تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1443 از 4428 اولاول ... 44394313431393143314391440144114421443144414451446144714531493154319432443 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,421 به 14,430 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

مثل اینکه پارس آفلاین هم مثل شاتل داره قانون محدود کردن شبانه رو روی همه اجرا میکنه . دانلود شبانه ی من 2-3 شبی میشه که به طرز فاحشی افت سرعت داشته و 1/3 شده !
    نه پارس دوره ای پهنای باند مراکز مخابراتی رو تغییر میده الان چند روزی اوضاع من خوبه ولی قبلش که اوضاع یک سری های دیگه خوب بود من سرعتم کم بود

2. این کاربر از nimakh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سرعت منم توی چهار ماهی که اشتراک گرفتم فرقی نکرده ، سرعت روز و شب برام یکیه حول و حوش 110 کیلوبایت با سرویس 128

4. این کاربر از "R E Z A" بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yasaroj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

به این میگن اینترنت پر سرعت:

6. 3 کاربر از yasaroj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این سیزده روز قرار داد دیگه بگذره دیگه گه میخورم از این شرکت سگ صاحاب سرویبس بگیرم
    ماشالله مرام دوستان هم خیلی زیاد بود یه ترفند یاد ما ندادند

چرا ؟ مگه چه مشکلی پیدا کردی؟

8. این کاربر از mortezzkhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

به این میگن اینترنت پر سرعت:

10. 2 کاربر از X.a.v.i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Daniel4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ChargeOK.com

پيش فرض

یادتونه دیروز زنگ زدم؟
    بهشون گفته بودم حالا همه رو به کنار سرعتم تو شب اگه بخواد واقعی باشه میشه 32 اما من 18 دارم چرا؟؟؟
    بعد گفت احتمالا بخاطر مسافت و یا چیز های جزئی هست و جواب درست و حسابی نداد
    حالا شب که رفتم تست کردم دیدم سرعتم شده 30
    این یعنی چی ؟ یعنی دست خودش بوده و چون دید من دارم گیر میدم سرعتم رو درست کرده

نکته : حرفی که دیروز راجب پهنای باند زدم فکر کنم با این کارش نقض میشه چون سرعت رو همون خانومه برده بالا وگرنه قبل از اینکه زنگ بزنم شب ها سرعتم بالای 20 نمیرفت

12. 5 کاربر از Daniel4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

1-ترفند در پست اول توضیح داده شده
    2-مشکلت با سرویست چی هست ؟ لطفا جزئیات بگو شاید بتونم کمکت کنم

پارس چون حجم هاش نسبت به پولی که میگیره گرون هست روز سرعتش خوب هست و هر چی پول بیشتری بدی حجم بیشتر و سرعت عالی نصیبت میشه !
    عزیزم سرویس 256
    کاش روزانه اش هم سرعتش به 100 میرسید بالاتر از 30 دیگه نمیره
    ترفند هم استفاده میکنم

14. این کاربر از reza_meybod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

یادتونه دیروز زنگ زدم؟
    بهشون گفته بودم حالا همه رو به کنار سرعتم تو شب اگه بخواد واقعی باشه میشه 32 اما من 18 دارم چرا؟؟؟

نکته : حرفی که دیروز راجب پهنای باند زدم فکر کنم با این کارش نقض میشه چون سرعت رو همون خانومه برده بالا وگرنه قبل از اینکه زنگ بزنم شب ها سرعتم بالای 20 نمیرفت

منم بهشون ایمیل زدم گفتم 512 دارم اما سرعت شبانم از 40 بالاتر نمیره.با هماهنگی قبلی ساعت یک شب بهم زنگ زد و بهم گفت چند تا تست مختلف انجام بدم (چون هر کاری کرد نتونست از راه دور به کامپیوترم دسترسی پیدا کنه.)که حدود 20 دقیقه طول کشید و نتیجشو براش ایمیل کردم و گفت پیگیری میکنم و نتیجشو بهت اطلاع میدم.
    روز بعدش هم یکی دیگه زنگ زد(خانم احمدی) و گفت نتایج تست دیشبو برا من هم ایمیل کن که برا ایشونم فرستادم.
    امروز هم یکی دیگه زنگ زد و گفت امشب بین ساعت یک تا دو بهم زنگ میزنه تا مشکل سرعتمو بررسی کنه.
    از بین دوستان کسی اطلاع نداره تو بخش پشتیبانیشون کلا چند نفر کار میکنن؟ چون فکر میکنم باید به همشون ثابت کنم که سرعتم پایینه.

16. 3 کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

منم بهشون ایمیل زدم گفتم 512 دارم اما سرعت شبانم از 40 بالاتر نمیره.با هماهنگی قبلی ساعت یک شب بهم زنگ زد و بهم گفت چند تا تست مختلف انجام بدم (چون هر کاری کرد نتونست از راه دور به کامپیوترم دسترسی پیدا کنه.)که حدود 20 دقیقه طول کشید و نتیجشو براش ایمیل کردم و گفت پیگیری میکنم و نتیجشو بهت اطلاع میدم.
    روز بعدش هم یکی دیگه زنگ زد(خانم احمدی) و گفت نتایج تست دیشبو برا من هم ایمیل کن که برا ایشونم فرستادم.
    امروز هم یکی دیگه زنگ زد و گفت امشب بین ساعت یک تا دو بهم زنگ میزنه تا مشکل سرعتمو بررسی کنه.
    از بین دوستان کسی اطلاع نداره تو بخش پشتیبانیشون کلا چند نفر کار میکنن؟ چون فکر میکنم باید به همشون ثابت کنم که سرعتم پایینه.
    بابا جون اين كه كاري نداره.
    ساعت 1 شب موقعي كه idm بازه از صفحه كامپيوترت print screen بگير تو برنامه پينت paste كن.
    بعد فايلش به عنوان ضميمه ايميل كن به شركت كه هر دفعه نخواي ثابت كني.

---------- Post added at 06:33 PM ---------- Previous post was at 06:30 PM ----------

یادتونه دیروز زنگ زدم؟

از اطلاع رسانيت ممنون.
    ولي من با شاتل هم كه كار ميكردم ميدونستم خودشون اين كار رو از قصد ميكنن.
    پارس هم همينطور،به خاطر همينه كه ميگم سرعتي كه اومد پايين ديگه بالا نميره.

18. 3 کاربر از X.a.v.i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

بابا جون اين كه كاري نداره.
    ساعت 1 شب موقعي كه idm بازه از صفحه كامپيوترت print screen بگير تو برنامه پينت paste كن.
    بعد فايلش به عنوان ضميمه ايميل كن به شركت كه هر دفعه نخواي ثابت كني.

---------- Post added at 06:33 PM ---------- Previous post was at 06:30 PM ----------

به این سادگیا هم نیست.میگن اون سرعت که عکسشو فرستادی لحظه ایه.اگه حجم دانلود و زمانی که برا دانلودش طول کشیده رو هم بفرستم اونوقت میگن سروری که ازش دانلود میکنی کنده.کلا هر کسی که از سرعت پایین شاکیه و بهشون زنگ میزنه بهش میگن همون ساعتایی که سرعتت پایینه زنگ بزن.بعدش هم با یه نرم افزار که کامپیوتر رو از راه دور کنترل میکنه (مثل TeamViewer) از راه دور سرعت شما رو بررسی میکنن و آخر کار باید دید چی میشه.به هر حال اگه سرعتمو درست کنن به دردسرش می ارزه اما مشکل اینجاس که بعد از این همه دنگ و فنگ بهت بگن سرعت شما کاملا عادیه و مشکلی وجود نداره یعنی صورت مساله رو پاک کنن.

20. 3 کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •