تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1444 از 1783 اولاول ... 444944134413941434144014411442144314441445144614471448145414941544 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,431 به 14,440 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

این حرف که شرکتهای دیگه هم بزودی محدودیت شبانه مثل صبانت اعمال میکنن چرت و پرت هست این حرف را انداختن که کاربرها تخلیه نکنن

2. 5 کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

امروز سرعت 12 مگابایت من فعال شد ولی خطم نکشید و سرعت اصلآ فرقی نکرد تازه خطم نویز دار شد و 4 ساعت قطع بود و با پشتیبانی تماس گرفتم و تغییر داد به 2 مگابایت
    و 2000 تومان هم برای تغییر گرفت
    25 هزار تومان 12 مگابایت 1 ماهه گرفتم و همون روز تغییر دادم به 2 مگابایت و بجای 5000 تومان پس بدهند تازه 2000 دیگه گرفتند برای تغییر
    شد 2 مگابایت با 3 گیگ 1 ماهه 27000 به غیر از داغون شدنم و تماس با تهران و پیگیری مشکل .............

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

5. 13 کاربر از t2download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

امروز سرعت 12 مگابایت من فعال شد ولی خطم نکشید و سرعت اصلآ فرقی نکرد تازه خطم نویز دار شد و 4 ساعت قطع بود و با پشتیبانی تماس گرفتم و تغییر داد به 2 مگابایت
    و 2000 تومان هم برای تغییر گرفت
    25 هزار تومان 12 مگابایت 1 ماهه گرفتم و همون روز تغییر دادم به 2 مگابایت و بجای 5000 تومان پس بدهند تازه 2000 دیگه گرفتند برای تغییر
    شد 2 مگابایت با 3 گیگ 1 ماهه 27000 به غیر از داغون شدنم و تماس با تهران و پیگیری مشکل .............
    خب شما جزو اونایی هستی که حتما باید سرت به سنگ بخوره و کلاهت رو بردارن تا به حرف دیگران اعتماد کنی
    وگرنه همین چند ص قبل خدمتت گفتم اول از بخش فروش سوال کن نویزت رو چک کنه و بر اون اساس بهت سرعت بفروشه ولی شما خواستی یکضرب بزنی 12 مگ
    پس صبانت رو چرا سرزنش میکنی؟؟

7. این کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

خب شما جزو اونایی هستی که حتما باید سرت به سنگ بخوره و کلاهت رو بردارن تا به حرف دیگران اعتماد کنی
    وگرنه همین چند ص قبل خدمتت گفتم اول از بخش فروش سوال کن نویزت رو چک کنه و بر اون اساس بهت سرعت بفروشه ولی شما خواستی یکضرب بزنی 12 مگ
    پس صبانت رو چرا سرزنش میکنی؟؟
    صبانت گفت باید تست کنی تا 12 می تونی بگیری ... می تونی 4 رو بگیری ..........
    پول مهم نیست ماهی 700 تومانی از اینترنت ماهی در آمد دارم ......... به عنوان تفریح ................ فقط خواستم تست کنم ...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

بچه ها من میخوام کوچ کنم برم مخابرات ، فقط کسی خبر نداره این تصویب جدید محدویت شبانه قراره اونجا هم اجرا بشه ؟؟
    پانشم برم ببینم ای دل غافل اینجا هم محدود شد !!
    ولی اگه آواتارت رو ببینن همه ی محدودیتها رو ازت برمیدارن

10. این کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

صبانت گفت باید تست کنی تا 12 می تونی بگیری ... می تونی 4 رو بگیری ..........
    پول مهم نیست ماهی 700 تومانی از اینترنت ماهی در آمد دارم ......... به عنوان تفریح ................ فقط خواستم تست کنم ...
    البته از اونجا که همه چیز ما ایرانیها با خارجکی ها باید فرق داشته باشه تا احساس هویت کنیم، پهنای باند خطوط ما هم جوریه که معمولا اسپیدتست درست نشون نمیده
    شما با IDM یک فایل حدود 20 مگابایت یکبار از لینک داخل کشور و یکبار از سرور خارج کشور که کانکشنهای بالایی بتونه داخل IDM بسازه دانلود کن سرعتت رو بهتر نشون میده

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

دوستان کسی مجبورتون نکرده تو این شرکت بمونید و مطمعن باشید صبانت بزودی ورشکست خواهد شد و بهترین کار تخلیه کردن خط هست.. بیخود پولی که به زحمت بدست میارید تو حلق این لاشخور ها نریزید. عده ای در این تاپیک به طور غیر مستقیم بازارگرمی میکنند .مراقب اینجور افراد باشید

13. 4 کاربر از HORROR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

نمایشگاه مشهد که رفته بودم بیشترین تبلیغ و غرفه صبا نت بود ورودی دو طرف رو اشغال کرده
    بود و مشغول فریب مردم بودن. به زور میخواستن تبلیغاتشان رو گوش کنی
    یه مودم بی کیفیت با اسم خودشون میدادن برای ثبت نام یکیشان میگفت ما انجمنها رو زیر نظر داریم
    حتی همینجا میگفت خودمون میدونیم کاربرا تو انجمنا چی میگن
    شما هر چی اینجا بگین میبینن پس تا میتونید انتقاد کنید
    این سرعت بالای شبانه هم دام عنکبوتی بوده
    تا کاربران نا آگاه بیان ثبت نام کنن حتی اینجا تبلیغ هم میکنن.

فقط بدونید با کوچ از شرکتشون ضربه ای محکم بر دهان یاوه گوی این ابر کلاهبرداران اینترنت میزنید باشد که ورشکست شوند و درس عبرتی شود
    برای دیگر کلاهبرداران

سه شرکت تو نمایشگاه خیلی فعال بودن و مشغول کلاهبرداران برداری
    اول صبا که ترکانده بود هم از غرفه هم تعداد بسیار خانم و یه تعداد آقا
    بعد آسیا تک. و بعد شاتل که در صحن نمایشگاه یه مشت مردم ساده و خوش باور
    رو فریب میداد

آسیا تک و شاتل هم اینجا یوزر دارن که مشغول جاسوسی و تبلیغ هستن با بعضیاشون صحبت کردم اطلاع داشتن از انجمن اینجا
    البته آفتاب و مخابرات و پیشگامان و فن آوا مبین نت هم بودن ولی به اندازه اون سه تا شلوغ نکرده بودن
    پارس رو پیدا نکردم شایدم غرفه نداشت

15. 4 کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

نه نگیر شبانش خیلی بیخود و رو 4 مگ میبندنت من الان 8 بار زنگ زدم میگم مگه 10 نیس چرا رو 4 بستی میگه 2-10 مگ شاید 10 بدن یعنی مچلم کردن رفت.میگم بابا 10 مگه ها بعد زنه با کلی فکر کردن میگیره تبدیل واحد میکنه برام اصلا یه وضعی.
    کلا بعضیاشون خیلی بیسوادن بزنید 2020 بعد 3 میفهمید.
    طرف پارتی بازی اومده تو این شغل.
    یه بارم دیدم سرعتم 300 رفتم میگم بابا سرعت من باید رو 1.2 مگ باشه میشینه تبدیل واحد میکنه میگه سرعتت باید رو 160 باشه.دیگه فقط قطع کردم.
    بعضیاشون که دیگه هیچی نمیدونن میگه بزار ریسم بیاد با اون حرف بزن.
    متاسفانه طبق قانون ظالمانه ای که هست درست گفته.شما وقتی 10 مگابیت هستی یعنی 1.25 مگابایت هست سرعتت(که میشه 1280 کیلوبایت) و چون قانونا میتونن تا 8 نفر اونو شیر کنند پس سرعتت میشه 160=1280/8 کیاوبایت در ثانیه.یعنی اگر سرعتت تا 160 کیلوبایت هم پایین بیاد قانونا نمیتونی شکایت کنی

17. 3 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •