vahidreza2007 جان تا فردا نوبت تقسیمت بشه فک کنم تا صبح خوابت نبره
دوستان حرفای درست و خوبی زدن.مخصوصا اس 126 .
یادت باشه سیستم ارتش یه چیز دیگست با ارگانای نظامی دیگه.(تو امضام می تونی بفهمی قضیش چیه). ایشالله وسطای خدمت که برسی می گی ای کاش امریه گرفته بودم و تو ادارت بودم و پامو تو این پادگان نمی زاشتم.... حرفی که گفتم نگرانت نکنه فقط گفتم آمادگی همه چی رو داشته باشی...
می ری اونجا یه چیزایی می گم بعنوان نصیحت نیست جای داش کوچیکتیم ما...
برخودت خیلی مهمه...خیلی.... معمولا قشر ارتشی قشر کم فرهنگ و ضعیفی هستند از این لحاظ(البته به همشون جشارت نباشه .من ارتشی سرهنگ تهرانی دیدم فوق العاده با فرهنگ و با ادبم بود).بگذریم .منظورم اینه خیلی تو برخوردات سنگین و مودبانه و کم حرف باش... دقیقا عین یه استاد دانشگاه باهاشون برخورد کن...
تا طرفتو خوب نشناختی با هیچ کادری شوخ طبعی نکن...(خیلی کادرا مارموزو زیرکن.در ظاهر باهات می حرفن و می خندن ولی در باطن دارن کلیات خصوصیات اخلاقی تو رو به دست می یارن ) پس مراقب باش...
تونستی به ترتیب این رکنا بهتره انتخاب کن(البته اگه انتخاب با تو باشه): 1- رکن 4 2 - رکن 2 3- رکن 1 4- رکن 3
اصلا بیا رکن 1 خودم بندازمت یه جای توپ!
راستی این یادم رفت بگم مراقب باش منشی تو خود قرارگاه نیفتی که بعد تا ساعتای 6 باید تو پادگان بمونی ها... (یعنی تا فرمانده قرارگاه نره باید باهاش باشی تو پادگان)