تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1443 از 1667 اولاول ... 443943134313931433143914401441144214431444144514461447145314931543 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,421 به 14,430 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

سلام
    ویندوزم رو عوض کردم(windows 7 ultimate) ......برای بازیها ارور میده که یه چیزی is missing from your computer ........مثل xinput1_3.dll .......کلا روش اینه این فایلها رو دانلود کنیم و بریزیم!!! ادرس دقیق جایی که باید ریخت رو برای ویندوز سون بگید . مرسی!
    بیشتر این ایراد ها به خاطر نصب نبودن برنامه هایی نظیر DX و phsyx هست بهت پیشنهاد میکنم از هر کدوم آخرین ورژنش رو نصب کن مشکلت تا حد زیادی رفع میشه...
    البته برای بعضی از این ایرادها میشه فایل رو به صورت مجزا دانلود وتوی پوشه_ی مورد نظرش ریخت.
    سلام
    دیروز dark sector 2009 رو نصب کردم بدون مشکل اجرا میشه و ارور هم نمیده ولی داخل بازی بعضی نوشته ها XXXXX میوفته و نمیشه فهمید چیه .. xxxxx ها فقط یه نوشته نیست نوشته های مختلفی اینطور نشون داده میشن یه مشکل دیگه هم هست اونم اینکه داخل بازی یه مقدار از بالا و پایین تصویر بازی از مانیتور خارج شده و نمیتونم بالا و پایین تصویر رو ببینم مثلا چند تا گلوله دارم یا چیزای دیگه ای که ممکنه باشن .. تصویر جوریه که هیچ نوشته و اطلاعاتی از وضعیت کاراکتر بازی دیده نمیشه ..

سیستمم 2.4 4 هسته ای q6600 -
    9500 GT 512
    رم 2 گیگ
    سون 64 بیتی

اینم بگم که درایور ها هم تقریبا بروزن و الان 7-8 تا بازی هست که بدون هیچ مشکلی اجرا میشن. تو تغییر رزولوشن هم مشکلی ندارم و رزولوشن های مختلف رو تست کردم ..
    دلیل اصلی این که بعضی از نوشته ها به صورت نا نفهوم هستند اینه که بازی شما در اصل نسخه_ی روسی بوده که با کمی دستکاری به انگلیسی منتهی ناقص تبدیل شده و بعضی از فونت ها نوشته ها به صورت صحیح نشون داده نمیشند...
    در مورد تصویر هم شما باید رزولوشن بازی رو تعییر بدی تا درست شه و اگه اینطور نشد میتونی با تنظیمات خود مانیتور کمی طول و عرض تصویر رو دستکاری کنی تا تصویر درست شه و اگه مانیتورت کلید auto set یا چیزی شبیه این رو داره با فشار دادن اون تصویر به طور اتوماتیک روی مانیتور فیکش میشه.

2. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mh.mahmoudi68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونه خودمون

پيش فرض

سلام
    دیروز dark sector 2009 رو نصب کردم بدون مشکل اجرا میشه و ارور هم نمیده ولی داخل بازی بعضی نوشته ها XXXXX میوفته و نمیشه فهمید چیه .. xxxxx ها فقط یه نوشته نیست نوشته های مختلفی اینطور نشون داده میشن یه مشکل دیگه هم هست اونم اینکه داخل بازی یه مقدار از بالا و پایین تصویر بازی از مانیتور خارج شده و نمیتونم بالا و پایین تصویر رو ببینم مثلا چند تا گلوله دارم یا چیزای دیگه ای که ممکنه باشن .. تصویر جوریه که هیچ نوشته و اطلاعاتی از وضعیت کاراکتر بازی دیده نمیشه ..

سیستمم 2.4 4 هسته ای q6600 -
    9500 GT 512
    رم 2 گیگ
    سون 64 بیتی

اینم بگم که درایور ها هم تقریبا بروزن و الان 7-8 تا بازی هست که بدون هیچ مشکلی اجرا میشن. تو تغییر رزولوشن هم مشکلی ندارم و رزولوشن های مختلف رو تست کردم ..
    دارک سکتور را من هم داشتم روسی هست اما میشه پچ انگلیسی گیر اورد

4. این کاربر از mh.mahmoudi68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

این ارور :
    SetupNew\Setuap.Cpp ( 143 )
    بازی:
    Sims Medieval
    ویندوزم Xp Sp3
    سریعا کمک میخوام !

آخر فروم باز مهندس الهه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بازی دارک سکتور رو دانلود کردم
    بعد نصب ، موقع اجرای بازی این خطا رو میده :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مربوط به کارت گرافیکه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    ویندوزم رو عوض کردم(windows 7 ultimate) ......برای بازیها ارور میده که یه چیزی is missing from your computer ........مثل xinput1_3.dll .......کلا روش اینه این فایلها رو دانلود کنیم و بریزیم!!! ادرس دقیق جایی که باید ریخت رو برای ویندوز سون بگید . مرسی!
    سلام
    ادرس دقیق پوشه رو میخوام

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

این ارور :
    SetupNew\Setuap.Cpp ( 143 )
    بازی:
    Sims Medieval
    ویندوزم Xp Sp3
    سریعا کمک میخوام !
    تمام فایلهای موجود توی DVD بازی رو یکجا کن و بعد setup رو اجرا کن ببین درست میشه
    بازی دارک سکتور رو دانلود کردم
    بعد نصب ، موقع اجرای بازی این خطا رو میده :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مربوط به کارت گرافیکه ؟
    بله باید آخرین نسخه_ی nvidia phsyx رو نصب کنی...
    سلام
    ادرس دقیق پوشه رو میخوام
    به همراه فایلی که از سایتهای مختلف دانلود میکنی یک فایل متنی وجود داره که آدرس دقیق فایل مورد نظر رو نوشته...
    ولی آدرس این فایل توی پوشه_ی system 32 ویندوز هست.

9. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

سلام
    من امروز می خواستم فیفا آنلاین بزنم ولی نمیدونم چرا بازی اجرا نمیشد
    این مشکل فقط تو آنلاین هست و تو آفلاین هیچ مشکلی ندارم
    کسی میدونه مشکل از چیه ؟

پروفشنال afceaglee2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بیشتر این ایراد ها به خاطر نصب نبودن برنامه هایی نظیر DX و phsyx هست بهت پیشنهاد میکنم از هر کدوم آخرین ورژنش رو نصب کن مشکلت تا حد زیادی رفع میشه...
    البته برای بعضی از این ایرادها میشه فایل رو به صورت مجزا دانلود وتوی پوشه_ی مورد نظرش ریخت.

دلیل اصلی این که بعضی از نوشته ها به صورت نا نفهوم هستند اینه که بازی شما در اصل نسخه_ی روسی بوده که با کمی دستکاری به انگلیسی منتهی ناقص تبدیل شده و بعضی از فونت ها نوشته ها به صورت صحیح نشون داده نمیشند...
    در مورد تصویر هم شما باید رزولوشن بازی رو تعییر بدی تا درست شه و اگه اینطور نشد میتونی با تنظیمات خود مانیتور کمی طول و عرض تصویر رو دستکاری کنی تا تصویر درست شه و اگه مانیتورت کلید auto set یا چیزی شبیه این رو داره با فشار دادن اون تصویر به طور اتوماتیک روی مانیتور فیکش میشه.
    مانیتورم LCD یه LG W2262TQ و تنظیمات مربوط به جابجایی پیکسل ها رو نداره .. رزولوشن های مختلف رو هم امتحان کردم 800*600 - 1024*768 -1280*720 - 1600*900 - 1920*1080 و یکی دوتا دیگه ولی هیچ فرقی نکرد . از تنظیمات مانیوتور نسبت تصویر رو هم روی 3/4 گذاشتم ولی باز هیچ فرقی نکرد .. البته بازی رو تموم کردم بازیه جالبی بود حال داد مخصوصا اون قسمتش که تیغه شو کنترل میکردی .. هر جور میخواستی میشد طرفو نصف کنی
    ممنون از رهنماییتون

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام
    من امروز می خواستم فیفا آنلاین بزنم ولی نمیدونم چرا بازی اجرا نمیشد
    این مشکل فقط تو آنلاین هست و تو آفلاین هیچ مشکلی ندارم
    کسی میدونه مشکل از چیه ؟
    سلام

پیغامی میده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    من کرک بازی fifa 10 رو می خواستم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •