512 نامحدود برنزی
![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام اندروید (msd) جان. ممنون که اطلاع دادی.
دوست عزیز، من آخرین پستی که داده ام تو P30World تاریخ 2013.06.10 بوده، یعنی دو ماه پیش! نمیدونم کی پرسیدم که شما یا سایر دوستان بخواین جواب داده باشین!!! لطفاً یه کم دقت کنید بعد جوش بیارید!
ممنون که جواب دادید دوست من. یعنی به طور ثابت حدود 128 کیلوبایت بر ثانیه هست سرعتتون دیگه؟
Last edited by mohsen_rkh; 09-08-2013 at 19:34.
بلی
بلی خوشبختانه یا متاسفانه.
شما که نامحدود دو مگ میخوای از مخابرات بگیرین بهتر نیست؟ سرعت دانلودش 256 و یعنی 2 برابر آسیاتکه!
خود من بعیده که دوره بعد اینجا بمونم!
سلام دوستان من یه سرویس 256 نامحدود ایرانسل دارم.
میخواستم ببینم سرویسای آسیاتک کیفیتش چجوریاس؟
نامحدود داره؟
اگه داره سرعتش چقدره؟
بعد ضریب اشتراکش چجوریاس؟؟
ازین محدودیت هایی که شاتل اعمال میکنه نداره که؟
سرعت من میانگین 30 هستش شب و روز هم فرق نمیکنه.
ممنون میشم به همه سوالام جواب بدین
![]()
سلام.یه سوال دارم...من تا یه هفته پیش که منزلمون قرچک بود،آسیاتک داشتم،اونجا بهمون میگفتن به دلیل قدیمی بودن تجهیزات مخابرات اون منطقه،سرعتش واقعی و بالا نیست.حالا ما اومدیم پیروزی و میخوام نت بگیرم،الانم بین پارس آنلاین و آسیاتک موندم،آخه میخوام مطمئن شم که واقعا سرعت Adsl آسیاتک تو تهران بالاست یا نه...چون من اونجا با سرعت 512 چه حجمی چه نامحدود،نهایتا 60 تا بیشتر دان نداشتم،برا همین.ممنون میشم بهم پاسخ بدید.
آسیاتک نامحدود داره ، سرعتش افتضاحه برای 256 نامحدود برنزی میانگین بت 15 میده ( من همین الان این سرویس را دارم )
ضریب اشتراکش طبق گفته پشتیبانی آسیاتر تقسیم بر این الگو می شود : 256/8/8 = 4 زیر این عدد را برای مثلا سرویس 256 نامحدود شما حق اعتراض داری !!!
این چیزیه که پشتیبانی به من گفت.
محدودیت استفاده منصفانه نداره اما سرعت اینقدر پایینه که اصلا نمی صرفه شما سیستم تو ، صبح تا شب براش روشن بزاری !
آسیاتک کم فروشی می کنه و برای مثلا 256 به شما 32 ثابت نخواهد داد !
موفق باشید !
Last edited by amin fear; 09-08-2013 at 23:03.
اگه منظورت خیابان پیروزی تهران است که توصیه می کنم نامحدود 512 مخابرات را تهیه کنید ! چون یکی از آشنایان در همین خیابان با سرویس 512 مخابرات نامحدود ثابت 70 کیلوبایت در ثانیه دانلود می کنند !
با همه این تفاصیل تو 12 روز ، 26 تا فیلم دانلود کردم با 10 قسمت سریال ( برای من که دانلود دارم و نیاز به پینگ فقط واسه تماشای یو___توب دارم نه خیلی بده نه خیلی خوب ) بعد تون سه ماهی که رو مگ داشتم الان این 512 برنزی خوبه ینی خوب که نیس مجبوریم دیگه ... مخابراتم میگن بگیر نگیر داره( سرعت تک کانکشن ای دی ام : 30-50 کیلوبایت )
چند روزه پینگم داغونه
سرویس های نامحدود در تمام isp های ایران در حالت ایده آل همون سرعت اسمی هست و بالاتر نمیبندن. در نامحدود ها پایین تر میاد سرعت ولی بالاتر از سرعت اسمی احتمال خیلی خیلی کمی داره که باشه. ارتباطی به منطقه مخابراتی نداره.
ولی سرویس های محدود یا حجمی، سرعت شون بالاتر از سرعت اسمی هست و تا چند برابر هم ممکنه که باشه.
به نظر من آسیاتک برای سرویس های حجمی و محدود مناسب نیست و الان های وب(Hi Web) نسبتا خوبه برای اینجور سرویس ها.
شما نگاه کن ببین کدوم برات اولویت بالاتری داره. سرعت بیشتر یا دانلود بیشتر ؟! ، برای سرعت بیشتر سرویس حجمی بگیر (غیر از آسیاتک و ترجیحا Hi Web در حال حاضر) و یا برای دانلود بیشتر سرویس های نامحدود نقره ای یا طلایی آسیاتک رو بگیر (برنزی نگیر).
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)