منم چند ماهی هست از های وب به ایرانسل اومدم اما هجوم زیاد کاربرا باعث شده پهنای باند ایرانسل رو به افول بره، تو تایپیک ایرانسل کم کم نشانه هاش همه دارن میگن ، در کل داریم پاس کاری میشیم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
منم چند ماهی هست از های وب به ایرانسل اومدم اما هجوم زیاد کاربرا باعث شده پهنای باند ایرانسل رو به افول بره، تو تایپیک ایرانسل کم کم نشانه هاش همه دارن میگن ، در کل داریم پاس کاری میشیم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
فعلا که خوبه اگه ایرانسلم بد شد میرم سراغ همراه اول، فورجی همراه اول تنها مشکلش اینه که چند سانت گوشی رو تکون بدی اتوماتیک میره رو تری جی کلا ثبات نداره،
هیچ شرکتی در ایران اینترنت درست ارائه نمیده میزان خدمان به قیمت 0 به 100 هست. وقتی وزیر راه بعد از اون اتفاق تلخ میاد میگه خدا رو شکر همه بیمه بودن بعنی جون مردم این کشور اصلا ارزش نداره حال شما در کشوری که جان مردم ارزش نداره روزانه چند صر هزار نفر در حوادث مختلف از جمله تصادف ها میمیرن ولی هیچ کس ریشه یابی مشکلات رو نمیکنه بی کیفیت خودرو ها بی کیفیتی جاده بی کیفیتی قوانین راهنمایی و رانندگی و ... اگه از من بپرسی تا وقتی مردم عوض نشن این وضعیت عوض نمیشه.
سلام به دوستان به نظرم این همه بی کیفیتی های وب به این دلیله که کلا کیفیت های وب طبق گفته خودشون تو تب اطلاعات شماو توافق نامه سطح خدمات که گفته در ضریب دسترسی 4. ضریب دسترسی
شرکت داده گستر عصر نوین )های وب( ، کلیه خدمات ارتباطات داده های خود را در سطح خدمت "برنز" با ضریب دسترسی 99% و براساس تعرفه مصوب ارائه می نماید. یعنی کلا کیفت های وب برنز یعنی از زیر ساخت کشور اینترنت باکیفیت برنز خرید میکنه بخاطر این همه قطعی بوجود میارن و اگه توی بنلتون قسمت عملکردتون قطعی زیاد باشه و اگه نویز خططون پاینتر از 9 نباشه تو کل شبانه روز. باید حتما پیگیر جریمه از های وب باشید ویا از خودشون بخواین پیگیری کنن یا 195 درخواست بدبد که مشکل قطعی دارید زیاد در طول شبانه روز ویا در ساعاتی از شبانه روز پکت لاست و عکس بگیرید به 195 بدید.
من دوماهی میشد تو ساعات خاصی از شب قطعی و پکت لاست ایجاد میشد یه هفته ای پیگیر شدن مشکل قطعی الان بهتر شده برای اولین بار کانکشنم برای یک روز کامل بدون قطعی وصل بوده تا حالا یک روز وصل نبوده ویا 17 ساعت همیشه زیر 6 ساعت بوده وهمش قطعی داشتم
Last edited by ehsanch73; 26-11-2016 at 19:38.
دوستان پینگ و سرعت های وب چطوره؟
بدرد گیم میخوره؟
از من میپرسی اصلا سمت های وب نیا برای بازی انلاین افتضاح ترین شرکت هست پینگ بنده زیر 100 هست ولی پیکت لاست پدر من رو در اورده هر چی هم زنگ میزنم فایده ای نداره چرا چون این شرکت بیش از حد پورت میفروشه و هر وقت هم زنگ بزنی میگه مشکل از مرکز مخابرات هست.
سلام
بعد از شاهکار های وب در حذف کردن ساعات رایگان شبانه،متاسفانه چند وقتی هست که با اختلالات شدیدی روبرو شدم و سرعتم کم شده
و قطعی زیاد دارم،متاسفانه تماس با پشتیبانی هم کمکی به من نکرد!!من نزدیک 5 الی 6 سال که از های وب سرویس دارم و همیشه راضی بودم
اما دیگه نه،های وب هم متاسفانه فراموش کرده که با حمایت کاربرهاش بوده که به اینجا رسیده،اما گویا این شرکت هم مثل خیلی از شرکت های دیگه
راهی را رفته که نباید می رفت،همیشه رضایت مشتری باعث موفقیت یک تجارته،ولی گویا سود بیشتر جای رضایت کاربر را در این شرکت گرفته
من به شخصه در حال تحقیق و جست و جو برای پیدا کردن یک سرویس دهنده ی دیگه هستم که نیازهامو بر طرف کنه،اگر که سراغ دارید ممنون میشم
که به من معرفی کنید.
بای
Last edited by ehsan30; 28-11-2016 at 20:30.
سلام دوستان عزیز من می خوام های وب یکساله بگیرم 360 گیگ 1 ساله تا 16 مگابیت،قیمتش به نظرم عالی است فقط الان چند صفحه ای خوندم دیدم نظر دوستان منفی است.بهرحال بعضی ها چون بازی آنلاین میزنن شاید پینگ مهم باشه و گلایه می کنند یا در مورد حجم خوری باور کنید الان که من مخابرات دارم همیشه با این موضوع درگیر بودم که حجم زیادی مصرف می کنه ولی اینم باید درنظر گرفت که تراقیک سایت ها هم بالا رفته یا در مورد سرعت من 2مگ خریدم کلا رو 250 ثابت است.به غیر از اینها به نظر شما های وب بگیرم خوبه؟؟حالا فعلا 3 ماهه اش رو میگیرم اگر مشکلی داشت دیگه ادامه نمیدوم بازم دوستانی که استفاده کردند نظراتشونو بگن ممنون میشم.اگر گله ای دارید و ناملایمتی دیدید از های وب حتما بگید که حداقل پول افرادی مثل من دور ریخته نشه
![]()
داداش گلم وقتی ی شرکتی مثه سیا تک داره 365 گیگ رو میده 100 ت چرا این اشتباهه بزرگ رو میکنی؟؟؟؟
از من ب تو نصیحت سمت های وب نیا اونم واسه 1 سال اصلاااااااااا
شاید بگی از رو تبلیغ و اینا باشه
نه
4 ساله های وب دارم
منتظرم همین ماه تموم شه و برم سمت اسیا تک
البته میدونم اینم مالی نیس ولی مجبوریه دیگه چ میشه کرد
از های وب دزد خیلی بهتره
داداش من ک دارم میرم اسیا تک
365 گیگ 18 ماهه 99 تومن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)