تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1443 از 4105 اولاول ... 44394313431393143314391440144114421443144414451446144714531493154319432443 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,421 به 14,430 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خب آره دیگه گفتم هر جایی فرق داره، دژبانی اینجا تا ساعت یک و نیم کار اداری داره و نگهبانی هم نداره! البته تیپ هم مرزیه )

والا در حالت کلی دست خودت نیست کجا بیفتی ولی روز اولی که ما رفتیم از همون ستاد تیپ می یومدن می گفتن هر کی تایپ و کامپیوتر می دونه بیاد که هیچ کدوم نرفتیم چون نمی دونستیم چه جور جاییه... اگه پارتی هم داشته باشی که چه بهتر... تو ستاد زیاد فرقی نمی کنه کجا باشی دیگه باید فرماندهی که خوش اخلاق تره رو پیدا کنی ) ولی باز بر فرضی که همش مساوی باشه من اینجوری انتخاب می کنم:
    بازرسی - عقیدتی (که البته دوره کد داره و هر کسی نمی تونه بره اونجا اما اگه نیرو نداشته باشن دوستانی که محاسن دارن و موجه ترن از نظر چهره رو می یان انخاب می کنن) - ارکان تیپ که دیگه زیاد فرق نداره کجا بیوفتی ، البته آجودانی هم کار اداری داره که پیشنهاد نمی کنم بری
    ممنون امیر جان . ایشالا اگر بشه فردا سعی میکنم بیافتم تو ستاد حالا هر قسمتش شد چون کلا اداری هستش ! بعد برای ارکان مخصوصا رکن 2 و 4 اقدام می کنم ( البته اگه شه اون اشنامون اقدام می کنه نه من ) و در نهایت اگر نشد دژبانی

ولی حالا موندم چه ساعتی برم فردا ؟ همون ساعت اداری برم یعنی 7 صبح پادگان باشم یا دیر تر برم ؟ اخه رو امریه زده بود تاریخ معرفی به یگان 10/12/91 که پنچ شنبه بود و من رفتم و پادگان تعطیل بود و دژبان گفت برو شنبه بیا ( حالا فردا بر نگرده بگه اقا چرا نموندی 5 شنبه رو نموندی ) اگه بگه میگم برو بگو دژبان پنچ شنبه صبحتون بیاد تا بگم بهت

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminjigar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

ممنون امیر جان . ایشالا اگر بشه فردا سعی میکنم بیافتم تو ستاد حالا هر قسمتش شد چون کلا اداری هستش ! بعد برای ارکان مخصوصا رکن 2 و 4 اقدام می کنم ( البته اگه شه اون اشنامون اقدام می کنه نه من ) و در نهایت اگر نشد دژبانی

ولی حالا موندم چه ساعتی برم فردا ؟ همون ساعت اداری برم یعنی 7 صبح پادگان باشم یا دیر تر برم ؟ اخه رو امریه زده بود تاریخ معرفی به یگان 10/12/91 که پنچ شنبه بود و من رفتم و پادگان تعطیل بود و دژبان گفت برو شنبه بیا ( حالا فردا بر نگرده بگه اقا چرا نموندی 5 شنبه رو نموندی ) اگه بگه میگم برو بگو دژبان پنچ شنبه صبحتون بیاد تا بگم بهت
    مخلصیم...
    واسه پذیرش اولیه شما اول می رین شعبه وظیفه که اونام فقط ساعات اداری روزای کاری هستن... 5 شنبه که تعطیل بوده خب اونا هم نبودن که کار پذیرشتون رو انجام بدن... موردی نیست... والا روز اول فرقی نداره ساعت چند برین ولی همون صبح ساعتای 7-8 اینا اون جا باشین بهتره

3. این کاربر از aminjigar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوست عزیز اقای حمید رضا و سایر افسران وظیفه
    فکر میکنم شما یه کمی زیادی روی اون ستاره های روی دوشت حساب باز کردی و ستواندومی ممکنه توقعتون رو بالا برده باشه. البته تازه آموزشی رو تموم کردی و شاید تجربه یگان نداری.از بجث احترام گذاشتن ها و تصورتون از نگهبانی ها و افسر نگهبانی ها متوجه شدم.درسته که شما ستواندوم هستی و فوق لیسانس ولی به محض اینکه وارد یگان بشی خودت دستگیرت میشه که نیروی وظیفه یعنی نیروی کار زیاد و دور از جون حمالی و... حالا یکی سربازه و یکی سرجوخه و گروهبان و ستوان.... خود به خود به این نتیجه میرسی که درجه برای وظیفه اصلا ارزش نداره . سرتیپ وظیفه هم که باشی از یه گروهبان کادر که میشه سرگروهبانت باید حرف بشنوی و دستورات رو اجرا کنی و آخرش یه وظیفه در دید یه کادری آشخور هستی. همین گروهبان میتونه در چارچوب قانون هر دستوری بهت بده. بازداشتت کنه و اجازه خروج نده (خدمت 24 ساعته هست و مرخصی فقط 1.5 روز در ماه ) زمانی که ما خدمت بودیم تا اواسطش لیسانس ها ستواندوم بودن و فوق ها ستوانیکم. من گروهبانیکم عقیدتی بودم که توی قسمتون هیچ فرقی بین گروهبان ها ستوان ها نبود از همه نظر . ساعت ورود و خروج و نگهبانی و...

همه وظیفه ها موقع ورود به پادگان به خط میشدن و کلی بازرسی بدنی (شما بگو تحقیر ) میشدن .در جداگونه هم دارن برای ورود وظیفه ها و کادریها. از همه نظر یه گروهبان دوم کادر به یه ستوانیکم وظیفه ارجحیت داره و حرف و جایگاهش خیلی بالاتر هست. . حالا درست یا غلطش رو نمی گم ....لحظه خروج هم بدون اجازه یه سرباز دژبان نمی تونستن خارج بشن (از مزایای دژبان ) حداکثر جایگاهی که به یه وظیفه میدن اپراتوری کامپیوتر هست بدون هیچ اختیاری جایگاه یه وظیفه حداکثر استوار دومی هست و یه گروهبان کادر میتونه تا ستواندومی جایگاه بگیره که اصلا قابل قیاس نیست .اینها رو عرض کردم که روزهای اول تو ذوقتون نخوره.
    امیدوارم برای همه سربازی دوره راحت و بی دردسری باشه.
    Last edited by S126; 01-03-2013 at 21:34.

5. 5 کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزیز اقای حمید رضا و سایر افسران وظیفه
    فکر میکنم شما یه کمی زیادی روی اون ستاره های روی دوشت حساب باز کردی و ستواندومی ممکنه توقعتون رو بالا برده باشه. البته تازه آموزشی رو تموم کردی و شاید تجربه یگان نداری.از بجث احترام گذاشتن ها و تصورتون از نگهبانی ها و افسر نگهبانی ها متوجه شدم.درسته که شما ستواندوم هستی و فوق لیسانس ولی به محض اینکه وارد یگان بشی خودت دستگیرت میشه که نیروی وظیفه یعنی نیروی کار زیاد و دور از جون حمالی و... حالا یکی سربازه و یکی سرجوخه و گروهبان و ستوان.... خود به خود به این نتیجه میرسی که درجه برای وظیفه اصلا ارزش نداره . سرتیپ وظیفه هم که باشی از یه گروهبان کادر که میشه سرگروهبانت باید حرف بشنوی و دستورات رو اجرا کنی و آخرش یه وظیفه در دید یه کادری آشخور هستی. همین گروهبان میتونه در چارچوب قانون هر دستوری بهت بده. بازداشتت کنه و اجازه خروج نده (خدمت 24 ساعته هست و مرخصی فقط 1.5 روز در ماه ) زمانی که ما خدمت بودیم تا اواسطش لیسانس ها ستواندوم بودن و فوق ها ستوانیکم. من گروهبانیکم عقیدتی بودم که توی قسمتون هیچ فرقی بین گروهبان ها ستوان ها نبود از همه نظر . ساعت ورود و خروج و نگهبانی و...

همه وظیفه ها موقع ورود به پادگان به خط میشدن و کلی بازرسی بدنی (شما بگو تحقیر ) میشدن .در جداگونه هم دارن برای ورود وظیفه ها و کادریها. از همه نظر یه گروهبان دوم کادر به یه ستوانیکم وظیفه ارجحیت داره و حرف و جایگاهش خیلی بالاتر هست. . حالا درست یا غلطش رو نمی گم ....لحظه خروج هم بدون اجازه یه سرباز دژبان نمی تونستن خارج بشن (از مزایای دژبان ) حداکثر جایگاهی که به یه وظیفه میدن اپراتوری کامپیوتر هست بدون هیچ اختیاری جایگاه یه وظیفه حداکثر استوار دومی هست و یه گروهبان کادر میتونه تا ستواندومی جایگاه بگیره که اصلا قابل قیاس نیست .اینها رو عرض کردم که روزهای اول تو ذوقتون نخوره.
    امیدوارم برای همه سربازی دوره راحت و بی دردسری باشه.
    دوست عزیز حرفات در قالب تئوری قبول دارم اما در عمل همه چی بر می گرده به خودت و عرضه ای که داری . من می شناسم ستوان سومی رو که سرهنگ برگشته بوده باهاش درگیر شده بوده و گفته بود اینکارت می کنم اونکارت می کنم اینم برگشته بوده درجش رو کنده بوده و انداخته بود زیر پاش گفته بود حالا یه ادم عادیم حالا جرات داری چیزی بگو تا بزنم ..... با هم پیوند بدم ! هر چند اینکار یک ماه براش اضافه در بر داشت اما کاملا طرفش رو قهوه ای کرده بود

منم دقیقا تو این روحیه و مرام هستم یعنی چه کادریش و چه وظیفه اش با درجه پایین تر ... خوری اضافه کنه حالش رو جوری میگیرم که حالش رو ببره راهشم خوب بلدم ( هر چند که من همیشه تو 26 سالی که از خدا عمر گرفتم همیشه با همه با احترام رفتار می کنم اینجا هم رویه بر این هستش و مطمئنا درست و با احترام و بر مبنای اصول با درجات پایین تر حتی کادری برخورد کنی مطمئن باش اونم به خودش اجازه نمیده باهات درگیری داشته باشه و همیشه احترامت رو نگه خواهد داشت .
    اما اینو قبول دارم سرهنگ وظیفه هم باشی بی عرضه و تو سری خور باشی مطمئن باش جوری تو کاست میذارن که ندونی از کجا خوردی حتی سرباز صفر هم سوارت میشه . شما هم احتمال داره با توجه درجه تون ممکنه سختی هایی رو تحمل کرده باشید ولی مطمئن باش و شک نکن اگر با درجات بالاتر بودی دیدگاه امروزت خیلی فرق داشت در مورد در ورودی هم بگم اینجا فقط یدونه در داره فرمانده پادگان تا سرباز صفرش از همون میان میرن
    در مورد بازرسی بدنی اینجا یه سرابز با چهار تا اجر نه اجازش رو داره نه به خودش اجازه میده که یه افسر وظیفه رو بگرده و اگر نیازی به گشتن باشه اون درجه داری که اونجاست این کار رو می کنه

در هر صورت این مدارک تحصیلی و درجاتی که در پی داره کاملا کارسازه تو خدمت سربازی حتی طوری که الان ارزو داشتم کاش با دکترا میرفتم سربازی تا ستوان یکم باشم و دهن همه رو مورد عنایت قرار بدم .

در نهایت اینکه بالاخره در یک محیط نظامی باید طبق سلسله مراتب و اون وظیفه ای که داری کارت رو به بهترین نحو انجام بدی تا مورد بازخواست هر کسی و ناکسی قرار نگیری ولی از طرفی هم باید نترس باشی حتی اگه این نترسی بمنجر به یک ماه اضافه خدمت بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

امیدوارم همینطوری که میگید باشه چون چیزی که ما توی 18 ماه تجربه کردیم فضای کاملا متفاوت هست با اینی که شما می فرمائید. به قول معروف آدم رو خود به خود سر به زیر میکنه . شما الان تصوراتی دارید که تا تجربه نکنید و در محیط قرار نگیری حس نمیکنید.روزهایی میشه که برای یه روز مرخصی شاید همه کاری سرباز انجام بده.

کسانیکه قانون سربازی رو به وجود آوردن و مخصوصا سیستم ارتش رو به وجود آوردن میدونن چطوری برخوردکنند که بالاترین و مغرورترین آدم ها رو چجوری خورد و کوچیک کنن که طرف خودش به دنبال جبران باشه.میلیون ها سرباز اومدن و رفتن و قانون ها اصلاج شدن و میشن برای همین دیگه نه؟ اون سرهنگی که شما می بینی 25 ساله داره با هزارها سرباز مختلف از هر قشری سروکله میزنه و میدونه چطوری به قول معروف حال یه سرباز تازه وارد رو بگیره....
    اون داستان چک زدن توی گوش سرهنگ و کندن درجه رو تقریبا از خیلی از کسانیکه با پلیس های توی خیابون و یا کسانیکه سربازی رفتن شنیدیم ، ولی قطع به یقین بدون اکثرا بلوفه و یک هزارم درصد واقعیت نداره و اغراق شده هست. شما کوچکترین بی احترامی به ماموق بکنی یادم نیست که از چند ماه تا چند ماه فقط حبس داره ، دیگه اضافه خدمت و دادگاه و انگ تضعیف روحیه نیروهای خودی و حکم های سنگین و توهین به لباس مقدس و فرمانده قوا و... بماند.مشابهش رو توی خود یگان ما داشتیم که pami هم شاید یادش باشه سربازی بود فکر کنم 4 یا 5 سال اضافه خدمت داشت علاوه بر محاکمات و فقط به خاطر هل دادن سرهنگ مافوق از روی پله ها......

امیدوارم تا آخر خدمت همین طور با انرژی و سرزنده باشی.
    Last edited by S126; 01-03-2013 at 22:35.

8. 4 کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

قربانت اس 126 .

البته یه چیزی رو بگم کاملا از اساس موافقم با این حرف های شما ولی به جز اینکه امیدوار بود و سعی کرد محیط رو برای خودت درست کنی تا سخت نگذره نمیشه کاری کرد . اون موارد بالا رو تا به امروز نشده بخوام با کسی برای موردی جنگ و جدلی داشته باشم و همیشه کارا رو با احترام متقابل جلو بردم و خدا رو شکر مشکلی پیش نیومده ! امیدوارم ایشالا این دوره اجباری !!! رو هم به همین صورت بگذرونیم بره پی کارش ! از اینکه تجربیات مفید و خوبتون رو در اختیارم قرار دادین ممنونم . ایشالا همه به بهترین نحوه ممکن خدمت رو تموم کنند بدون یک روز اضاف

10. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

پست های دوستان رو می خومدم تعجب کردم چرا دژبانی رو پیشنهاد می دن! دژبانی که من دیدم از همه دیر تر می ره + وقتی هم رزم شبانه باشه دژبان ها رو هم می بردند! رکن 2 و 3 واقعا جای مزخرفیه. رکن 1 هم دوستان درست می گند کارش زیادیه! بهترین جا به نظرم رکن 4. ولی یک حقیقت کلی در مورد ارکان رو بهت بگم! عملا همشون دارند مگس می پرونند! این ها مفید 15 دقیقه هم کار نمی کنند! اصولا بهترین جا جاییه که فرماندت تو مخت نره!

12. این کاربر از T_L_O_T_D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

پست های دوستان رو می خومدم تعجب کردم چرا دژبانی رو پیشنهاد می دن! دژبانی که من دیدم از همه دیر تر می ره + وقتی هم رزم شبانه باشه دژبان ها رو هم می بردند! رکن 2 و 3 واقعا جای مزخرفیه. رکن 1 هم دوستان درست می گند کارش زیادیه! بهترین جا به نظرم رکن 4. ولی یک حقیقت کلی در مورد ارکان رو بهت بگم! عملا همشون دارند مگس می پرونند! این ها مفید 15 دقیقه هم کار نمی کنند! اصولا بهترین جا جاییه که فرماندت تو مخت نره!
    سرباز دژبان با افسر دژبان فرق داره ، جایی که ما بودیم یه ستوان 2 دژبان داشتیم کلا 4-5 بار بیشتر ندیدمش
    خود سربازهای دژبانی میگفتن از این جیم تر تو اداره نیست !
    البته البته جا با جا فرق میکنه
    ولی معمولا افسر دژبان خدمت راحتی داره

14. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خوب پس شما هم رکن 4 رو پیشنهاد میدی؟ بعدش کجا رو در نظر داری که همون قانون تو مخ رفتن فرمانده نباشه توش ؟

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

vahidreza2007 جان تا فردا نوبت تقسیمت بشه فک کنم تا صبح خوابت نبره
    دوستان حرفای درست و خوبی زدن.مخصوصا اس 126 .
    یادت باشه سیستم ارتش یه چیز دیگست با ارگانای نظامی دیگه.(تو امضام می تونی بفهمی قضیش چیه). ایشالله وسطای خدمت که برسی می گی ای کاش امریه گرفته بودم و تو ادارت بودم و پامو تو این پادگان نمی زاشتم.... حرفی که گفتم نگرانت نکنه فقط گفتم آمادگی همه چی رو داشته باشی...
    می ری اونجا یه چیزایی می گم بعنوان نصیحت نیست جای داش کوچیکتیم ما...
    برخودت خیلی مهمه...خیلی.... معمولا قشر ارتشی قشر کم فرهنگ و ضعیفی هستند از این لحاظ(البته به همشون جشارت نباشه .من ارتشی سرهنگ تهرانی دیدم فوق العاده با فرهنگ و با ادبم بود).بگذریم .منظورم اینه خیلی تو برخوردات سنگین و مودبانه و کم حرف باش... دقیقا عین یه استاد دانشگاه باهاشون برخورد کن... تا طرفتو خوب نشناختی با هیچ کادری شوخ طبعی نکن...(خیلی کادرا مارموزو زیرکن.در ظاهر باهات می حرفن و می خندن ولی در باطن دارن کلیات خصوصیات اخلاقی تو رو به دست می یارن ) پس مراقب باش...
    تونستی به ترتیب این رکنا بهتره انتخاب کن(البته اگه انتخاب با تو باشه): 1- رکن 4 2 - رکن 2 3- رکن 1 4- رکن 3
    اصلا بیا رکن 1 خودم بندازمت یه جای توپ!

راستی این یادم رفت بگم مراقب باش منشی تو خود قرارگاه نیفتی که بعد تا ساعتای 6 باید تو پادگان بمونی ها... (یعنی تا فرمانده قرارگاه نره باید باهاش باشی تو پادگان)
    Last edited by a6543210; 01-03-2013 at 23:35.

17. 5 کاربر از a6543210 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •