تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1444 از 3745 اولاول ... 44494413441394143414401441144214431444144514461447144814541494154419442444 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,431 به 14,440 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض

شما که نامحدود دو مگ میخوای از مخابرات بگیرین بهتر نیست؟ سرعت دانلودش 256 و یعنی 2 برابر آسیاتکه!

خود من بعیده که دوره بعد اینجا بمونم!
    منظورتون منم؟ قبلاً 512 مخابرات داشتم فقط 2 ماه سرعت واقعی بود بعدش 8-7 کیلوبایت؛ آزموده را آزمودن خطاست.

سلام دوستان من یه سرویس 256 نامحدود ایرانسل دارم.
    میخواستم ببینم سرویسای آسیاتک کیفیتش چجوریاس؟
    نامحدود داره؟
    اگه داره سرعتش چقدره؟
    بعد ضریب اشتراکش چجوریاس؟؟
    ازین محدودیت هایی که شاتل اعمال میکنه نداره که؟
    سرعت من میانگین 30 هستش شب و روز هم فرق نمیکنه.
    ممنون میشم به همه سوالام جواب بدین
    کیفیت سرویس های نامحدودش خوب نیست ولی محدودش بد نیست؛ البته پینگ کلاً بالاست.
    نامحدود داره.
    کدوم سرویسش سرعتش چقدره؟ مشخص نکردید که. 256 برنزی 30-25. 512 برنزی حدود 50-45، 1 مگ برنزی 60. 2 مگ برنزی 95-85.
    ضریب اشتراک 1:8.
    محدودیت شاتلی (!) نداره.
    سرعت نامحدود ها شب و روز تقریباً یکسانه.
    سلام.یه سوال دارم...من تا یه هفته پیش که منزلمون قرچک بود،آسیاتک داشتم،اونجا بهمون میگفتن به دلیل قدیمی بودن تجهیزات مخابرات اون منطقه،سرعتش واقعی و بالا نیست.حالا ما اومدیم پیروزی و میخوام نت بگیرم،الانم بین پارس آنلاین و آسیاتک موندم،آخه میخوام مطمئن شم که واقعا سرعت Adsl آسیاتک تو تهران بالاست یا نه...چون من اونجا با سرعت 512 چه حجمی چه نامحدود،نهایتا 60 تا بیشتر دان نداشتم،برا همین.ممنون میشم بهم پاسخ بدید.
    اگر سرویس حجمی میخواید توی تهران سرعتش بد نیست.

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

256 ايرانسل چطوریه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه linuxx2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سرویس های نامحدود در تمام isp های ایران در حالت ایده آل همون سرعت اسمی هست و بالاتر نمیبندن. در نامحدود ها پایین تر میاد سرعت ولی بالاتر از سرعت اسمی احتمال خیلی خیلی کمی داره که باشه. ارتباطی به منطقه مخابراتی نداره.

ولی سرویس های محدود یا حجمی، سرعت شون بالاتر از سرعت اسمی هست و تا چند برابر هم ممکنه که باشه.

به نظر من آسیاتک برای سرویس های حجمی و محدود مناسب نیست و الان های وب(Hi Web) نسبتا خوبه برای اینجور سرویس ها.

شما نگاه کن ببین کدوم برات اولویت بالاتری داره. سرعت بیشتر یا دانلود بیشتر ؟! ، برای سرعت بیشتر سرویس حجمی بگیر (غیر از آسیاتک و ترجیحا Hi Web در حال حاضر) و یا برای دانلود بیشتر سرویس های نامحدود نقره ای یا طلایی آسیاتک رو بگیر (برنزی نگیر).
    آخه این دیوسا سرعت اسمیو هم نمیدن دارن نصفشو میدن الان از خود شما باید 256 باشه اما 128 از خود من باید 64 باشه اما 32 هست حتی نامحدودای آسیاتر هم به نوعی محدوده چون نقره ای و طلاییش هم حجم داره که شما مصرف میکنی و بعد از اون حجم سرعت میپکه در واقع نقره ای و طلایی واسه خر کردن مشتریه و گول زدن در اصل همون برنزیه!!

من که میخوام برم در کنار این نامحدود که 6 ماه دیگه ازش مونده یه های وبی چیزی بگیرم که حداقل با اون بشه شبی 4-5 گیگ گرفت!!وب گردی مونو هم بزاریم با این آسیاتر!!

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض

دوستان کسی تا حالا تغییر سرویس داده در طول دوره ی سرویس (نه برای تمدید)؟ من الان 13 روز از اعتبارم مونده؛ اگر بخوام تغییر سرویس بدم به 2 مگ نقره ای باید کل مبلغ ما به التفاوت دو سرویس رو پرداخت کنم یا 13/30 این مبلغ رو؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

دوستان کسی تا حالا تغییر سرویس داده در طول دوره ی سرویس (نه برای تمدید)؟ من الان 13 روز از اعتبارم مونده؛ اگر بخوام تغییر سرویس بدم به 2 مگ نقره ای باید کل مبلغ ما به التفاوت دو سرویس رو پرداخت کنم یا 13/30 این مبلغ رو؟
    میتونی عزیز اما باید حتما حضوری بری نمایندگی . از طریق اینترنت نمیشه ارتقا داد .

6. این کاربر از HADI ONLY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

آیا google talk یا همون gtalk تو آسیاتک بازه؟کسی هست که تست کرده باشه (یعنی در حال حاضر خودش از gtalk استفاده میکنه)؟

پارس آنلاین این سرویسو بسته.

داره خودمونی میشه Xperson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوستان با وجوده کم شدنه سرعت دانلود توو تمامه سرویس ها ... کسی می تونه بگه 2 مگ محدود شبانه رایگان ... چه ریت سرعتی میده؟؟؟

من 1 مگ نامحدود برنزی دارم ، آخر سرویسمه .. دیگه نامحدودایه آسیاتک ارزش نداره ، لطفی کنید بگید شب تا صبح 2 مگ محدود چقدری دانلود می کنه ؟؟؟ البته جدیداً .. .

مرسی

پروفشنال PouriaTech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سرویس های نامحدود در تمام isp های ایران در حالت ایده آل همون سرعت اسمی هست و بالاتر نمیبندن. در نامحدود ها پایین تر میاد سرعت ولی بالاتر از سرعت اسمی احتمال خیلی خیلی کمی داره که باشه. ارتباطی به منطقه مخابراتی نداره.

ولی سرویس های محدود یا حجمی، سرعت شون بالاتر از سرعت اسمی هست و تا چند برابر هم ممکنه که باشه.

به نظر من آسیاتک برای سرویس های حجمی و محدود مناسب نیست و الان های وب(Hi Web) نسبتا خوبه برای اینجور سرویس ها.

شما نگاه کن ببین کدوم برات اولویت بالاتری داره. سرعت بیشتر یا دانلود بیشتر ؟! ، برای سرعت بیشتر سرویس حجمی بگیر (غیر از آسیاتک و ترجیحا Hi Web در حال حاضر) و یا برای دانلود بیشتر سرویس های نامحدود نقره ای یا طلایی آسیاتک رو بگیر (برنزی نگیر).
    دانلود با سرعت بیشتر برام مهمتره....

حداقلش دانلود دیگه ثابت 100 تا رو داشته باشه....

های وب رو آخه میترسم قطعی و دردسر داشته باشه،آخه چون یه شرکت تازه کاره،برا همین...

کسی های وب داره به ما اطلاع بده؟؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دانلود شبانه همه خوب شده یا فقط واسه من عالیه؟

قبلاً سرعتم رو 100 بود الان رو 300!

البته از وقتی مودمم رو عوض کردم اینطور شده. حالا نمیدونم ربطی داره یا نه.

سرویسم 1 مگ محدود با ساعت رایگه شبانه است.

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

آسیاتک نامحدود داره ، سرعتش افتضاحه برای 256 نامحدود برنزی میانگین بت 15 میده ( من همین الان این سرویس را دارم )

ضریب اشتراکش طبق گفته پشتیبانی آسیاتر تقسیم بر این الگو می شود : 256/8/8 = 4 زیر این عدد را برای مثلا سرویس 256 نامحدود شما حق اعتراض داری !!!
    این چیزیه که پشتیبانی به من گفت.

محدودیت استفاده منصفانه نداره اما سرعت اینقدر پایینه که اصلا نمی صرفه شما سیستم تو ، صبح تا شب براش روشن بزاری !

آسیاتک کم فروشی می کنه و برای مثلا 256 به شما 32 ثابت نخواهد داد !

موفق باشید !
    ممنون پس فک کنم نامحدود همین سرویس خودم از همه بهتر باشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •