خوش به حالت واسه من تا 110 تا میره![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خوش به حالت واسه من تا 110 تا میره![]()
این ro رو نمیدونم قضیش چیه
ولی تا اونجایی که خبر دارم خطایی که شماره تلفن به جای یوزر استفاده میشه پورت مخابرات هست
مخابرات؟یعنی به اندیشه ربطی نداره؟؟ ما از اندیشه این خط رو گرفتیم
درسته
اندیشه دیگه پورت خودشو ارائه نمیده و تمامی پورت های ارائه شده این شرکت همه پورت مخابرات هست
دوست عزیز این پورت های مخابرات از لحاظ کیفیت و سرعت با پورتهای خود اندیشه تفاوتی داره؟اگه داره کدوم بهتره؟
بچه ها سرعت دانلود سرویس نامحدود صبانت چنده؟
والا من خودم 1 سال و نیم از اندیشه داشتم و تیر ماه خط خودمو جمع کردم و از شهریور پورت مخابرات رو گرفتم (( البته از خود اندیشه ))
سرعت 1024 اندیشه اون موقع که داشتم 120 بود درحالی که الان واسه مخابرات رو دارم همیشه 200 هست
128 نامحدود اندیشه 25 بود ولی واسه مخابرات 30 تا 40
256 نامحدود اندیشه 42 بود ولی واسه مخابرات 60
اینایی که بود واسه قبلا بود که من از اندیشه خط داشتم ولی جدیدا رو نمیدونم اندیشه چجوریاست (( چون دیگه پورتشو ارائه نمیده و تمامی کسانی که از اندیشه پورت دارن همه کاربران سابق اندیشه هستن ))
البته بستگی به شهر هم داره
سلام آقا من اندیشه دارم.سرعتم اولا 60-70 بود ولی یهو یه مدت شد 150-180 بعد از دو هفته دوباره برگشت همون سرعت قبلی!طبیعیه الان این؟مشکل از کجاست؟توی اونجا که میزان اعتبارو نشون میده هم اینو نوشته:
Service Group 256-u
اون یو یعنی نامحدود؟
اینجا( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )اطلاعاتی که میده درسته؟
Last edited by Cannone; 08-02-2013 at 00:05.
بعد دوستان یه جایی بهم معرفی میکنین نویز خط و این چیزامو اندازه بگیرم؟البته بعدشم باید کمکم کنین بفهمم مشکل خطم چیه!!!
سلام منم از اندیشه نامحدود 256 دارم 10 روزه گرفتم سرعت اول 80 بود الان اومده رو 50-60 خوبه واسه تو 2هفته رو 180 بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)