این حرف که شرکتهای دیگه هم بزودی محدودیت شبانه مثل صبانت اعمال میکنن چرت و پرت هست این حرف را انداختن که کاربرها تخلیه نکنن
این حرف که شرکتهای دیگه هم بزودی محدودیت شبانه مثل صبانت اعمال میکنن چرت و پرت هست این حرف را انداختن که کاربرها تخلیه نکنن
امروز سرعت 12 مگابایت من فعال شد ولی خطم نکشید و سرعت اصلآ فرقی نکرد تازه خطم نویز دار شد و 4 ساعت قطع بود و با پشتیبانی تماس گرفتم و تغییر داد به 2 مگابایت
و 2000 تومان هم برای تغییر گرفت
25 هزار تومان 12 مگابایت 1 ماهه گرفتم و همون روز تغییر دادم به 2 مگابایت و بجای 5000 تومان پس بدهند تازه 2000 دیگه گرفتند برای تغییر
شد 2 مگابایت با 3 گیگ 1 ماهه 27000 به غیر از داغون شدنم و تماس با تهران و پیگیری مشکل .............![]()
خب شما جزو اونایی هستی که حتما باید سرت به سنگ بخوره و کلاهت رو بردارن تا به حرف دیگران اعتماد کنی
وگرنه همین چند ص قبل خدمتت گفتم اول از بخش فروش سوال کن نویزت رو چک کنه و بر اون اساس بهت سرعت بفروشه ولی شما خواستی یکضرب بزنی 12 مگ
پس صبانت رو چرا سرزنش میکنی؟؟
صبانت گفت باید تست کنی تا 12 می تونی بگیری ... می تونی 4 رو بگیری ..........
پول مهم نیست ماهی 700 تومانی از اینترنت ماهی در آمد دارم ......... به عنوان تفریح ................ فقط خواستم تست کنم ...
ولی اگه آواتارت رو ببینن همه ی محدودیتها رو ازت برمیدارن![]()
البته از اونجا که همه چیز ما ایرانیها با خارجکی ها باید فرق داشته باشه تا احساس هویت کنیم، پهنای باند خطوط ما هم جوریه که معمولا اسپیدتست درست نشون نمیده
شما با IDM یک فایل حدود 20 مگابایت یکبار از لینک داخل کشور و یکبار از سرور خارج کشور که کانکشنهای بالایی بتونه داخل IDM بسازه دانلود کن سرعتت رو بهتر نشون میده
دوستان کسی مجبورتون نکرده تو این شرکت بمونید و مطمعن باشید صبانت بزودی ورشکست خواهد شد و بهترین کار تخلیه کردن خط هست.. بیخود پولی که به زحمت بدست میارید تو حلق این لاشخور ها نریزید. عده ای در این تاپیک به طور غیر مستقیم بازارگرمی میکنند .مراقب اینجور افراد باشید
نمایشگاه مشهد که رفته بودم بیشترین تبلیغ و غرفه صبا نت بود ورودی دو طرف رو اشغال کرده
بود و مشغول فریب مردم بودن. به زور میخواستن تبلیغاتشان رو گوش کنی
یه مودم بی کیفیت با اسم خودشون میدادن برای ثبت نام یکیشان میگفت ما انجمنها رو زیر نظر داریم
حتی همینجا میگفت خودمون میدونیم کاربرا تو انجمنا چی میگن
شما هر چی اینجا بگین میبینن پس تا میتونید انتقاد کنید
این سرعت بالای شبانه هم دام عنکبوتی بوده
تا کاربران نا آگاه بیان ثبت نام کنن حتی اینجا تبلیغ هم میکنن.
فقط بدونید با کوچ از شرکتشون ضربه ای محکم بر دهان یاوه گوی این ابر کلاهبرداران اینترنت میزنید باشد که ورشکست شوند و درس عبرتی شود
برای دیگر کلاهبرداران
سه شرکت تو نمایشگاه خیلی فعال بودن و مشغول کلاهبرداران برداری
اول صبا که ترکانده بود هم از غرفه هم تعداد بسیار خانم و یه تعداد آقا
بعد آسیا تک. و بعد شاتل که در صحن نمایشگاه یه مشت مردم ساده و خوش باور
رو فریب میداد
آسیا تک و شاتل هم اینجا یوزر دارن که مشغول جاسوسی و تبلیغ هستن با بعضیاشون صحبت کردم اطلاع داشتن از انجمن اینجا
البته آفتاب و مخابرات و پیشگامان و فن آوا مبین نت هم بودن ولی به اندازه اون سه تا شلوغ نکرده بودن
پارس رو پیدا نکردم شایدم غرفه نداشت
متاسفانه طبق قانون ظالمانه ای که هست درست گفته.شما وقتی 10 مگابیت هستی یعنی 1.25 مگابایت هست سرعتت(که میشه 1280 کیلوبایت) و چون قانونا میتونن تا 8 نفر اونو شیر کنند پس سرعتت میشه 160=1280/8 کیاوبایت در ثانیه.یعنی اگر سرعتت تا 160 کیلوبایت هم پایین بیاد قانونا نمیتونی شکایت کنی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)