این سرویس هایه کاهش پینگ قیمتهاشون چطوره ؟![]()
این سرویس هایه کاهش پینگ قیمتهاشون چطوره ؟![]()
میدونم منم دارم از کیفیت این isp تعریف میکنم
من الان 3 گیگ خریدم 11 تومن نسبت به یه کاهش پینگی که قبلا خریدم خیلی بهتره
اون pingzaper رو جایی پیدا نکردم که بفروشه
تیمه curse رو ترک کردvoyboy
خوب ما همه مشکلاتمون حل شده. همه چی خوبه. الان این رو گفتی ناراحت شدیم![]()
اقا راستی طبق قوانین ریوت اونهایی که جریمه شدن جایزه نمیگیرن. ولی من چون الکی چت بن شده بودم بنر جایزه رو بهم دادن لول
دوستان یک سوال مهم و تخصصی
لطفا اونهایی که کاملا مطمئن هستند جواب بدن
الان سیسن تموم شده خوب
ولی سیسن جدید فکر کنم 1ماه نیم دیگه شروع بشه
الان رنک هم بازه!! پس اگر ما الان رنک بازی کنیم ببریم یا ببازیم؟ مثلا بنر سیلور یا گلد رو به ما دادن
پس اون تغیری نمی کنه؟ خود دیویژن چی؟ مثلا شما سیلور 3 باشی؟ بعد بنر سیلور هم گرفتی یکدفعه دموت شی و بشی برونز؟
و اگر ما تا سیسن بعدی رنک بازی نکنیم دموت می کنند؟ یا اینکه چون پری سیسن هستش دموت نمیشیم؟ اگر کسی انگلیسیش خیلی خوبه لطف کنه این رو تاپیک بزنه بپرسه به ما هم بگه
مرسی![]()
فصل پیش که اینطوری بود:
از الان تا زمانی که سیزن جدید شروع شه میتونی رنک بازی کنی
اگر تایر یا دیوایژنت تغیرر کنه هیچ تاثیری تو جایزه فعلیت نداره ولی مثلا اگر سیلور باشی و گلد شی فصل بعد احتمال اینکه با بازیکنای گلد رنک بیوفتی و همینطور بعده provisional یعنی بعد 10 تا بازی از گلد رنکتو شروع کنی بیشتر میشه
اگه بازی هم نکنی هیچ اتفاقی نمیوفته!
ربطی به الکی یا راستکی نداره چت بن خودش یک جریمه است دیگه
زیاد به این نظرهایی که میدن دقت نکنید.
وقتی چت شما محدود شده یعنی جریمه شدی دیگه قرار نیست روی بخش های دیگه بازی تاثیر بزاره جایزه نگیری و ریوت زندانی و اعدامتون کنه که.
آره باید بازی کرد رفت بالا.
من که اصلا شانس ندارم تو ده تا بازی s2 دو تا بازی بردم s3 چهارتا.
خیلی فاجعه بود Teemo و Heimer میرفتن جنگل میدیدن نمیتونن بازی کنن afk میشدن، ساپورت زیر تاور وای میستاد میگفت من فقط تو این محدوده ساپورت میکنم!!! اصلا یکی از یکی بهتر آخرشم فهمیدم اصلا نباید روزهای شنبه، یک شنبه و حتی دوشنبه بازی کرد اصلا باید تقویم رسمی روسیه و لهستان رو داشته باشی تعطیلاتشون رو چک کنی اون روزا بازی نکنی
اون تیکه اولش رو ترجمه کن. آره روز های شنبه و یکشنبه تعطیل هستند بچه ها و نوب ترول میریزن تو لولره باید بازی کرد رفت بالا.
من که اصلا شانس ندارم تو ده تا بازی s2 دو تا بازی بردم s3 چهارتا.
خیلی فاجعه بود Teemo و Heimer میرفتن جنگل میدیدن نمیتونن بازی کنن afk میشدن، ساپورت زیر تاور وای میستاد میگفت من فقط تو این محدوده ساپورت میکنم!!! اصلا یکی از یکی بهتر آخرشم فهمیدم اصلا نباید روزهای شنبه، یک شنبه و حتی دوشنبه بازی کرد اصلا باید تقویم رسمی روسیه و لهستان رو داشته باشی تعطیلاتشون رو چک کنی اون روزا بازی نکنیمن هیچ وقت شنبه یکشنبه بازی نمی کنم. چهارشنه ها هم خیلی مالی نیست
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)