بازم بگیم که اون مشکلات با اومدن برد Jasper حل شده ؟؟؟
باز هم آقا پدرام بگه من و چندتا از دوستام بردمون falcon ـه و تا به حال آخ نکشیده ؟؟؟
شما رعایت کن مشکلی پیش نمیاد !!!
بازم بگیم که اون مشکلات با اومدن برد Jasper حل شده ؟؟؟
باز هم آقا پدرام بگه من و چندتا از دوستام بردمون falcon ـه و تا به حال آخ نکشیده ؟؟؟
شما رعایت کن مشکلی پیش نمیاد !!!
این طور که پیداست کنسول 360 به درد عمه ی مایکروسافت میخوره! حتا با اینکه کنسول برد جاسپر اومده همش امکان خراب شدن داره. آدم همش می ترسه که الان خراب میشه! یا الان داغ می کنه یا سه چراغه میشه!چون من تا دو هفته ی دیگه که امتحان ها رو بدم قصد دارم یه الیت بخرم اما با این اوصاف می ترسم یک ماه نکشیده از کار بیفته! نظر شما چیه؟ با خیال راحت بخرم یا تجدید نظر کنم؟
شما که میخواهید xbox360 خریداری کنید باید تا الان متوجه شده باشید که برد جاسپر اصلا مشکل نداره اصلا و تا حالا 3 چراغی ازش دیده نشده. شما اگه ایلیت بخرید و بازی ها هم تو هارد نصب کنید بهتون قول میدم تا کنسول های نسل بعدی این xbox360 رو داشته باشید
Last edited by joykiller360; 22-05-2010 at 03:48.
دیگه اینقدرم xbox داغون نیست که بعد 1 ماه خراب شه ! من خودم کنسولم لانچ بود دقیقا دو سال هرچی بازی تو بازر بود رو لاهاش انجام دادم که اخرم 3 چراغ نداد و فقط GPUش مشکل پیدا کرد که ترجیح دادم یک کنسول دیگه بگیرم.این طور که پیداست کنسول 360 به درد عمه ی مایکروسافت میخوره! حتا با اینکه کنسول برد جاسپر اومده همش امکان خراب شدن داره. آدم همش می ترسه که الان خراب میشه! یا الان داغ می کنه یا سه چراغه میشه!چون من تا دو هفته ی دیگه که امتحان ها رو بدم قصد دارم یه الیت بخرم اما با این اوصاف می ترسم یک ماه نکشیده از کار بیفته! نظر شما چیه؟ با خیال راحت بخرم یا تجدید نظر کنم؟
مطمئن باشید این سری های جدید تا مو های شما رو سفید نکنه خراب نمیشه.![]()
داداش نگران نباش اگه خراب شد من خودم بیلی (بیل گیتس) رو دعوا می کنم
Microsoft Flight Simulator X برای xbox وجود داره؟
سلام دوستان امروز رفتم یه ایکس باکس 360 الایت بخرم یارو گفت 350 توماااااااااانکاشکی زودتر میرفتم سراغش ولی از همه دوستانی که کمکم کردن تشکر
![]()
شما یه زنک به اقا میثم بزن قیمتاش بهتره
اقا میثم کیه ؟ شمارش چنده؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. خوبی میثم جان؟ تبریک میگم بهت. ایکس باکس خوبی داشته باشی.![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)