظیفه باشه می زنه! یعنی برا خودت هم می تونی بزنی ....(من خودم کلی برا خودم زدو تا حالا...حساباش از دستم رقته...!)
    ایثارگران و احتیاط هم بیفتی که دیگه فوا... یه سره مگس باید بپرونید و خونه شهدا و جانبازا با کیک و ساندیس برین بازدید و سرکشی!!!
    در کل جای خوبی افتادی داش بهزاد...
    راستی رشته تحصیلیت چیه آقا بهزاد؟گفتم شاید بتونیم تو این زمینه از تجربیات استفاده کنیم.من خودم کامپیوترم(لیکسانس!)
    قربانت اره خدا رو شکر افتادم رکن 1 اره جای خوبی به نظر میومد مخصوصا فرمانده رکن یکم که یک کلام بگم واقعا گللللللللللل بود ( جالبه سربازش امروز مرخصی می خواست روش نمیشد بگیره فرمانده خودش اومد برگش رو گرفت 1 روزم اضافه داد بهش گفت هر وقت خواستی بگو خحالت نداره که )

سرباز خودش هم که این تشویقی ها و مرخصی ها و ... رو می نویسه و رد می کنه هم دوست خودمه که انصافا امروز کلی حال داد و کمک حال بود و اساسی هوامون رو داره پس بهش می گم تو تشویقی ها هوای ما رو داشته باشه ساعت کاری اینجا تا 1 هستش بعدش ناهار و نماز و دیگه تموم
    بله دیگه ایثارگران و احتیاط افتادم . خوبه به نظرت ؟ دقیقا کارش چیه ؟ اون مسئولش که گفت فقط نامه ها رو با کامپیوتر ردیف میکنی و همین . کارش هم از چیزی که دیدم معلوم بود واقعا کمه ! ممنون میشم شما هم یه شمای کلی از این قسمت بدی به ما !
    من رشته ام فوق MBA هستش و در خدمت هستم .

راستی ممنون میشم کمی در مورد این رکن 1 و مسئولیتاش و قسمت های مختلفش و کاراش و کلا هر چی در مورد این رکن و وظایفش هستش یه راهنمایی کلی داشتی باشی

13. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

قربانت اره خدا رو شکر افتادم رکن 1 اره جای خوبی به نظر میومد مخصوصا فرمانده رکن یکم که یک کلام بگم واقعا گللللللللللل بود ( جالبه سربازش امروز مرخصی می خواست روش نمیشد بگیره فرمانده خودش اومد برگش رو گرفت 1 روزم اضافه داد بهش گفت هر وقت خواستی بگو خحالت نداره که )

سرباز خودش هم که این تشویقی ها و مرخصی ها و ... رو می نویسه و رد می کنه هم دوست خودمه که انصافا امروز کلی حال داد و کمک حال بود و اساسی هوامون رو داره پس بهش می گم تو تشویقی ها هوای ما رو داشته باشه ساعت کاری اینجا تا 1 هستش بعدش ناهار و نماز و دیگه تموم
    بله دیگه ایثارگران و احتیاط افتادم . خوبه به نظرت ؟ دقیقا کارش چیه ؟ اون مسئولش که گفت فقط نامه ها رو با کامپیوتر ردیف میکنی و همین . کارش هم از چیزی که دیدم معلوم بود واقعا کمه ! ممنون میشم شما هم یه شمای کلی از این قسمت بدی به ما !
    من رشته ام فوق MBA هستش و در خدمت هستم .

راستی ممنون میشم کمی در مورد این رکن 1 و مسئولیتاش و قسمت های مختلفش و کاراش و کلا هر چی در مورد این رکن و وظایفش هستش یه راهنمایی کلی داشتی باشی
    خوشحالم جای خوبی افتادی رفیق.
    رکن یک کاراش می شه گفت: آمار کارکنان ستاد رو داره... بازدید از یگان ها از هر لحاظ مثلا امکانات و ظاهرشون و کمو کاستی ها و... رو به فرماندهی می رسونه که مثلا بازدید کردیم ازشون...
    یا اجرای مراسمات صبجگاه تیپ که شنبه هاست هماهنگی رو انجام می ده... تو کارای وام و مزایای و به قول خودشون روحیه رفاه(امکانات و رفاهات واسه کارکنان ) رو هم بر عهده داره...
    همچنین رکن یک تو کار تقسیم سرباز جدیدالورد هستش که این یه امتیازه که خیلی ها آویزونتن که آقا این سرباز جدیدو کجا بندازو ...
    تو کار تشویقات کادر و وظیفه و ارتقای درجه کارکنان و بازنشسته هام کاراشونو تا حدودی انجام می ده.مثل کارت ایثار واسشون می زنه...
    بیتشرین کار رکن یکم بازدید از یگان های تیپ هستش. اینم بگم می تونه به راحتی کسی رو آمارشو فرماندهی بده و بازداشت کنندش!(البته این در مورد کادر هستش)
    ایثارگران که جای خوبیه واقعا... گفتم که یاد می گیری چطور مگس بپرونی معمولا اگه امیری بیاد به تیپتون مثلا می رن خونه شهدا و ایثاگران و ... یا هر از چند گاهی فرمانده تو روزایی مثلا هفته دفاع مقدس نمادین می رن خونه شهدا و جانبازان و تو هم یا جعبه کیک و گل و شمعدون می ری باهاشون یا عکس می گیری در کل ایثارگران کار خاصی نداره هر از جند کاهی هم نامه می تایپی اونجا...
    قسمت احتیاط هم تقریبا زیاد نیست کاراش.سربازایی که تازه ترخیص می شن یه نسخه برگه احتیاط می دن به شما و شما اونارو بایگانی و طبقه بندی می کنید و هر ماه معمولا می فرستین به مثلا قرارگاه شمالشرق و ... هر از چند گاهی کلاسای آگاه سازی احتیاط هماهنگ می کنید واسه یگان ها می زارین و از این حرفا...
    راستی داداشت قراره این چند روز مونده رو بره ایثارگران... و دیگه خدمت تمام!!!
    Last edited by a6543210; 02-03-2013 at 20:24.

15. 2 کاربر از a6543210 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •