خب شما مختاری! 25 روز پیش هم که همارا رو لیمیت مجدد کردن(چند وقتی بود آزاد شده بود) گفتم میرم، یکیشون گفت در انتخاب شرکت اینترنت، شما آزادی!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خب شما مختاری! 25 روز پیش هم که همارا رو لیمیت مجدد کردن(چند وقتی بود آزاد شده بود) گفتم میرم، یکیشون گفت در انتخاب شرکت اینترنت، شما آزادی!
اینم اسپیدتست سرویس 35 هزار تومانی ما! موقع جمع آوری و خرید، جناب پورزمانی همارا می گفتن نه آقا چه لیمیتی! شما وقتی این هزینه رو میدی بایدم 450 رو دانلود کنی!
سرویس اولترای مخابرات!
سرعت منم تا دیروز 248 تا بود ولی امشب با 124 تا دانلود کردم یعنی دقیقا نصف اینطوری اصلا صرف نمیکنه 6 ساعت لپ تاپ چند میلیونی روشن باشه و فقط 2.5 گیگ دانلود کنی
باعثش حسین هست هر کی رو دید گفت برو مخابرات بگیر
حسین![]()
Last edited by TurkOglu1993; 22-09-2013 at 12:41.
سلام
امروز رسما جشنواره تموم می شه و دانلود های رویایی هم باهاش تموم می شه![]()
همین الان سایت مکس نت رو می دیدم، سرویس های اینا هم خیلی عجیبه! رویالشون تا 8 مگه ولی هیچ کدوم شبانه ندارن! آخه 6 گیگو برای 3 ماه می خوام چیکار؟؟؟؟؟؟
تنها سرویس هایی که به درد می خوره، سرویس های کلس و توربو و دیسکاوری و وی آی پی شونه!
از بین دوستان کسی هست که Discovery و VIP داشته باشه و سرعت روز و شبش رو به ما بگه؟
در ضمن در مورد ساعت رایگانش هم چیزی تو سایت تو بهش تعرفه ها نیست! در مورد اینم بگن، بی زحمت.
Discovery سرعتش 260 هستش و ساعت دانلود شبانه هم از 2 تا 8 صبح هستش جمعه ها هم همینطوره
پشتیبانی : بله تو برخی مراکز فعلا مشکل هست
پشتیبانی : همکارا به جد پیگیر هستن
پشتیبانی : مطمئن باشید پایدار نیست و بزودی انشالله حل میشه
امشب که واسه دانلود گذاشتم سرعتم رفته رو 260 که قبلا 460 بود!صفحات قبل یه چیزایی در مورد لیمیت و ایجور چیزا گفتین. لطفا یه نفر برام کامل توضیح بده ببینم چی شده؟
کجا میشه خود مخابرات ثبت نام کرد؟
مرکز کامپیوتر تبریز کجاست؟ میخوام مودم بگیرم
این سرعت رو شبا هم میده؟ با دانلود همزمان زیاد؟
آقا ای کاش پشتیبانی سومی که گذاشتین درست باشه. به من که تیر خلاص زدن و گفتن همینه دیگه فقط روزتون درست میشه!
بله، نصف شده. خودشون هم با زبون خودشون تایید کردن که عمدی بوده. ولی ظاهرا جناب بهزاد-1994 یه امیدهایی دادن که امیدوارم اینطور باشه.
هم می تونید از مراکز مخابراتی ثبت نام کنید و هم از نمایندگی های همارا.
مرکز کامپیوتری سهند.
Last edited by vahidcorleone; 22-09-2013 at 13:32.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)